Cautare

1819 de rezultate pentru "functionari publici constanteni" (2.97 secunde)
Inspectorii guvernamentali, reprezentand cel mult 30% din numarul inaltilor functionari publici, vor constitui "rezerva" din care pot fi selectate persoanele nominalizate pentru functii de prefecti, subprefecti si secretari generali ai ministerelor, a declarat ieri seful SGG, Ilie Bolojan.
Romanii au o parere proasta despre majoritatea functionarilor publici. Ziarul Gandul prezinta ultima experienta a guvernatorului BNR, in economia reala, dar si extrase din uluitorul raport semestrial al Autoritatii Nationale a Functionarilor Publici.
Potrivit OUG 125 din 8 octombrie 2008, functionarii publici, altii decat inaltii functionari publici si functionarii publici care au calitatea de ordonatori de credite, pot detine simultan functia publica si functia in organele de conducere a organizatiilor sindicale.
ministrul de finante Sebastian Vladescu nici nu a raspuns la intrebarile ZF legate de salariile soferilor din minister, care ajung sa depaseasca 4.000 de lei, in vreme ce Attila Cseke, ministrul sanatatii, sustine ca secretarul general al ministerului a castigat pe merit dublul salariului ministrului in aprilie, pentru ca ar fi primit un "bonus" care se acorda prin lege functionarilor publici in aprilie si apoi in octombrie.
Guvernul Boc trebuie sa mai dea afara 40.000 de functionari ca sa ajunga la numarul de pe vremea guvernului Nastase Politicienii se intreaba cum sa construiasca un buget cu un deficit cat mai redus in 2012, dar nu spun ca cea mai la indemana solutie este restructurarea aparatului bugetar.
"PDL pregateste un nou instrument pentru perfectionarea furtului la alegeri, prin functionari" Proiect de lege controversat promovat de Putere USL anunta ca respinge proiectul de lege prin care senatorii PDL doresc sa elimine obligativitatea ca functionarii publici din posturi de conducere sa isi dea demisia din functie daca vor sa candideze in alegeri.
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a anuntat ieri ca a initiat infiintarea unei asociatii profesionale a prefectilor si subprefectilor din tara, care sa fie un organism consultativ pentru interesele inaltilor functionari publici.
Scolite din fondurile europene la foc automat pentru a nu pierde finantarile Uniunii Europene, persoanele care au urmat cursurile de formare specializata destinate viitorilor manageri publici sunt de aproape un an someri.
Dupa ani buni de haiducie, si prin eforturile organizatiei patronale APEL a editorilor de presa locala din care Monitorul face parte, a aparut un act normativ care reglementeaza modul de acordare a publicitatii platite din bani publici catre ziare, radiouri si televiziuni, incepind de la guvern si terminind cu consilii judetene, primarii sau institutii ale statului.
Salariile cumulate ale celor 12 deputati constanteni depasesc 60.
Adoptat cu o larga majoritate, noul Statut include doua noi categorii de functionari, respectiv inaltii functionari publici si functionarii publici de conducere. Astfel, din categoria inaltilor functionari publici fac parte secretarul general si cel adjunct al Guvernului, secretarii generali si adjuncti din ministere, prefectii, subprefectii si inspectorii guvernamentali.
Comportamentul unei parti importante din functionarii publici ai institutiei le-a dat de furca autoritatilor judetene.
Zeci de calculatoare care functioneaza nonstop, teancuri de hartii si dosare intre care vezi functionari publici din Prefectura si Consililul Judetean (CJ) Dolj toropiti de caldura.
Conform unui sondaj realizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP), doar un roman din zece stie la ce trebuie sa se astepte de la un functionar public.
Presedintele Traian Basescu le-a spus ieri functionarilor publici ca isi asuma efectul pe care il va avea asupra lor aplicarea acordului incheiat cu FMI, care presupune fie inghetarea salariilor si reducerea sporurilor, fie concedierea a 5% din membrii corpului administrativ.
Functionarii publici nu vor mai intra in greva generala, acestia urmind sa beneficieze anul viitor de o crestere salariala care va fi aplicata in doua etape.
Inaltii functionari publici care vor sa candideze la alegerile parlamentare vor fi nevoiti sa demisioneze din functie, potrivit unei ordonante de urgenta adoptata, miercuri, de Senat.
Am absolvit studiile necesare pentru a fi in categoria inaltilor functionari publici, dar voi fi clar inalt functionar public dupa ce voi trece de concurs. ... 341/2007 privind intrarea in categoria inaltilor functionari publici arata ca, practic, prefectii care nu au dat concurs national nu sunt inalti functionari publici.
Noul text prevede delimitarea palierului politic de cel administrativ, respectarea prevederilor legale privind functia publica si functionarii publici, in scopul eliminarii implicarii directe a functionarilor publici in luarea deciziilor politice.
Spuneti-mi un lucru concret care l-ati facut pentru constanteni, si ma refer la cei din municipiu. ... Concret pentru constanteni... pot sa va dau nenumarate exemple de constanteni pe care i-am ajutat. ... spuneti-mi un lucru concret care l-ati facut pentru constanteni, si ma refer la cei din municipiu.
google-analytics.com