Cautare

68 de rezultate pentru "hardau" (3.18 secunde)
A doua zi, adica pe data de 2 septembrie, cei care vor "lumina" simtirile democratilor aflati la inceput de drum intr-ale politicii vor fi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, ministrul Mediului, Sulfina Barbu, ministrul Justitiei, Monica Macovei si ministrul Educatiei, Mihail Hardau.
a fost luni dupa-amiaza intr-o scurta vizita prin judetul Bihor, el fiind insotit de inspectorul general, Liliana Antonescu.
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, a asigurat ca va trimite in doua saptamani o schita de descentralizare. Astfel de propuneri vor fi transmise si de catre ministrul Agriculturii si ministrul Sanatatii in aproximativ o saptamana, pana la jumatatea lui octombrie.
Mai mult, ministrul Mihail Hardau a spus ca si invatamantul preuniversitar va fi descentralizat, se vor continua investitiile in campusurile universitare, scoli si gradinite, iar scolile vor fi informatizate.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a inaugurat ieri Consulatul general al Romaniei la Gyula, in prezenta ministrului Educatiei Nationale, Mihail Hardau, ministrului Afacerilor Externe al Republicii Ungare, Goncz Kinga Gonc, si al autoritatilor din Arad si Gyula.
Ministrii Finantelor si Educatiei, Sebastian Vladescu si Mihail Hardau, au anuntat, in aplauzele parlamentarilor, de la tribuna Parlamentului, ca Guvernul a decis sa accepte un amendament la bugetul de stat pe 2007 potrivit caruia se vor transfera 420 de milioane de lei de la investitii in Educatie la salariile profesorilor.
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, a cistigat, dupa cum se arata in declaratia de avere depusa pe 28 decembrie 2006, 97.169 de lei din vinzarea unui teren, 10.000 de lei din vinzarea unei Dacii, si 6.200 de euro din vinzarea unor actiuni.
Conform unei variante de restructurare, s-ar putea recurge la comasarea Ministerului Agriculturii, condus de liberalul Dan Motreanu, cu Ministerul Mediului, condus de catre democrata Sulfina Barbu, precum si comasarea Ministerului Culturii, coordonat de liberalul Adrian Iorgulescu, cu Ministerul Educatiei, coordonat de democratul Mihai Hardau.
Presedintele PC, Dan Voiculescu, raspunzand unei intrebari referitoare la sustinerea motiunilor pe care PSD intentioneaza sa le depuna impotriva ministrilor PD, a precizat ca PC si-a dat deja acordul pentru o motiune simpla privind ministrul Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat ca formatiunea pe care o reprezinta nu va renunta la motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei, Mihail Hardau, anuntand de asemenea ca partidul sau pregateste o alta motiune si impotriva ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Funar sustine ca a propus Comisiei de ancheta privind suspendarea din functie a sefului statului sa-i invite la audieri si pe procurorul general al Parchetului de pe lA¢nga A§nalta Curte de Casatie si Justitie, Laura Codruta Kovesi, pe Arpad Zoltan Paszkany, semnatarul memoriului la care s-a referit presedintele, pe Mihail Hardau, ministrul Educatiei si Cercetarii, pe Gheorghe Flutur, fost ministru al Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, precum si pe Emil Boc, primar al Clujului.
In vechiul guvern, PD detinea opt portofolii, Ministerul Integrarii Europene (Anca Boagiu), Ministerul Justitiei (Monica Macovei), Ministerul Apararii (Sorin Frunzaverde), Ministerul Administratiei si Internelor (Vasile Blaga), Ministerul Muncii (Gheorghe Barbu), Ministerul Transporturilor (Radu Berceanu), Ministerul Educatiei (Mihail Hardau) si Ministerul Mediului (Sulfina Barbu).
Comisia pentru Educatie, Cercetare si Tineret este formata din fostii ministri Mircea Miclea si Mihail Hardau, alaturi de Adrian Miroiu (profesor la SNSPA) si Daniel Funeriu (consilier al lui Theodor Stolojan).
Intrebat daca va negocia cu senatorul PD-L Mihail Hardau despre Legea educatiei, liderul UDMR a raspuns ca este de datoria liderilor PD-L sa clarifice lucrurile cu acesta.
Mai mult, in comisia de educatie, l-au luat la rost chiar saptamana trecuta, cand Daniel Funeriu a ocolit raspunsurile la intrebarea "ce solutii are pentru profesorii care au castigat procesele". "Ne sfidati inteligenra", a fost atunci reactia senatorului Mihail Hardau la replicile ministrului.
Florin Constantinescu, senator PSD, detine actiuni la multe societati, iar una dintre acestaa primit o finatare nerambursabila de la Ministerul Mediului de 20 mil. lei. Din clasament mai fac parte: Mihail Hardau, Ioan Mang si Verestoy Attila.
Sa crape PDL-ul numai cate putin, cate o lingurita pe zi si cate un hardau pe saptamina! Parte dintr-o asemenea prabusire lenta, spectaculoasa, chinuitoare pare si aceasta motiune de cenzura intitulata "Opriti guvernul santajabil!".
Acesta a precizat si faptul ca ministrul educatiei, Mihai Hardau, a "somat" recent inspectorii scolari generali care intarzie derularea acordului dintre guvern si sindicate cu privire la plata acestor diferente salariale ca se vor alege cu trimiterea in concediu fara plata.
PSD a inaintat in 19 februarie actiune in instanta impotriva MEdC, dupa ce seful Departamentului de Educatie al PSD, Ana Birchall, i-a solicitat fostului ministru al Educatiei, Mihail Hardau, sa faca publice contractele de achizitii incheiate in 2006, ministrul declinand cererea.
Proiectul a fost initiat de senatorii PDL Mircea Banias, Radu F. Alexandru, Mihail Hardau, Dorel Jurcan, Vasile Nistor, Mihai Nita, Mihaela Popa, Cristian Radulescu si Ioan Sbirciu.
google-analytics.com