Cautare

11362 de rezultate pentru "geoana contra basescu" (3.08 secunde)
Mircea Geoana ii avertizeaza pe cei care pleaca din PSD ca nu vor mai fi primiti in partid. ... Sambata, Mircea Geoana, presedintele PSD, le-a atras atentia tuturor celor care demisioneaza din PSD ca, odata plecati, nu vor mai avea loc pe listele de la alegerile viitoare.
Liderul PSD, Mircea Geoana, detine, potrivit declaratiei de avere actualizata la data de 16 iunie 2008, in conturi bancare sumele de 53.653 lei, 222.674 USD si 1.010 Euro, activele fiind trecute pe numele sau sau pe numele sotiei, Mihaela Geoana.
Cum au planuit Nastase si Iliescu revenirea in prim plan si cum l-au ingenuncheat pe Geoana", pe care il puteti citi in continuare.
El a obtinut mai multe voturi decat contracandidatul sau, Mircea Geoana. Potrivit rezultatelor oficiale, Victor Ponta a obtinut 856 de voturi, in timp ce Mircea Geoana a avut 781 de voturi. ... Pe parcursul numararii partiale, diferenta dintre Ponta si Geoana a fost de doar cateva zeci de voturi.
Senatorii PSD cer schimbarea lui Geoana de la sefia Senatului Mai multi senatori PSD, printre care Miron Mitrea si Cosmin Nicula, au cerut conducerii partidului sa-l schimbe pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, deoarece aduce prejudicii de imagine partidului.
Ponta cere excluderea lui Geoana din PSD, Iliescu il sustine pe Geoana Victor Ponta a cerut Comisiei de etica excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Ce mai e nou pe "frontul" Geoana" PSD devine un teatru de razboi, in zilele urmatoare fiind de asteptat o serie de convulsii care ar putea duce fie la limpezirea lucrurilor, fie la incurcarea lor definitiva. - Planul lui Geoana de scindare a PSD merge relativ bine.
9am.ro informeaza:Mircea Geoana isi infiinteaza propriul partid? Mircea Geoana ar putea infiinta un nou partid de stanga daca va fi exclus din PSD, varianta unei inscrieri in UNPR fiind improbabila, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate presedintelui Senatului.
Anuntul a fost facut vineri de presedintele Ford Romania, Dionisio Campos, in prezenta presedintelui Senatului, Mircea Geoana. ... Geoana vrea un "plan multianual" adoptat de guvern, de sprijinire a investitiilor Ford.
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc.
Presedintele Traian Basescu a fost suspendat ieri din functie cu votul majoritatii Parlamentului, Romania traversand acum cea mai grava criza politica de la caderea comunismului, in 1989.
Directorul CURS, Catalin Stoica, pune scaderea lui Traian Basescu pe seama faptului ca a fost perceput de romani drept cel care a generat criza politica peste criza economica.
Parlamentul, impulsionat de presedintele Senatului Mircea Geoana, a modificat cu rapiditate Legea raspunderii ministeriale pentru a da dreptul guvernului interimar sa poata trimite bugetul pe 2010 la Parlament, spre dezbatere si adoptare. ... Traian Basescu nu a promulgat-o si, legea neaparand in Monitorul Oficial, nu-si poate face efectele.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, sustine intr-un comunicat de presa emis ieri ca se retrage din CSAT pentru ca Traian Basescu "foloseste Armata Romana in scopul politicianist de promovare a PD-L pentru alegerile europarlamentare" si cere modificarea intelegerii cu PD-L.
Si daca Geoana ajunge prim ministru? ... Mircea Geoana. ... ce sanse are Mircea Geoana sa ajunga premier? ... Cine o fi lansat atat de adanc ideea cu Geoana premier incat sa se vorbeasca despre treaba asta cu luni de zile in urma prin America si saptamana trecuta la Londra?
Opozitia strange randurile si-si indreapta "tunurile" contra Cotroceniului. ... Justetea actiunii de suspendare din functie a presedintelui Basescu, precum si urgenta demararii acestui demers sunt motivate, in opinia presedintele PSD, Mircea Geoana, de atacul "violent si gratuit" al presedintelui Basescu impotriva sa.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a inceput campania electorala pentru alegerile de pe 10 decembrie, cand in cadrul unui Congres Extraordinar va fi ales noul lider al social-democratilor.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca va cere un mandat din partea Biroului Permanent al formatiunii, in noaptea de 30 noiembrie, pentru negocierile privind guvernarea, precizand ca, daca PSD va castiga alegerile, functia de premier este nenegociabila.
Unele publicatii (de exemplu "Curentul", de unde am extras acest articol) se bucura de lupta dintre liderii social-democrati, anticipand mazilirea lui Geoana si, implicit, primenirea formatiunii.
Indeaproape sustinut de Teodor Melescanu - pentru motive asupra carora vom pastra deocamdata tacerea, Geoana a fost propulsat la exceptional, cu nerusinare si dispret, prin toate gradele diplomatice si cocotat in functii de conducere in MAE, peste cei de la care nu terminase de invatat meseria numita diplomatie.
google-analytics.com