Cautare

520 de rezultate pentru "functionari" (5.60 secunde)
Trei functionari ai Primariei Corbu sunt cercetati penal in stare de libertate pentru abuz in serviciu, in legatura cu eliberarea unor acte de proprietate asupra unor terenuri din zona Grindului Chituc, care ar fi fost intocmite in baza unor falsuri.
000 de functionari publici din cadrul Aliantiei Sed Lex au dat anul trecut statul in judecata, pentru a obtine primele de vacanta. ... 000 de functionari si-au luat banii primele, iar restul de 30.
Din deconcentratele astea, 70 la suta erau functionari publici, 30 la suta erau functionari contractuali - unde se putea face mai usor schimbarea.
Fara un "pilotaj" politic, avertizeaza editorialistul, "eurocratia" se va ambala cu 27 de comisari, plus cohortele lor de functionari carora trebuie sa li se gaseasca utilitatea, iar in acest context este reamintita experienta cu comisarul european roman caruia a trebuit si i-a fost gasita functia multilingvismului.
angajati, functionari publici, profesori, judecatori, jurnalisti sau agenti economici. ... PSD critica si propunerea sefului statului ca aparatul birocratic sa renunte la 20% din functionari.
In primul rand am serioase indoieli ca intelegeti ce si cum cu statul, de vreme ce spuneti ca acum statul roman are 1,2 milioane de functionari. Nici in gluma nu puteti numi "functionari" medicii, profesorii, pompierii, politistii si pe altii ca ei.
In timp ce sefii acestor functionari internationali anunta opinia publica despre faptul ca va veni o alta mare criza economica si in special una alimentara, cei care sunt arondati tarii noastre nu au reusit prin programul impus sa realizeze cresterea economica a Romaniei prognozata in programul desenat chiar de ei.
"PDL pregateste un nou instrument pentru perfectionarea furtului la alegeri, prin functionari" Proiect de lege controversat promovat de Putere USL anunta ca respinge proiectul de lege prin care senatorii PDL doresc sa elimine obligativitatea ca functionarii publici din posturi de conducere sa isi dea demisia din functie daca vor sa candideze in alegeri.
Guvernul pregateste o lovitura grea pentru buzunarul a zeci de mii de functionari din administratia locala. ... Masura ii va zdruncina serios din punct de vedere financiar pe multi functionari.
de la prefecti la sefi de post, de la directori la functionari publici sunt folositi de multe ori sa oprime si daca s-ar putea sa suprime pe cei care sustin opozitia politica in totalul dispret al legii;
Ministrul Dezvoltarii a subliniat ca regionalizarea nu va creste numarul de functionari din administratie. "Sa nu credeti ca, daca acestor functionari le vin atributii in plus, cad in genunchi", a spus el dand drept exemplu trecerea spitalelor in subordinea autoritatilor locale care nu a marit numarul de functionari, dimpotriva.
Cu toate acestea, este necesar sa ne indreptam atentia asupra felului in care anumiti functionari publici sunt remunerati, mai ales prin raportarea la atributiile si responsabilitatile functiei respective.
Cetatenii nu stiu ce este un functionar public Potrivit sondajului de opinie, 38% dintre cetatenii intervievati cred ca si angajatii din firmele private sunt functionari publici, iar 60% cred ca numai cei angajati prin concurs intr-o institutie publica pot fi functionari publici.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Bucuresti au trimis in judecata doi functionari de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Calarasi, pentru conflict de interese, cei doi find acuzati ca incasau valoarea lucrarilor cadastrale efectuate printr-o firma pe care o detineau.
Asta daca Guvernul nu va aproba o marire mai substantiala a salariilor si pentru angajatii din administratie care nu au statut de functionari publici.
Gaselnita concursurilor care i-au innobilat pe mare parte dintre ei cu aura de functionari publici le confera, in acelasi timp, si o amnezie (probabil temporara) vizavi de cele petrecute in 2005.
Partidul Social-Democrat a luat decizia de a forma un grup pentru apararea drepturilor cetatenesti ca urmare a deciziilor recente ale actualei Puteri de a-i demite pe acei functionari publici numiti de PSD.
In motiune se mai solicita respectarea normelor europene asumate de Romania in ceea ce priveste profesionalizarea si depolitizarea administratiei, precizandu-se ca trebuie sa se acorde mai multa atentie institutiei prefectului, pentru ca acesta sa poata intra realmente in corpul inaltilor functionari publici.
Ionescu a reclamat 10 functionari publici carora le-a oferit mita pentru eliberarea unor acte. Unul dintre functionari era consilier guvernamental, angajat la SGG si subordonat al lui Micky.
google-analytics.com