Cautare

798 de rezultate pentru "guvernarea pudmindependenti" (3.36 secunde)
A venit momentul ca oameni politici maturi sa poata dovedi ca guvernarea in comun e posibila si functionala. ... A venit momentul ca oameni politici maturi si fara vanitati sa poata dovedi ca guvernarea in comun e posibila si functionala.
Iliescu a creat un stat limitat, Ponta fuge de revizuirea Constitutiei, Antonescu sa demisioneze Presedintele PDL Emil Boc a le-a spus sambata tinerilor PDL ca Ion Iliescu a creat un stat limitat, ca guvernarea PDL incearca sa "demanteleze" statul creat de Ion Iliescu si de PSD si a aratat ca liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta "fug tot mai mult" de revizuirea Constitutie Boc a vorbit la Conventia Nationala a organizatiei de tineret, criticandu-i pe liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta pentru faptul ca nu doresc revizuirea Constitutiei si a spus ca Antonescu trebuie sa-si dea demisia.
In ultimii sapte ani, sub guvernarea PDL si a lui Traian Basescu, Romania a stagnat, iar modernizarea mult promisa se mai lasa asteptata.
Ca sub guvernarea lui s-a organizat o astfel de actiune cu oamenii de afaceri, cu lumea din viata economica pentru rezultatele in domeniul afacerilor si ca acesta ar fi fost prilej sa stranga fonduri pentru campania electorala...
Si-i dadea afara pe cei de care astazi pretinde ca omologul sau se roaga sa preia guvernarea. ... uitati, oameni buni, ce fel de om e Opozitia, Presedintele i-a pus guvernarea in brate lui Ponta si el s-a facut ca nu vede si nu aude!
cum am spus, ne asumam guvernarea. ... Marul otravit al propagandei regimului agonic a fost ca, vai, daca preia guvernarea, USL se erodeaza.
Coabitam" La numai o zi dupa ce declarase, pentru gandul, ca Victor Ponta nu trebuie sa-si asume guvernarea in acest moment, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si-schimbat pozitia sustinand ca preluarea puterii de catre USL este o solutie buna.
Cu un asemenea scor, de peste doua treimi, guvernarea USL ii poate transpune in viata visul lui Basescu intr-o saptamana: ... Sa nu uitam de pachetul de legi ale sigurantei nationale, depus de guvernarea liberala si care asteapta in parlament, rabdator.
Liderul liberal a mai afirmat ca la nivel national exista inca unele zone in care "chiar daca s-aschimbat guvernarea", membrii fostului partid de guvernamant "inca isi fac de cap ca-n codru".
Cat a furat guvernarea PD-L, guvernarea Basescu. UPDATE 5. Valeriu Zgonea supune la vot. PD-L nici nu-si voteaza propunerea privind comisia de ancheta.
Cred ca aceste alegeri au menirea sa aduca un element de stabilitate in viata tarii, in viata politica si in guvernarea tarii. ... De aceea majoritatea trebuie sa fie suficient de puternica pentru ca sa poata impune niste reguli coerente in guvernarea tarii.
Este cel mai important moment electoral pentru ca acum, pe 9 decembrie, cetatenii acestei tari vor putea sa dea in sfarsit un raspuns pentru guvernarea PDL-UDMR.
Cui va da Basescu guvernarea? Co-presedintele USL, Victor Ponta, a dezvaluit, luni seara, la emisiunea "Ultima ora", de la Rtv, ca PSD si UNPR se vor asocia, iar Partidul Conservator a decis sa formeze singur grup parlamentar.
CE VREAU EU DE LA GUVERNAREA USL Nu suntem otova.
Pentru a sabota guvernarea USL, politiciana Reding se foloseste abuziv de pozitia sa de comisar pentru a lovi politic in imaginea Romaniei.
Dupa Victor Ponta, și purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a avut o disputa cu senatoarea PC Cristiana Anghel, care a criticat dur guvernarea USL.
Am reusit sa preluam guvernarea Romaniei, cu un Guvern condus de PSD, prin presedintele sau, Victor Ponta. ... Sub guvernarea PSD condusa de domnul Adrian Nastase, Romania a intrat in NATO.
Daca pierde guvernarea, se poate astepta la o revolta in PNL, sau cel putin la o revenire spectaculoasa a gruparii Tariceanu. ... Presedintele PNL trebuia sa-l demita imediat pe SRS, care nu are vechime in partid si nu e o miza pentru care sa fie pierduta guvernarea.
Ani in care a stat ascuns ca ursul in barlog, ca nu cumva sa vada problemele cu care se confrunta romanii si ca nu cumva oamenii sa dea vina pe el pentru guvernarea dezastruoasa a supusilor sai pedelisti!
Stiu, Ponta si Antonescu nu au de ce sa nu fie fericiti atata vreme cat guvernarea merge exceptional la televizor, afara e cald, iar sondajele arata ca USL ar castiga si maine alegerile.
google-analytics.com