Cautare

520 de rezultate pentru "functionari" (2.79 secunde)
Bietii functionari, cu interesele cetateanului la inima, mai au acum dreptul la doar 100 de minute nationale pe luna, in timp ce prefectul, fiind mai "mare la sfat", are voie sa consume 200 de minute in telefonia mobila, achitate din bani publici.
Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a primit pe 18 mai o sesizare ca primarul Constantin Bragaru impreuna cu mai multi functionari publici, avand si calitatea de membri ai comisiei de licitatie, au aprobat achizitionarea in leasing a unor utilaje la un pret mai mare decat cel stabilit de consiliul local, fara a solicita garantia de executie si fara avizul Comitetului de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Din punctul acestuia de vedere, masura reducerii numarului de functionari publici ar fi trebuit luata si in conditii normale, nu neaparat de criza, si asta pentru ca nu putea fi tolerat la nesfarsit "jaful fostei guvernari".
In felul acesta, ministerele in subordinea carora se afla deconcentratele vor putea delega chiar si functionari simpli pentru a conduce aceste servicii. ... "In mod exceptional, detasarea se poate dispune si pe o functie publica din categoria inaltilor functionari publici", se arata in articolul 89, completat din Legea nr.
Titus Corlatean, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, sustine ca Traian Basescu si PD-L intentioneaza sa fraudeze alegerile din strainatate, folosindu-se de anumiti "aghiotanti" si functionari detasati in Ministerul Afacerilor Externe de la Ministerele Tineretului si Sportului si cel al Turismului, in perioada mandatelor Monicai Iacob-Ridzi si, respectiv, Elenei Udrea.
In termen de cinci zile, primarul Catalin Flutur trebuie sa emita dispozitia in baza careia cei doi functionari publici isi pot relua activitatea si functiile detinute, de secretar al municipiului, respectiv sef Serviciu patrimoniu. ... Cei doi functionari se aflau ieri in sediul Primariei Botosani.
La ultima sedinta a CJ au fost votati ca reprezentanti ai institutiei in cadrul CA membri ai partidelor politice, si nu functionari publici asa cum prevede legea. ... Propunerea lui Mihai Tabuleac, respinsa de PSD si PNL, viza trimiterea in CA a unor functionari publici.
El a declarat ca aproximativ 34.000 de functionari publici vor intra in greva generala si ca spera ca si ceilalti functionari sa li se alature, urmand astfel a fi blocata activitatea in 350 de institutii din administratia centrala si locala, precum Garda Financiara, Inspectia Muncii, Protectia Consumatorilor, CNSAS, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Economiei, Ministerul Transporturilor, Garda Nationala de Mediu.
Pe de alta parte insa situatia stimulentelor din institutii publice a fost discutata in guvern in luna iunie, cand unii ministri au reclamat ca mai multi functionari pleaca spre alte ministere unde au vazut ca se plateste mai bine, varianta analizata atunci fiind plafonarea unor salarii pentru eliminarea diferentelor.
Presedintele Traian Basescu a pledat, joi, pentru informatizarea administratiei publice si i-a criticat pe functionari ca ar fi sabotat implementarea sistemelor informatice, acuzand "functionarii cu fata acra" ca "au sabotat" sistemele informatice.
Presedintele spune ca isi doreste sa se ajunga dincolo de simplii functionari, la "regina". "Trebuie sa stiti ca totul a pornit de la un document de 50 de pagini cu practici evazioniste sustinute de functionari ai institutiilor de control financiar, fiscal si vamal.
Europarlamentarul PNL Norica Nicolai este dezamagita de cei responsabili cu redactarea Raportului MCV, considerand textul ca fiind incorect, drept pentru care i-a scris sefului CE, domnului Jose Manuel Barroso, cerandu-i sa arate care sunt sursele de informare ale Comisiei, dar si pentru a reclama ca Romania este tratata ca o colonie de catre o seama de functionari prost informati, potrivit unui comunicat de presa.
intrebati ce ar schimba, 31% au raspuns ca ar angaja mai multi functionari, 3% ar reduce numarul de salariati, 35% ar deschide mai multe ghisee, 29% ar prelungi programul cu publicul, 52% ar reduce numarul de formulare, in timp ce la persoanele juridice, raspunsurile au fost urmatoarele - 34% ar angaja mai multi functionari, 37% ar deschide mai multe ghisee, 20% ar prelungi programul cu publicul, 52% ar reduce numarul de formulare.
Acesta este mesajul transmis sefilor de la Bucuresti de directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, Dumitru Silviu, exasperat de lipsa de infrastructura a institutiei si de conditiile de lucru improprii in care isi desfasoara activitatea cei aproape 800 de functionari publici.
41 de functionari publici de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Olt au calcat pe bec si se pare ca vor plati scump.
Romania se confrunta cu situatia ca, din necesarul de 10.000 de functionari capabili sa intocmeasca proiecte de finantare eligibile, sa nu aiba in prezent decat o mie, potrivit siteului Euractiv.
S-au implinit aproape patru ani de cand o mana de escroci beneficiind de complicitatea unor functionari din cadrul Administratiei Finantelor Publice a Municipiului Constanta si de sprijinul politic al structurilor de comanda ale fostului partid de guvernamant au reusit sa puna la cale si sa duca la indeplinire cel mai mare jaf asupra bugetului de stat, savarsit de-a lungul intregii istorii a Fiscului constantean.
Timp de saptamana, 50 de inalti functionari europeni vor efectua un stagiu, pentru a castiga experienta practica, in diferite intreprinderi mici si mijlocii (IMM) din toata Europa, se arata intr-un comunicat emis de catre Comisia Europeana, citat de NewsIn.
Conducerea AFP Craiova va fi indeplinita in regim de interimat de alti functionari din cadrul DGFP Dolj, pe perioada determinata, pana la organizarea unui concurs, conform legii'".
Procurorii DNA verifica modul in care s-a facut avansarea unor functionari publici, descoperit de inspectorii Curtii de Conturi, verifica si contractul de atribuire al parcarilor din Petrosani unei firme private, precum si situatia inregistrata la Serviciul de Asistenta Sociala, unde mai multi functionari sunt acuzati ca ar fi adus un prejudiciu bugetului local de aproape 450.000 de lei.
google-analytics.com