Cautare

545 de rezultate pentru "flutur" (8.42 secunde)
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur (foto), a declarat ieri ca nu are de gand sa demisioneze si ca nu are semnale ca si alti ministri vor sa-si dea demisia, luand exemplul fostului ministru al Culturii si Cultelor, Mona Musca.
Vicepresedintele PLD, Gheorghe Flutur, aflat vineri la Iasi, a confirmat ca in zilele urmatoare se vor inscrie alti parlamentari in PLD, insa a refuzat sa spuna care este numarul acestora.
Gheorghe Flutur, vicepresedintele PLD, este de parere ca cel mai bun lucru care ar putea sa se intample in urmatoarele saptamani ar fi caderea guvernului condus de Calin Popescu Tariceanu.
Senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, vicepresedintele PNL si ministru al Agriculturii, a anuntat ca va actiona pentru ca in Consiliul Judetean (CJ) Suceava coalitia de guvernare sa ajunga sa detina majoritatea numerica.
Vicepresedintii PSD si PNL, Ioan Mircea Pascu si Gheorghe Flutur, s-au confruntat sambata, in acelasi oras - Bistrita, dar in locatii diferite, criticand reciproc actiunile politice ale partidelor pe care le reprezinta.
Flutur nuanteaza Dincolo de aceasta armonie declarata, discutiile din cadrul reuniunii de vineri seara au fost destul de tensionate. Vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, a declarat la Voronet ca 25 de presedinti de organizatii judetene au cerut revenirea lui Theodor Stolojan in viata politica a partidului.
In ceea ce priveste afirmatiile ministrului Gheorghe Flutur, care si-a exprimat ingrijorarea ca PNL ar putea ajunge un partid de doar 7 procente din cauza prestatiei actualei guvernari, premierul Calin Popescu Tariceanu a sarit ca ars, sustinand ca el nu are nevoie sa i se spuna ce a zis Flutur, ca stie foarte bine.
Iar relatiile l-au dus tocmai pana la Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. ... Numai ca eu nu conduc o agentie, ci un centru regional", a subliniat Mircea Solomon, adaugand ca din acest motiv, soarta sa profesionala este decisa de seful Agentiei, iar nu de Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ca este de acord cu restructurarea Guvernului, insa nu si cu inlocuirea din functii a liberalilor Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu.
Initiatorii motiunii i-au cerut premierului Calin Popescu-Tariceanu sa-i demita neintarziat pe ministrul Agriculturii Gheorghe Flutur, pe prefectii si directorii Directiilor Sanitar-Veterinare din judetele in care a aparut gripa aviara dupa mai 2006 si inlocuirea acestora cu specialisti ce nu sunt angajati pe criterii politice.
Filiala PNL Satu Mare a respins ieri acuzatiile vicepresedintelui PD Cezar Preda la adresa lui Gheorghe Flutur.
Tot vineri, la Scoala de Vara a participat ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur. In alocutiunea "Confiscarea proprietatilor private si condamnarea proprietarilor", ministrul Gheorghe Flutur a declarat ca obiectivul institutiei pe care o conduce este reforma funciara in Romania si respectarea proprietatii private.
pe langa premierul Tariceanu au mai fost prezenti senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, deputatii Crin Antonescu, Varujan Vosganian si chiar Ioan Ghise, senatorul Teodor Stolojan, europarlamentarul Adrian Cioroianu, ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, moldoveanul de la Agricultura, Gheorghe Flutur, ministrii Mihai Voicu si Eugen Nicolaescu, dar si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, cunoscut microbistilor sub porecla de "Pinalti" si cel din Harsova, Ionel Chirita.
Grupul de initiativa pentru unitatea PNL, condus de ministrul Gheorghe Flutur, va avea astazi o intalnire oficiala cu reprezentantii platformei Stoica - Stolojan. ... "Sa-si dea demisia" In acest context, decizia inlocuirii lui Flutur de la Ministerul Agriculturii este ca si luata.
Flutur, cel mai bun pe Agricultura Mircea Razvan Cristea a mai spus ca nu este constructiva amenintarea fostului lider liberal Valeriu Stoica privind “trintirea” bugetului de stat daca nu vor fi indeplinite conditiile puse de sustinatorii Platformei lui Stolojan.
Fostul ministru al Agriculturii, senatorul PNL Gheorghe Flutur, a respins ieri speculatiile din presa potrivit carora sustinatorii platformei liberale intentioneaza in prezent sa se constituie intr-un partid liberal democrat, aratand ca demersurile lor actuale sunt pentru dezbaterea platformei la baza partidului.
Stolojan s-a declarat si partizan al anticipatelor, pozitie confirmata de Gheorghe Flutur, care a spus ca organizarea acestora este de dorit in luna iunie. ... PLD il curteaza pe Ungureanu Vicepresedintele Partidului Liberal-Democrat, Gheorghe Flutur, a declarat ca usa partidului este deschisa oricand pentru ministrul de externe, Mihai-Razvan Ungureanu.
Vicepresedintele provizoriu al PLD, Gheorghe Flutur, neaga acuzatiile de racolare a unor membri conservatori si considera declaratiile vicepresedintelui PC Petru Calian drept "o copilarie". ... Nu avem in intentie asa ceva si nu umblam la usile nimanui", a declarat Gheorghe Flutur ieri, intr-o conferinta la Cluj-Napoca.
Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Mona Musca, Gheorghe Flutur, Mircea Iustian si Radu Feldman Alexandru au acuzat din nou practicile presedintelui liberal, aratand ca in orice tara democratica un premier pus in situatia in care a fost pus Tariceanu ar fi demisionat pe loc.
Gheorghe Flutur, vicepresedintele Partidului Liberal Democrat, a criticat la sfarsitul saptamanii trecute, in termeni duri, ceea ce el a numit "mineriada parlamentara PNL-PSD pentru schimbarea presedintelui Romaniei", sustinand ca "exista premisa crearii unui guvern Tari-Geoana!".
google-analytics.com