Cautare

1819 de rezultate pentru "functionari publici constanteni" (2.63 secunde)
Alianta Federativa a Sindicatelor Functionarilor Publici "Sed Lex" nu este de acord cu declaratiile lui Bogdan Hosu, presedintele Cartel Alfa, potrivit carora toti bugetarii ar trebui sa aiba o lege a salarizarii unica.
Partidul Social-Democrat a luat decizia de a forma un grup pentru apararea drepturilor cetatenesti ca urmare a deciziilor recente ale actualei Puteri de a-i demite pe acei functionari publici numiti de PSD. ... 188, conform careia este interzisa orice discriminare intre functionarii publici pe baza apartenentei politice.
Cu toate ca au luat o pauza de o ora pentru consultari, in care PD a incercat sa impuna un consens favorabil recomandarii sefului statului si premierului de a se renunta la indemnizatiile tranzitorii si de a primi pensii de functionari publici, parlamentarii si-au votat pensii de magistrati cu 12 ani vechime.
Activitatea serviciului care administreaza pietele din Craiova va fi atent analizata de o echipa formata din consilieri locali si functionari publici, dupa ce oficialii din Banie au semnalat mai multe nereguli in cadrul acestuia.
Suparat pe modul in care atat Comisia de evaluare a inaltilor functionari publici, cat si prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, i-au analizat activitatea, acordandu-i calificativul "nesatisfacator", subprefectul cere daune morale de 500 de milioane si sa i se acorde calificativul "foarte bine".
El a adaugat ca "de aceea am recurs la o plangere penala la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru ca este foarte grava aceasta idee a unor functionari publici, demnitari, care nu-si respecta legea de organizare".
Situatia este putin diferita in zona portuara si maritima - la Autoritatea Navala Romana, la Administratia Porturilor Maritime si la Administratia Canalelor Navigabile, acolo unde toti cei doi si jumatate (spunem si jumatate intrucat lui Valentin Zeicu, directorul de la ACN, Partidul Democrat nu i-a aprobat inca adeziunea) directori nu sunt functionari publici, ci au semnat contracte cu Ministerul Transporturilor.
Directorii executivi si directorii executivi adjuncti raman functionari publici de conducere in subordinea directorilor coordonatori."Directorii vor fi oameni politici care trebuie sa semneze un contract cu guvernul care i-a pus iar mandatul lor nu este mai mare de patru ani cat are si guvernul.
Potrivit declaratiilor de avere completate de functionarii publici parlamentari, peste 40 de persoane au beneficat anii trecuti de salarii mai mari decat un parlamentar de rand. ... 097 de lei, sunt functionari publici parlamentari care au castigat mai mult.
Institutia a raspuns ca "are obligatia de a asigura confidentialitatea salariului angajatilor sai" platiti din bani publici si ca personalul angajat este format din functionari publici, functionari cu statut special si personal contractual ale caror salarii sunt stabilite de Ministerul Internelor si Administratiei.
Ori, atat timp cat ei nu mai sunt functionari publici, aceasta interdictie nu isi mai gaseste menirea si ea va trebui sa fie inlaturata", a spus Oltean. ... 069 de functionari publici, dintr-un total de 170.
188/1999, prin care directorii si adjunctii serviciilor deconcentrate au fost scosi din categoria functionarilor publici de conducere. In felul acesta, ministerele in subordinea carora se afla deconcentratele vor putea delega chiar si functionari simpli pentru a conduce aceste servicii.
La ultima sedinta a CJ au fost votati ca reprezentanti ai institutiei in cadrul CA membri ai partidelor politice, si nu functionari publici asa cum prevede legea. ... Propunerea lui Mihai Tabuleac, respinsa de PSD si PNL, viza trimiterea in CA a unor functionari publici.
Doi angajati ai Serviciului coordonare asociatii de proprietari din cadrul Primariei Craiova sunt anchetati pentru musamalizarea unei gauri de 1,08 miliarde de lei vechi la Asociatia 2 din cartierul Valea Rosie.Functionarii publici Jenela Marica si Constantin Paun, din Primaria Craiova, Serviciul coordonare asociatii de proprietari, sunt anchetati de agentii de la Sectia 3 Politie Craiova în baza unei plângeri penale, potrivit careia cei doi ar fi închis ochii la o lipsa în gestiune de 108.825 de lei înregistrata în 2006 la Asociatia de proprietari nr.
Doi angajati ai Serviciului coordonare asociatii de proprietari din cadrul Primariei Craiova sunt anchetati pentru musamalizarea unei gauri de 1,08 miliarde de lei vechi la Asociatia 2 din cartierul Valea Rosie.Functionarii publici Jenela Marica si Constantin Paun, din Primaria Craiova, Serviciul coordonare asociatii de proprietari, sunt anchetati de agentii de la Sectia 3 Politie Craiova în baza unei plângeri penale, potrivit careia cei doi ar fi închis ochii la o lipsa în gestiune de 108.825 de lei înregistrata în 2006 la Asociatia de proprietari nr.
Functionari publici, politisti, medici, mineri, profesori, ceferisti si pensionari militeaza pentru drepturile lor si pentru un trai decent. ... Functionari publici, politisti, medici, mineri, profesori, ceferisti si pensionari au militat in Piata Victoriei pentru drepturile lor si pentru un trai decent.
Oamenii care trebuia sa le ia locul nu erau functionari publici, ori fara statutul asta nu puteau fi sefi. ... In aceesi zi protejatii noii puteri devin si functionari publici si directori si specialisti in respectivul domeniu si capabili sa conduca o institutie.
Procurorii DNA fac ample investigatii intr-o afacere imobiliara suspecta, in cadrul unui dosar penal proaspat deschis la unitatea din Prahova. In atentia Directiei Nationale Anticoruptie ar fi cativa oameni de afaceri, notari publici dar si functionari din Primaria Ploiesti.
Exista constanteni care candideaza de dragul de a candida. ... Pentru a drege totusi busuiocul, adica situatia penibila in care si ei si-au dat seama ca se afla, taranistii constanteni de exemplu au inceput sa mearga cu asa-zise caravane in judet.
Democratii constanteni s-au adunat sambata, cu mic, cu mare, la Casa de Cultura, pentru prezentarea raportului de activitate. ... Oare sa-si fi dat mana si sa se fi pupat pe obraji, pe ascuns, cei doi lideri constanteni?
google-analytics.com