Cautare

798 de rezultate pentru "guvernarea pudmindependenti" (4.09 secunde)
Mai intai, e vorba de faptul ca ambii au ajuns in cea mai inalta pozitie in stat in urma unor nemultumiri accentuate fata de guvernarea care a precedat votul.
a€žDaca va exista un singur ministru corupt in guvernarea mea, va asigur ca-l execut cu mana mea, in fata poporuluia€œ, si-a asigurat Basescu electoratul din Alba Iulia.
"Am fost patru ani la guvernare si, de regula, guvernarea erodeaza. Apoi, trebuie sa recunoastem ca opozitia a fost mai puternica, desi nu a fost una constructiva, asa cum ne-am dorit noi ", explica deputatul PSD Doina Dretcanu.
In al doilea rand, guvernarea 2000-2004 nu s-a remarcat prin vreo crestere a nivelului de trai ci dimpotriva, romanii au ajuns sa zica bogdaproste daca scapa cu bine de lunile de iarna cu intretineri astronomice.
Mai mult, contracandidatul lui Nastase a acuzat guvernarea PSD ca a acceptat o asemenea conditie de aderare in timp ce alte tari au refuzat si au obtinut, in schimb, perioade de gratie care au durat ani de zile.
la Presedintie, Traian Basescu, a sustinut duminica la Galati, in timpul unui miting electoral, ca are informatii potrivit carora Nastase s-ar fi deplasat la Targu Mures saptamana trecuta pentru a negocia autonomia Tinutului Secuiesc in schimbul sprijinului UDMR pentru guvernarea PSD.
In fapt, totul se reduce la o targuiala la sange, in care UDMR incearca sa-si vanda cat mai scump sprijinul - fara de care PSD nu mai pupa guvernarea - iar PSD lupta din rasputeri sa cumpere cat mai ieftin UDMR.
Basescu a mai aratat ca nu va accepta “nici o clipa guvernarea de dragul puterii“ si ca nu va permite nici unei institutii a statului sa guverneze altfel “decat pentru poporul roman“.
Pe noi guvernarea ne intereseaza si o cat mai buna reprezentativitate in Parlament. Mai mult, din punctul meu de vedere, functia prezidentiala ar trebui sa fie reprezentativa.
s-a format ca raspuns la guvernarea social-democrata si daca PNL si PD nu mai pot sau nu mai doresc sa guverneze Romania, atunci singura varianta legitima pentru un nou inceput si o noua guvernare sunt alegerile", a declarat Geoana.
Posibila numire a lui Erdei i-a enervat pe democratii din judet, cu atat mai mult cu cat UDMR a obtinut aici la alegeri doar 87 de voturi l In Bihor, pentru postul de prefect se lupta doi lideri locali ai PNL si PD, iar pentru cel de subprefect un consilier local din Oradea, apartinand UDMR l In judetul Neamt este posibil ca echipa care a condus prefectura in guvernarea CDR- 1996-2000 sa revina la conducere;
Premierul a lansat un semnal la impaciuirea clasei politice, aratand ca tara trebuie guvernata si ca “ar fi o iresponsabilitate ca, din calcule politice meschine, sa impiedicam sau sa intarziem guvernarea tarii“.
“O solutie logica pentru PSD este formarea unui guvern alternativ, in ideea ca partidul trebuie sa fie pregatit sa preia si sa-si asume guvernarea la un moment dat“, a adaugat Geoana.
Acesta sustine ca situatia trebuie clarificata pentru a asigura coerenta intre conducerea parlamentului si majoritatea parlamentara, precum si intre guvernarea centrala si autoritatile locale.
“Partidul Umanist nu se va crampona de putere si nu va fi factorul care va declansa o criza politica in Romania“, a declarat joi seara presedintele PUR, Dan Voiculescu, la o emisiune a postului public de televiziune.
in fine, si la aceasta ora pot sa o spun deschis, fiind derobat de atributiile oficiale, toate acestea mi-au intarit convingerea ca guvernarea Romaniei a ajuns pe mina unor pisicheri sau neofiti.
Cu toate acestea, discutiile PNL, PD, PUR si UDMR s-au concretizat deja in peste 400 de pagini de propuneri, schite si analize care sa faca functionala guvernarea pentru urmatorii patru ani.
Printre cei sustinuti de Ionut Popescu se numara Paul Ichim, care a fost secretar de stat si in guvernarea PSD, fara a fi membru al acestui partid, si Claudiu Doltu, neafiliat politic.
Presedintele PSD a afirmat ca social-democratii nu au in prezent un mesaj puternic si clar pe zona urbana, in perioada urmatoare fiind necesara o repozitionare doctrinara a partidului, respectiv trecerea de la o tinta electorala construita in special pe zona rurala, in conformitate cu evolutiile din societatea romaneasca, generate inclusiv de guvernarea PSD.
va rata guvernarea, daca PNL si PD nu vor intelege necesitatea transformarii intr-un singur partid“. Si Valentin Ionescu, membru supleant al Biroului Executiv, a sustinut ca fuziunea este necesara, subliniind insa ca nu este neaparat si placuta.
google-analytics.com