Cautare

1819 de rezultate pentru "functionari publici constanteni" (3.55 secunde)
Afisand pe sticla ghiseelor "Greva de avertisment" si purtand pe brat banderole albe, functionarii publici constanteni s-au alaturat, ieri, protestului Sindicatului National al Functionarilor Publici. ... "In judetul Constanta, 400 de functionari publici au participat la greva de avertisment.
Totodata, prin motiune deputatii solicita incetarea imediata a oricaror actiuni de deprofesionalizare si politizare, menite sa pericliteze stabilitatea institutiilor administrative, precum si respectarea legislatiei cu privire la criteriile de intrare in randurile functionarilor publici, evaluarea, promovarea, sanctionarea si schimbarea din functie a acestora.
Social-democratii au de gand sa constituie comisii de monitorizare a activitatii noilor prefecti, dupa ce acestia au renuntat la politica si au devenit inalti functionari publici. ... Cristian Diaconescu a precizat ca prefectii si subprefectii numiti pe algoritm politic in functii au fost declarati, pur si simplu, inalti functionari publici.
Ei sunt inalti functionari publici si beneficiaza de un anumit statut. In cazul sefilor de servicii deconcentrate care nu sunt functionari publici va trebui sa nominalizam alte persoane care sa duca la capat programul nostru de guvernare.
41 de functionari publici de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Olt au calcat pe bec si se pare ca vor plati scump.
Din pacate, cei care vor forma acest aparat nu vor mai fi functionari publici, ci vor fi transferati spre noua structura ca personal contractual. ... Obiectiile cele mai vehemente la adresa noii structuri le au sindicatele, care vad ca multi functionari publici isi vor pierde acest statut.
In unele cazuri, Georgescu s-a declarat nesigur pe numarul de functionari ce i s-a raportat.
Ordinul prefectului a fost emis pe baza mai multor legi, a anticoruptiei din 2003, a administratiei publice locale, a statutului alesilor locali si a institutiei prefectului si in baza unor puncte de vedere ale Ministerului Justitiei, Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si Autoritatii de Control a Guvernului.
Conform unui comunicat de presa al Institutiei Prefectului, subprefectul VĂ©gh a sustinut, in 20 decembrie, la INA, un examen pentru atestarea pe post si intrarea in corpul inalt functionarilor publici.
Functionarii publici si personalul contractual din administratia publica amana greva generala anuntata pentru luni pana in 16 martie, data la care ar urma sa fie finalizate negocierile cu Ministerul Muncii pe proiectul de Ordonanta de Urgenta privind sporurile si indemnizatiile.
Pasii necesari pentru salarizarea corecta a functionarilor publici. ... Unele dintre punctele de vedere oficial exprimate de functionarii publici este, in opinia mea, unul extrem de corect si trebuie sa fie luat in calcul de Guvern in incercarea de a gasi o solutie viabila la acest conflict de ordin social.
Functionarii publici au strans semnaturile necesare pentru a declansa azi, 16 octombrie, greva generala.
S-au implinit aproape patru ani de cand o mana de escroci beneficiind de complicitatea unor functionari din cadrul Administratiei Finantelor Publice a Municipiului Constanta si de sprijinul politic al structurilor de comanda ale fostului partid de guvernamant au reusit sa puna la cale si sa duca la indeplinire cel mai mare jaf asupra bugetului de stat, savarsit de-a lungul intregii istorii a Fiscului constantean.
Pentru ca lucrurile astea treneaza de foarte mult timp, fac obiectul unor actiuni la instantele judecatoresti, expertize peste expertize, oameni arestati sau nu, procese individuale, inclusiv cu functionari din cadrul DGFP Dolj, lucru pe care, pana la urma, nu putem sa-l neglijam, dar este important ca lucrurile astea sa fie invatatura de minte pentru functionari, in primul rand, pentru sefii ierarhic superiori.
Pentru ca lucrurile astea treneaza de foarte mult timp, fac obiectul unor actiuni la instantele judecatoresti, expertize peste expertize, oameni arestati sau nu, procese individuale, inclusiv cu functionari din cadrul DGFP Dolj, lucru pe care, pana la urma, nu putem sa-l neglijam, dar este important ca lucrurile astea sa fie invatatura de minte pentru functionari, in primul rand, pentru sefii ierarhic superiori.
Fara un "pilotaj" politic, avertizeaza editorialistul, "eurocratia" se va ambala cu 27 de comisari, plus cohortele lor de functionari carora trebuie sa li se gaseasca utilitatea, iar in acest context este reamintita experienta cu comisarul european roman caruia a trebuit si i-a fost gasita functia multilingvismului.
"PD nu are o politica structurala, organizata de racolare a unor primari de la alte formatiuni politice, nu are o politica de preluare a lor prin santaj, amenintari, momeala cu bani publici, este exclusa o asemenea politica", a declarat ieri presedintele democrat, Emil Boc.
Senatorii au aprobat proiectul pentru modificarea si completarea legii privind Codul de conduita a functionarilor publici, potrivit caruia institutiile publice vor beneficia de consiliere etica, dar vor fi si monitorizate in vederea respectarii legislatiei in vigoare.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat marti ca ideea unei amnistii fiscale limitate, pe care a lansat-o in urma cu cateva zile, nu echivaleaza cu o amnezie penala fata de cei ce au furat din banii publici.
Functionarii publici parlamentari vor avea dreptul sa lucreze in sectorul privat, inclusiv in regii autonome si societati comerciale, ocupand functii care nu sunt in legatura directa sau indirecta cu atributiile exercitate potrivit fisei postului, a decis Guvernul printr-un amendament aprobat luni.
google-analytics.com