Cautare

11362 de rezultate pentru "geoana contra basescu" (2.98 secunde)
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un articol intitulat "Diaconescu - mana de ajutor intinsa de Basescu lui Geoana", pe care il puteti citi in continuare.
Georgian Pop vorbeste, in telegramele Wikileaks, despre Geoana, Nastase, Basescu, Ponta, Udrea.
In plin razboi al demisiilor si al intentiilor de excludere din PSD a celor cu probleme morale, liderul social-democrat Mircea Geoana sustine ca Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu vor intra numai in vizorul conducerii partidului, nu al organizatiilor din care fac parte acestia.
PSD se afla intr-un real pericol de sciziune datorita prapastiei create intre "clica lui Mircea Geoana" si filialele din teritoriu, gratie "lasitatii generalizate" care este omiprezenta in partid dar, nu in ultimul rand, si din pricina edilului Marian Vanghelie, care a ajuns sa pozeze in purtator de cuvant al formatiunii, sustine fostul strateg al pesedistilor, clujeanul Vasile Dancu, instrainat acum de PSD.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, vineri seara, la Antena 3, ca Traian Basescu si Sorin Oprescu au un stil "bascalios", el explicand astfel afirmatia primarului Capitalei despre faptul ca 88% din simpatizantii lui l-ar vota pe Basescu.
Victor Ponta recunoaste ca nu a mai vorbit cu Mircea Geoana de un an.
Pedelista este convinsa de faptul ca acuzatiile care i se aduc, privind cheltuirea banilor publici, sunt tentative ale lui Mircea Geoana de a "murdari" orice este legat de presedintele Traian Basescu, pentru a-si spori sansele in cursa pentru presedintia Romaniei.
Comitetul Executiv National al PSD a decis ieri sa sprijine in Parlament validarea noului guvern remaniat propus de premierul Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, la finalul sedintei, presedintele formatiunii, Mircea Geoana.
Rodica Ciobanu publica in Gandul articolul "Geoana, o enigma damboviteana", pe care il puteti citi in continuare. De ce s-a dus Geoana la Vantu acasa?
Geoana si-a ales deja vicepresedintii. ... Mircea Geoana si-a intarit puterea in PSD in urma Consiliului National de la Targu-Mures. ... Desi Geoana isi va pune in joc mandatul de presedinte mai devreme, este putin probabil ca se va ivi pana atunci un challenger suficient de puternic.
Social-democratii nu se tem sa depuna o motiune de cenzura si nu cred ca anticipatele ar fi o problema pentru ei, a sustinut Mircea Geoana ieri, in fata PSD-istilor din teritoriu veniti la Bucuresti.
Prim-vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan, l-a acuzat pe liderul PSD, Mircea Geoana, ca are "mintea ratacitoare si schimbatoare", pentru ca a pledat pentru mentinerea cotei unice, dar si pentru aplicarea unor cote de impozitare diferentiate, si pentru ca sustine ca in SUA ar fi invins socialismul.
Una calda, una rece pentru presedintele Senatului, Mircea Geoana, aflam din presa locala sibiana. ... Vizita a inceput marti, la Sibiu, de unde Mircea Geoana alaturi de persoanele care il insoteau au pornit intr-o deplasare spre Ocna Sibiului, Slimnic si Loamnes.
'Pesedistii anti-Geoana vor incerca sambata sa forteze impreuna respingerea candidaturii pe liste la Congres cu aportul delegatilor partidului, sustin surse social-democrate.
In acest moment, soarta lui Geoana nu-i mai intereseaza prea mult pe romani. Interesul nemanifestat in privinta problemelor lui Geoana nu se confunda insa cu interesul si asteptarile destul de mari pe care romanii le au in privinta si perspectiva unui partid puternic de stanga.
"Mircea Geoana ar putea fi suspendat din partid" Apele s-au agitat in ultimele zile in PSD dupa ce presedintele Senatului a postat pe blogul sau o inregistrare in care explica motivele vizitei sale la casa lui Vintu, in ultimele zile ale campaniei electorale.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat miercuri ca gestul presedintelui Senatului, Mircea Geoana, de a povesti despre alegerile din 2009 a fost unul "total nefericit", fapt care l-a compromis in ochii lumii pe fostul candidat la prezidentiale din partea PSD.
Conducerea PSD a luat in discutie situatia excluderii lui Mircea Geoana din PSD, scrie MEDIAFAX.
"Mircea Geoana ii invrajbeste pe nemultumiti si ataca unitatea partidului" Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea, deputat de Dolj in Colegiul Segarcea, reprezentat in Senat de catre fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, sustine, intr-un material postat, duminica, pe blogul sau, ca Geoana face in acest moment ceea ce condamna la altii atunci cand era seful PSD:
Forta Opozitiei sta sub fundul lui Geoana? ... Cristian Tudor Popescu) Mircea Geoana imi aminteste una dintre neputintele care m-au tinut departe de a intra in politica: ... Geoana e un artist al nesimtirii. ... Geoana sa fie dat afara din partid.
google-analytics.com