Cautare

68 de rezultate pentru "hardau" (6.32 secunde)
Prima motiune depusa de sociali-democrati il vizeaza, potrivit vicepresedintelui Ion Toma, pe ministrul Educatiei, Mihail Hardau, si va fi depusa la Senat saptamana viitoare.
Presedintele PD a sustinut ca partidul il sprijina in continuare pe ministrul Educatiei, Mihail Hardau, dar a precizat ca doreste initierea unei motiuni PSD impotriva ministrului pentru a scoate in evidenta rezultatele lui Hardau comparativ cu guvernarea PSD.
Reprezentantii Departamentului Judetean pentru Educatie din cadrul PSD Constanta au organizat, sambata, o conferinta de presa, in cadrul careia fostul inspector sef al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu a atras atentia ca "Mihail Hardau constituie un experiment nociv pentru educatie".
De la Educatie, Mihail Hardau s-a declarat si el mandru de mandatul sau si a tinut sa transmita succesorului un avertisment. ... Ei se pricep la toate si au mereu toate solutiile in maneca", a subliniat Hardau.
PC considera ca "guvernul din umbra" al PD-L este format din oameni cu "zero credibilitate" si seamana cu o "oaste de stransura din Evul Mediu", a declarat, marti, vicepresedintele PC Vlad Hogea, enumerandu-i in acest sens pe fostii ministri Valeriu Stoica si Mihail Hardau, dar si pe Elena Udrea.
Intr-un comunicat al pre-fecturii clujene se arata ca prefectul Mihail Hardau s-a intalnit cu reprezentantii firmei Bechtel pentru a analiza situatia proiectului si a lucrarilor de realizare a autostrazii Transilvania.
Tot Cristian Diaconescu a declarat ca, in acelasi timp, PSD va lua, in cursul zilei de astazi, decizia asupra datei cand social-democratii vor depune motiunile de cenzura care ii vizeaza pe ministrii Sanatatii si Educatiei - Eugen Nicolaescu, respectiv Mihail Hardau.
Pensionarii traiesc prost, a crescut pretul la gaze, invatamantul romanesc este la pamant, dar ministrul Hardau isi ia masini de lux...
COVASNA Senat Albert Almos (UDMR) - 55,62% Bokor Tibor (UDMR) - 68,6 % Camera Deputatilor Edler Andras (UDMR) - 67 % Marton Arpad (UDMR) - 56,29 % Olosz Gergely (UDMR) - 78 % CLUJ Senat Mihail Hardau (PD-L) - 50,23 % Camera Deputatilor Daniel Buda (PD-L) - 51,27 % Adrian Gurzau (PD-L) - 50,33 % DOLJ Senat Mircea Geoana (PSD) - 64,22 % Lia Olguta Vasilescu (PSD)- 62,91% Camera Deputatilor Ion Calin (PSD)- 59.45% Valeriu Zgonea (PSD) - 63.71 Claudiu Manda (PSD) - 65.32 % Petre Petrescu (PSD) - 57.68 % MEHEDINŢI Camera Deputatilor Doinita Mariana Chircu (PDL) - 51,19 %
In cadrul ceremoniei de investitura a noului ministru al Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, seful statului l-a atentionat pe acesta ca intra intr-o echipa guvernamentala performanta si ca are obligatia sa faca performanta alaturi de aceasta.
Patru ministri - Sulfina Barbu de la Mediu, Anca Boagiu de la Integrare, Gheorghe Barbu de la ministerul Muncii si Mihail Hardau, de la Educatie - au declarat ca nu mai pot lucra alaturi de Tariceanu, pe care il acuza de...
Referindu-se la disputa dintre premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrul Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, liderul PD si-a exprimat speranta ca primul-ministru stie ce vorbeste si si-a manifestat increderea "intr-un ministru care stie ce face".
Sursele citate au spus ca PD a decis deja sa-i demita, dupa nenumarate luni de ezitari, pe ministrii Transporturilor, Gheorghe Dobre, si Educatiei, Mihail Hardau.
"PNL nu are ce sa reproseze ministrilor sai", a declarat acelasi George Dragomir, deputatul adaugand insa ca a inteles de la colegii sai de Alianta, de la democrati, ca doi ministri PD au zile numarate - Gheorghe Dobre de la Transporturi si Mihail Hardau, de la Educatie.
Conducerea PNL a cerut ieri convocarea ministrului Educatiei, Mihail Hardau, la sedinta Coalitiei, care urma sa aiba loc ieri-seara.
Melescanu a mai spus ca premierul Tariceanu putea cere fie demisia ministrului Hardau, fie pe cea a secretarului de stat, dar ca a ales "solutia care era mai prietenoasa pentru PD", si anume destituirea Palomei Petrescu.
Alianta a€" un a€žexperiment esuata€œ AŸeful social-democratilor a mai spus, referitor la motiunea simpla pe tema educatiei, care va fi dezbatuta azi la Camera Deputatilor, ca daca nici acesta nu va fi adoptata, ea il va face pe ministrul Hardau sa aiba a€žceva transpiratie rece, asa cum a avut si ministrul Eugen Nicolaescu, care a scapat la mustata de un vot in Senata€œ.
Presedintele PSD este convins ca partidul sau este pregatit de alegeri anticipate si crede ca este in stare, daca nu sa-l rastoarne pe ministrul Hardau prin motiunea sa, macar sa-i dea transpiratii reci.
Deputatul PSD a apreciat ca, daca Tariceanu "ar avea ceea ce-i lipseste", le-ar spune ministrilor Mihail Hardau, Eugen Nicolaescu si Sulfina Barbu sa paraseasca Guvernul.
In dosarul inaintat Consiliului apar functionari si demnitari din cadrul Ministerului Educatiei (printre care si ministrul Mihail Hardau, patru secretari de stat, in total 23 de persoane), precum si inspectori scolari generali si adjuncti.
google-analytics.com