Cautare

11362 de rezultate pentru "geoana contra basescu" (3.80 secunde)
Sunt dezamagit de Mircea Geoana, nu ma intereseaza daca pleaca din PSD Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, prezent miercuri la Slatina la o intalnire cu primarii USL, a declarat intr-o conferinta de presa ca este dezamagit de comportamentul lui Mircea Geoana, sustinand ca nu il intereseaza daca Mircea Geoana va pleca din partid.
De ce-si pierde Ponta iarasi timpul cu Geoana? ... Viorela Grecu) Ponta si-a trimis pupila sa loveasca in prietenul Geoana, asta desi intre cei doi exista in teorie un armistitiu.
De ce e mazilit Mircea Geoana?
Capcana lui Basescu pentru Ponta si USL (Autor : ... Ce asemanare este intre Crin Antonescu si Mircea Geoana. Un interviu si un alt interviu Presedintele Traian Basescu este (de cateva zile) numai miere cu premierul Victor Ponta. ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu:
Politica romaneasca traieste momente absolut delirante, cu doar cateva ore inaintea votului final privind suspendarea presedintelui Traian Basescu liderul PSD Mircea Geona dinamitand bomba:
Pentru ca a auzit de la televizor ca este concert Goran Bregovic pe litoral - dupa cum el singur a declarat-o -, Mircea Geoana s-a aflat, duminica, in statiunea Mamaia, fapt care n-a ramas netaxat de pedelisti, semn ca tensiunile in coalitia de guvernamant sunt destul de mari.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Sirena Geoana da termen PSD: ... E vorba, ati ghicit, de Mircea Geoana, care a postat un auto-interviu pe propriul blog, o premiera politico-mediatica, la noi.
In zona Casei Studentilor, cea care a gazduit evenimentul, au fost lipite afise cu sloganul "Sa ma demiteti bine", pe peretii cladirii au fost lipite alte afise cu "Decalogul lui Basescu", iar in fata cladirii a fost amplasat un monitor si un sistem de boxe, pentru a permite vizionarea evenimentului si in afara Casei Studentilor.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu:
Presedintele Traian Basescu a declarat la Craiova, in timpul unei intalniri cu reprezentantii administratiei locale din Dolj, ca el nu-l are drept contracandidat pe Mircea Geoana, ci pe Ion Iliescu, pe care il va invinge la alegeri.
Dan Mihalache este profund nedrept cu Mircea Geoana, intr-un articol postat pe blog, intitulat "Lasa-ne, pleaca, du-te!" Bizar mod de a se raporta la o realitate cumplita:
Mircea Geoana a declarat ieri ca, in opinia sa, structura de conducere a PSD trebuie reformata la Congresul din februarie, iar solutia ideala ar fi o conducere de tip colegial, in care sa existe un presedinte si un presedinte onorific.
Geoana a plecat la Poiana Brasov ca sa-si organizeze fan-club-ul sefilor de filiale. ... Absente notabile, Mircea Geoana si echipa sa - Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie, Liviu Dragnea. ... • Aripa Geoana a fugit in munti.
Vicepremierul Dan Nica este preferat de Mircea Geoana ca titular la MAI, au declarat, surse din PSD, care sustin ca Liviu Dragnea le spusese colegilor de partid inca din acest weekend ca va demisiona. Pe lista posibililor ministri de interne se mai afla si ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, insa acesta nu-si doreste postul.
Octavian Andronic publica pe Amos News un articol intitulat "Intrarea lui Geoana in decor", pe care il puteti citi in continuare. ... Si sa ne intoarcem la Mircea Geoana.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, ieri, ca atacul la adresa sa lansat de actualul lider al PSD, Victor Ponta, este unul lipsit de colegialitate si bun simt, el aratand ca mandatul sau a fost unul productiv pentru Ponta si familia acestuia, care a avut doi ministri si un eurodeputat.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ieri ca sanctiunea impusa lui Mircea Geoana, de a nu mai face declaratii vizavi de pozitiile si deciziile partidului, nu inseamna retragerea sprijinului de la Senat, presedintele acestui for urmand sa fie sustinut chiar daca nu va mai fi membru PSD.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ieri ca sanctiunea impusa lui Mircea Geoana, de a nu mai face declaratii vizavi de pozitiile si deciziile partidului, nu inseamna retragerea sprijinului de la Senat, presedintele acestui for urmand sa fie sustinut chiar daca nu va mai fi membru PSD.
Primarii PSD din Dolj fac apel la unitatea partidului si critica departamentul juridic al partidului Primarii PSD de Dolj care s-au intalnit, miercuri, cu conducerea organizatiei judete au facut apel la unitatea partidului, insa au criticat departamentul juridic al formatiunii politice care i-a sugerat lui Victor Ponta si Biroului Permanent ca schimbarea lui Geoana cu Corlatean este "facila si fezabila".
Geoana joaca PSD-ul pe degete (Autor: Corina Dragotescu) Geoana a reusit, in ultimele zile, sa invarta PSD-ul cum a vrut. ... Cand era pe cai mari, Iliescu si Nastase i-au taiat-o public si au spus ca nu se pune problema excluderii lui Geoana din PSD, pentru ca se pierde functia.
google-analytics.com