Cautare

798 de rezultate pentru "guvernarea pudmindependenti" (2.59 secunde)
"Guvernarea portocalie a avut "stralucita" idee de a verifica daca pensionarii mai traiesc, asta ca nu cumva, Doamne fereste, sa fie platite pensii unor persoane care intre timp au decedat" Rep.:
electoratul meu nu e ca oile cu care a scris dl Flutur pe deal, sa-l prosteasca Basescu - minciuna gretoasa privind "guvernarea de dreapta". ... Prin proiectul Johannis, alegatorii lui Crin obtin guvernarea, in principiile si valorile pe care le sustin, iar Mircea Geoana le-a garantat prin protocolul incheiat:
Cu PDL picat undeva sub 15%, PNL cauta sa se desprinda repede de PSD, sa recupereze electoratul dezamagit de guvernarea Boc si sa ocupe spatiul dreptei, dupa cateva ocheade aruncate alegatorilor de stanga. ... suspendarea presedintelui, motiunea de cenzura si, in consecinta, guvernarea comuna.
Cu PDL picat undeva sub 15%, PNL cauta sa se desprinda repede de PSD, sa recupereze electoratul dezamagit de guvernarea Boc si sa ocupe spatiul dreptei, dupa cateva ocheade aruncate alegatorilor de stanga. ... suspendarea presedintelui, motiunea de cenzura si, in consecinta, guvernarea comuna.
"Un guvern de serviciu numit tot de Traian Basescu inseamna sa fure din nou alegerile, dupa parerea mea. Daca motiunea trece si vom da guvernul jos trebuie sa preluam noi guvernarea.
guvernarea erodeaza. ... Are o sansa reala de a castiga alegerile, dar trebuie sa se asigure ca odata cu aceasta castigarea a alegerilor va obtine si guvernarea.
Serios smotocit de o parte dintre liberali pentru „inconsecventa politica” de care a dat dovada in problema demisiei cea luata de ape si amenintat cu reactivarea lui Theodor Stolojan, Calin Popescu Tariceanu a scos la inaintare tot guvernarea - interes national, prioritar, general, etc.
La randul sau purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a afirmat ca motiunea „este singura posibilitate de a readuce guvernarea la agenda cetateanului, iar, daca nu, de a sanctiona guvernarea conform regulilor democratice de functionare a statului“.
"Suntem de acord cu semnatarii motiunii in ceea ce priveste starea economiei romanesti la momentul in care am preluat guvernarea. Prin mimarea reformei si tratarea problemelor economice dupa principiul clientelar, guvernarea PSD a imbolnavit economia", a spus Pogea.
"Am fost subprefect in guvernarea PSD si am experienta suficienta. ... Liderul social-democrat aradean spune ca alti doi membri PSD Arad sunt interesati de functie, respectiv Ovidiu Nila, fost prefect in guvernarea CDR, si Ionel Dat.
Presedintele UDMR, Markó Béla, crede ca situatia din PNL afecteaza relatiile din Coalitie si ca exista unele asemanari intre guvernarea actuala si cea a CDR.
In cazul ultimelor contracte incheiate de DADL-ul lui Ionel Manafu, iese in evidenta SC Aquacon Proiect SA Sibiu, firma careia guvernarea PSD i-a oferit pur si simplu monopolul asupra studiilor de fezabilitate pe toata Transilvania, in domeniul hidrologic.
Actualul lider social-democrat a avut, la deschiderea lucrarilor Congresului, un discurs aplaudat intens de cei aproape 1.500 de delegati, discurs in care infiera guvernarea PNL-PD.
Iliescu a amintit si de procesul incheierii negocierilor cu UE, ca de o reusita ce apartine tot social-democratilor, afirmand ca guvernarile PSD au "redus din handicapurile" inregistrate de guvernarea CDR.
In cadrul unei conferinte de presa desfasurate in cursul zilei de ieri la sediul PNTCD, Tudorel Chesoi, secretarul general al partidului a anuntat deschis ca formatiunea pe care o reprezinta a decis in urma unei consfatuiri cu membrii filialei Cumpana sa treaca la actiuni mai ferme, menite ca la urmatoarele alegeri sa surclaseze "guvernarea PSD din localitate".
Presedintele Traian Basescu considera, intr-o scrisoare trimisa ieri partidelor parlamentare, ca Guvernul trebuie sa ceara de urgenta parlamentului un vot de incredere care sa-i asigure o majoritate care isi asuma explicit guvernarea, in caz contrar solutia democratica fiind anticipatele.
Intr-un "apel la constiinta", initiat de conducerea SU se cere sa li se interzica lui Traian Basescu sau Theodor Stolojan, "membri activi ai administratiei ceausiste si ai succesoarei acesteia, guvernarea provizorie FSN, co-autori ai represiunilor 1990", sa patrunda in zona libera de comunism.
Programul Aliantei va fi lansat in dezbatere publica maine, odata cu organizarea Consiliului National comun al PSD si PC, iar, dupa cum amintea Bogdan Ciuca, pensionarii vor reprezenta si de aceasta data prioritatea zero in guvernarea comuna PSD-PC.
"Va fi greu, dar sa stiti ca partidul nostru va fi mai puternic cand va intra in Parlament si va participa la guvernarea Romaniei. Fara noi, guvernarea nu se va putea face, avand in vedere procentele partidelor la aceasta ora.
Stolojan a criticat guvernarea liberala, despre care a afirmat ca "in doi ani a devastat finantele publice". "La sfarsitul anului 2008, Romania avea o datorie externa pe termen scurt de 22 miliarde de euro.
google-analytics.com