Cautare

520 de rezultate pentru "functionari" (3.09 secunde)
Seful Executivului a atras atentia si asupra proastei functionari a sistemului de sanatate, care este cauzata de finantare si de managementul neperformant.
Totusi, un calcul al secretarului general al Camerei Deputatilor arata ca raportul dintre numarul de functionari ai Senatului fata de spatiul alocat este de 25 de metri patrati pe persoana, in timp ce deputatii si personalul Camerei au prevazuti noua metri patrati de persoana.
Totodata, se va sesiza comisia de disciplina a inaltilor functionari publici in legatura cu situatia secretarului judetului Nicolai Colesniuc, care ar fi trebuit sa se pensioneze.
Constantin Contac, pentru care prefectul a emis ordin de incetare a mandatului de presedinte al CJ, se afla la Bucuresti, vicepresedintele Dorin Ciustea, care ar urma sa fie inlocuit dupa modificarea legii administratiei publice, este in strainatate, iar secretarul general al judetului, Nicolai Colesniuc, pentru care se va sesiza comisa de disciplina a inaltilor functionari publici, s-ar parea ca este in concediu.
„De la prima ora cand venea, era intampinat de directorii din primarie si de functionari, care ii urau 'La multi ani!' si ii aduceau cadouri si flori.
In acest sens, institutul propune, intr-un comunicat remis ieri publicitatii, ca preconizatele schimbari ale prefectilor si ale subprefectilor sa nu se mai faca pe criterii politice, avand in vedere ca mai sunt doar trei luni pana la intrarea in vigoare a prevederii potrivit careia atat prefectii, cat si subprefectii vor face parte din categoria inaltilor functionari publici, statut care le va interzice orice fel de activitate politica.
„Poate este vorba de o anumita categorie de functionari publici, poate este vorba de vama. Sunt zone in care, intr-adevar, stim ca este coruptie.
„Nu ne limitam sa declaram doar ca, de la 1 ianuarie 2006, prefectii nu vor mai fi implicati politic, ci vor fi inalti functionari publici“, a precizat si Vasile Blaga, adaugand ca prefectii care vor sa ramana in politica vor fi schimbati din functii.
servicii publice tot mai proaste si incoerente, functionari publici demotivati si predispusi spre coruptie, blocaje institutionale provocate de dezinteres, prestatii publice greoaie si intarziate catre populatie etc.
Mai mult, acestia, ca functionari publici, „au obligatia ca, in exercitarea atributiilor ce le revin, sa se abtina de la exprimarea sau manifestarea publica a convingerilor si preferintelor lor politice, sa nu favorizeze vreun partid politic si sa nu participe la activitati politice in timpul programului de lucru“.
Argumente in acest sens sunt alocarea unui buget urias, cu doar 1% mai redus decat al Parlamentului Romaniei, catre SPP, in conditiile in care Academiei Romane, Invatamantului si Sanatatii nu li se asigura fondurile necesare unei functionari corespunzatoare.
„Institutia Prefectului din Judetul Galati dezminte declaratiile facute de liderii Partidului Social Democrat cu privire la implicarea unor functionari din aparatul propriu al Prefecturii în campania electorala de la Cosmesti.
Actualii prefecti si subprefecti vor fi mentinuti in functie dupa 1 ianuarie 2006 doar daca promoveaza examenul de atestare pe post, gestionat de catre Comisia de recrutare a inaltilor functionari publici, prevazuta in Legea nr.
Subprefectul Végh Alexandru si-a depus demisia, in 21 decembrie, din functia de vicepresedinte al Organizatiei Municipale Zalau a UDMR si din cea de membru al UDMR Salaj.
Reprezentantii Guvernului in teritoriu sunt de la 1 ianuarie 2006 doar functionari publici, obligati prin lege sa nu fie membri ai vreunui partid.
Senatorul democrat solicita intr-unul dintre proiectele de lege dublarea pragului minim al pedepselor pentru fapte de coruptie savarsite de demnitari si de toate categoriile de functionari publici.
Cititi explicatiile si indicatiile de acolo si, daca este cazul, luati masurile pertinente pentru a le asigura componentelor temperaturile necesare bunei functionari.
Daca e vorba de magistrati - la CSM, daca e vorba de parlamentari - la comisiile de disciplina, de functionari pu-blici - la comisiile lor de disciplina.
Pastrand vechea impartire in 64 de raioane, din cei 1.623 functionari, doar 398 proveneau din Romania. Din cele peste 1.000 de biserici desfiintate de comunisti, in 1943 nu erau inca reparate doar 76.
Principalul motiv il reprezinta lipsa unui numar adecvat de functionari, in cadrul Directiei Patrimoniu. "Avem doar cativa oameni, care trebuie sa se ocupe cu treburile zilnice.
google-analytics.com