Cautare

11362 de rezultate pentru "geoana contra basescu" (4.20 secunde)
Prezenta la guvernare a social-democratilor nu insemna sprijin neconditionat pentru initiativele premierului sau subordonare fata de presedintele Traian Basescu, iar actuala coalitie de guvernare nu trebuie inlocuita, chiar PSD este nemultumit de prestatia celor din PD-L, prea subordonati directivelor venite dinspre Cotroceni, a afirmat luni, liderul social-democrat, Mircea Geoana.
Institutul "Ovidiu Sincai" afirma, intr-o analiza asupra alegerilor prezidentiale, facuta publica duminica, sub titlul "Cezarul a invins!", ca principalul responsabil al rezultatelor alegerilor este Mircea Geoana si identifica o serie de greseli care au dus la pierderea strategica a competitiei.
Geoana, intr-o scrisoare adresata membrilor CEx al PSD:
Ciomagul lui Geoana s-a dovedit a fi periuta de haine. ... Tradat de propriul partid, luat in bascalie de PRM, zilele lui Mircea Geoana in fruntea PSD se anunta putine si intunecate.
Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, considera nefiresc ca "detractorii" sai, care nu s-au implicat in campania electorala pentru prezidentiale, ii contesta postul de presedinte al partidului si ii critica echipa.
Dan Ioan Popescu, liderul organizatiei, l-a infierat pe Mircea Geoana pentru esecul electoral al partidului in Capitala. ... Primul care l-a criticat pe Geoana a fost Dan Ioan Popescu.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a obtinut, ieri-seara, un nou mandat de presedinte al partidului, rezultatele preliminare aratand ca Geoana a intrunit 981 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Sorin Oprescu, a obtinut 395 de voturi.
Declaratiile din ultima perioada a familiei Geoana si a apropiatilor acesteia referitoare la faptul ca Traian Basescu a apelat la "flacara violet" si la "atacurile energetice" pentru a castiga alegerile prezidentiale submineaza pozitia de lider al PSD, si asa destul de subreda, a lui Mircea Geoana.
In conditiile actuale, Adrian Nastase (foto) sustine candidatura lui Mircea Geoana pentru presedintia Romaniei. ... E binecunoscut faptul ca atat eu cat si presedintele PSD, Mircea Geoana, ne-am aratat interesul de a candida la alegerile prezidentiale din acest an.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu:
Mircea Geoana e din ce in ce mai puternic in disputa cu Ion Iliescu. ... Imediat dupa instalarea lui Geoana la sefia PSD, intreaga conducere vorbea de calitatile fondatorului partidului si ii oferea acestuia postul de presedinte onorific.
ImpactNews publica avertismentul lui Victor Ponta catre Mircea Geoana: ... Atat are la dispozitie Mircea Geoana sa se hotarasca daca mai vrea sau nu in PSD. Ultimatumul a fost dat de insusi Ponta si vine la scurt timp dupa replica lui Geoana la interviul dat de presedintele PSD pentru Evz.
A fost o inginerie politica pe care Geoana a coordonat-o cu ajutorul unor lideri pesedisti si al lui Basescu. ... Domnul Geoana a reusit "performanta" de a duce partidul de la 33% cat avea cand a devenit presedinte la 17%.
Presedintele Traian Basescu, liderul PSD, Mircea Geoana, precum si o serie de reprezentanti din Guvern s-au intalnit, joi seara, la Vila Lac pentru a discuta despre viitorul coalitiei de guvernare.
Geoana a facut marile jocuri ale lui Basescu' 'Fostul premier Calin Popescu Tariceanu dezminte categoric ideea unei tradari in noaptea alegerilor din 2008, care a blocat formarea unei aliante cu PSD, si arata cu degetul, acuzator, spre Mircea Geoana, adevaratul tradator, in opinia sa.
El afirma clar ca 'discutiile in jurul lui Geoana sunt doar un pretext' si ca, de fapt, ar fi vorba de manevre obscure ale 'nucleului vechi de partid' (Iliescu & Co.), care ar dori 'sa-l submineze pe Ponta' si sa 'revina la putere' (?!?).
Raluca Dumitriu si Marian Sultanoiu publica in Gandul un articol intitulat "Geoana a castigat Congresul mic. ... 'Victor Ponta a anuntat, ieri, ca va candida la presedintia PSD, dupa ce Adrian Nastase s-a retras din competitia cu Mircea Geoana.
Dupa episodul Becali si spritul cu fotbalistii stelisti, numele presedintelui Traian Basescu este adus din nou in atentia opiniei publice cu un subiect nu tocmai placut.
Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu ocupa primele trei locuri in intentiile de vot ale romanilor, potrivit unui sondaj de opinie realizat de CURS, la comanda PSD. Pe primul loc se afla Traiana Basescu, urmat de Mircea Geoana si Crin Antonescu.
google-analytics.com