Cautare

11362 de rezultate pentru "geoana contra basescu" (3.09 secunde)
" Geoana a fost un agent toxic si o cartita in PSD" Mircea Geoana a fost "un agent toxic" si "o cartita" in sanul PSD, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, el sustinand ca excluderea fostului presedinte social-democrat va prinde bine lui Victor Ponta, PSD si USL.
Care e motivul debarcarii lui Geoana? ... Suspendarea lui Basescu Iata ca aflam de ce se doreste asa de tare debarcarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului Romaniei. Nu America, nu o eventuala candidatura in 2014 sau alte declaratii facute de Geoana in timp...
Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu ocupa primele trei locuri in intentiile de vot ale romanilor, potrivit unui sondaj de opinie realizat de CURS, la comanda PSD. Pe primul loc se afla Traiana Basescu, urmat de Mircea Geoana si Crin Antonescu.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Mircea Geoana, ambasador al Romaniei in Statele Unite in anii ‘90, este prins intr-o lupta politica stransa pentru presedintia Romaniei in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 6 decembrie, noteaza cotidianul american "Washington Times", la rubrica Embassy Row Liderul Partidului Social Democrat are o sansa egala pentru a castiga alegerile impotriva actualului presedinte, conservatorul Traian Basescu, in conditiile in care Geoana a obtinut 31,15% din voturi in primul tur de scrutin, iar Basescu 32,44%.
Presedintele Traian Basescu dezvaluie inclinatia liderului PSD, Mircea Geoana, spre “jocurile de culise“ la care a facut referire fostul sef al statului, Ion Iliescu, la ultimul Consiliu National al PSD.
Dupa episodul Becali si spritul cu fotbalistii stelisti, numele presedintelui Traian Basescu este adus din nou in atentia opiniei publice cu un subiect nu tocmai placut.
Presedintele Traian Basescu a gasit o modalitate extrema de a pune capat crizei politice, anuntand ca isi va da demisia daca Parlamentul va vota pentru suspendarea sa din functie. ... Basescu va candida la eventualele alegeri anticipate si, potrivit tuturor sondajelor de opinie, le va castiga fara probleme.
'In apropierea alegerilor din PSD, Ion Iliescu critica multe din gesturile perdantului Geoana, "excesul de zel" al lui Nastase si declara ca opozitia este "purgatoriul" care ajuta PSD sa scape de "oportunisti" si "fripturisti".
Dezbaterile de ieri din Parlament au relevat doar cateva ciocniri intre premierul Tariceanu si liderul PSD, Mircea Geoana, precum si unele replici deplasate intre liberalul Crin Antonescu si social-democratul Victor Ponta.
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, considera ca presedintele PSD, Mircea Geoana, a ajuns un fel de "Bula" al partidului. Ea critica esecul lui Geoana la prezidentiale dar si atitudinea sa din partid.
Suspendarea lui Traian Basescu, cotata cu sanse mici de catre pesedisti si liberali. Debarcarea lui Geoana de la Senat e adevaratul motiv al declaratiilor liderilor USL Anuntul liderilor USL privind posibilitatea de declansarea a procedurii de suspendare a presedintelui Traian Basescu i-a luat prin surprindere pe pesedisti si liberali.
Sorin Rosca Stanescu) Confruntat cu o dramatica scadere de credibilitate, domnul Traian Basescu si partidul sau au ajuns la concluzia ca este necesara o schimbare radicala a strategiei prin care, in ciclul electoral urmator, sa poata construi o majoritate parlamentara.
Batalia pentru functia de presedinte al Romaniei este extrem de stransa, iar actualul presedinte, Traian Basescu, ar putea pierde alegerile in fata oricaruia dintre principalii sai contracandidati, reiese dintr-un sondaj CURS efectuat la cererea Evenimentului zilei.
Puteti citi in continuare a doua parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu:
Mircea Geoana ii avertizeaza pe cei care pleaca din PSD ca nu vor mai fi primiti in partid. ... Sambata, Mircea Geoana, presedintele PSD, le-a atras atentia tuturor celor care demisioneaza din PSD ca, odata plecati, nu vor mai avea loc pe listele de la alegerile viitoare.
Liderul PSD, Mircea Geoana, detine, potrivit declaratiei de avere actualizata la data de 16 iunie 2008, in conturi bancare sumele de 53.653 lei, 222.674 USD si 1.010 Euro, activele fiind trecute pe numele sau sau pe numele sotiei, Mihaela Geoana.
Cum au planuit Nastase si Iliescu revenirea in prim plan si cum l-au ingenuncheat pe Geoana", pe care il puteti citi in continuare.
El a obtinut mai multe voturi decat contracandidatul sau, Mircea Geoana. Potrivit rezultatelor oficiale, Victor Ponta a obtinut 856 de voturi, in timp ce Mircea Geoana a avut 781 de voturi. ... Pe parcursul numararii partiale, diferenta dintre Ponta si Geoana a fost de doar cateva zeci de voturi.
Senatorii PSD cer schimbarea lui Geoana de la sefia Senatului Mai multi senatori PSD, printre care Miron Mitrea si Cosmin Nicula, au cerut conducerii partidului sa-l schimbe pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, deoarece aduce prejudicii de imagine partidului.
google-analytics.com