Cautare

11362 de rezultate pentru "geoana contra basescu" (3.22 secunde)
Geoana planuieste partidul ANTI-ILIESCU.
Miza reala a schimbarii din functie a lui Geoana Miscarea de astazi a liderilor PSD, privind schimbarea din functie a lui Mircea Geoana, are o miza clara: demonstrarea legaturilor stranse dintre Geoana si PDL.
Miza reala a schimbarii din functie a lui Geoana Miscarea de astazi a liderilor PSD, privind schimbarea din functie a lui Mircea Geoana, are o miza clara: demonstrarea legaturilor stranse dintre Geoana si PDL.
Ponta a anuntat, peste noapte, ca doreste sa-l mazileasca pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului. ... Geoana pentru a se putea privi dimineata in oglinda. In lipsa unei motivatii cat de cat logice a schimbarii lui Geoana, dl.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat vineri ca in interiorul PDL a inceput lupta pentru putere, rezultatul alegerilor fiind motivul schimbarii "la varf" a conducerii formatiunii. ... Se pare ca presedintele Traian Basescu doreste sa foloseasca esecul alegerilor pentru a schimba la varf conducerea PDL.
Organizatia Bucuresti, afectata dupa alegerile de la ultimul congres, si-a amintit cum a castigat Mircea Geoana sefia partidului si-l anunta pe acesta ca-i va sprijini candidatura in anticipate doar cu conditia sa aiba un comportament politic onest, nu ierarhic in PSD.
• 8 ian 2005 - Presedintele Traian Basescu declara ca abordarile de politica externa care sa consolideze pozitia Romaniei in structurile din care face parte, tinand cont de rolul sau strategic la Marea Neagra, vor constitui o prioritate a noii administratii de la Bucuresti.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Talpes spune cum a scapat Basescu de Dosarul Flota. ... Numele lui Basescu, descoperit in dosarul lui Puiu Popoviciu Numele lui Traian Basescu apare intr-o stenograma in dosarul de coruptie al lui Puiu Popoviciu.
La numai 24 de ore dupa ce premierul Calin Popescu Tariceanu, fortat de Traian Basescu, a aruncat bomba anticipatelor pe scena politica romaneasca, varianta prinde din ce in ce mai mult contur.
intr-un interviu acordat catre "Replica" in luna martie a acestui an, liderul social-democrat l-a atacat in termeni extrem de duri pe Mircea Geoana si a declarat ca PSD s-a desfiintat practic din cauza tensiunilor existente.
Adevarata lovitura politica pe care ar putea-o da Traian Basescu (Autor: ... Basescu va fi obligat sa forțeze schimbarea premierului, o prima mare lovitura, iar apoi sa vina cu a doua, aranjand desemnarea unui prim-ministru care sa dea o mana de ajutor PDL. ... E vorba de Mircea Geoana.
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, considera ca Mircea Geoana isi face singur rau incercand sa genereze o masa critica impotriva lui Victor Ponta. Intr-un interviu in exclusivitate acordat "Evenimentului zilei", el dezvaluie si faptul ca si-a dorit ca Mircea Geoana sa devina presedinte in 2009.
Scena politica actuala a fost din nou zguduita din temelii, week-end-ul trecut, de o afirmatie, de data acesta venita din partea opozitiei, mai exact de la liderul PSD-istilor vesnic nostalgici dupa vremurile de mult apuse si care viseaza cu ochii deschisi la o rasturnare de situatie care sa debarce „aliatii“ lui Basescu de la guvernare.
Referendumul prin care romanii au decis sambata, 19 mai a.c., soarta lui Traian Basescu nu reprezinta victoria nici uneia dintre parti si nici incheierea razboiului dintre presedinte si partidele parlamentare, cu exceptia PD si a PLD.
Reproducem partea a doua a unui articol senzational, publicat in Jurnalul National, despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu".
Totusi, subiectul asta se leaga de ceea ce scriam ieri, "cine conduce..." si inevitabil se leaga si de diferite comentarii referitoare la votul de astazi privitor la excluderea din PSD a lui Mircea Geoana. ... Mircea Geoana primise in 2005 misiunea de a infaptui paricidul politic.
Pesedistii bucuresteni, perdanti la alegerile de la Congres, incep sa faca demersuri pentru a se impaca cu Mircea Geoana, care acum a devenit presedintele PSD.
Geoana acuzat de PSD ca vrea sa rupa partidul. Fostul lider al PSD, Mircea Geoana, este la un pas de excludere dupa ce s-a aflat ca lucreaza de zor la crearea unui nou partid, dupa cum v-a informat Inpolitics intr-un material difuzat pe 17 februarie.
Vad ca Victor Ciutacu este in profund dezacord cu modul in care a fost tratat azi Mircea Geoana. ... Pana la excluderea lui Geoana mai e. ... Geoana nu risca nici macar un sut in cur. ... PSD a fost cat se poate de rabdator cu Geoana.
google-analytics.com