Cautare

545 de rezultate pentru "flutur" (3.33 secunde)
' PLD cere un guvern restructurat pana la 1 martie PLD, prin vocea vicepresedintelui Gheorghe Flutur, ii cere primului ministru sa prezinte Parlamentului, pana la 1 martie, o formula de guvern restructurata. Gheorghe Flutur asteapta ca noul cabinet sa primeasca votul de incredere din partea Legislativului.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat joi la Buzau ca, avand in vedere actuala situatie politica, Guvernul trebuie sa demisioneze.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a apreciat vineri ca in aceasta vara PSD va incerca "sa vopseasca in rosu PNL", aratand ca s-a ajuns ca nici macar ficusii din biroul premierului sa nu fie mutati fara acordul PSD, transmite corespondentul Mediafax.
In perspectiva alegerilor cu care urmeaza sa ne confruntam in aceasta toamna si in primavara anului viitor, presedintele executiv al Partidului Liberal Democrat, Gheorghe Flutur, acuza PSD si PNL de intarzierea adoptarii tipului de vot uninominal.
Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat ca miercuri dupa-amiaza va avea loc o noua intalnire a coalitiei de guvernare pentru discutarea bugetului de stat pe 2009, iar forma finala a acestuia ar putea fi realizata pana la sfarsitul lunii.
Presedintele demisionar al PD-L Botosani, Catalin Flutur, si-a reconfirmat ieri candidatura pentru sefia organizatiei judetene, convins fiind ca nu numai PD-L este vinovat de situatia actuala a tarii.
Uniunea Europeana a acceptat ca asistenta tehnica acordata fermelor de subzistenta in perioada de tranzitie din Romania si din Bulgaria sa fie finantata in totalitate din bugetul UE, a declarat recent ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Gheorghe Flutur, a afirmat, ieri, la Craiova, in cadrul unei conferinte de presa, ca ii sfatuieste pe tarani sa isi tina griul depozitat pina cind se reglementeaza pretul.
In opinia ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, trebuie descurajate kitschul si manelizarea satului romanesc.
Consiliul pe produs vrea sa introduca un pret de referinta al laptelui, a declarat ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur. ... In cadrul discutiilor dintre producatori si procesatori, a adaugat Flutur, au existat plangeri din partea producatorilor ca primesc preturi mici pe kilogramul de lapte livrat.
Fostul ministru al Agriculturii Gheorghe Flutur si-a prezentat, vineri, bilantul de la instalarea in functie pana la revocarea sa si considera ca prioritare pentru succesorul sau sunt problemele legate de integrare: ... Flutur a mentionat ca nu stie cine il va urma la conducerea institutiei si a adaugat:
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur a fost acuzat in cursul zilei de ieri de liderii PSD ca ar fi tainuit aparitia gripei aviare la ferma de la Codlea. Deputatul PSD, Victor Ponta, pretinde ca Gheorghe Flutur ar fi avut doua motive pentru care a tinut secreta aceasta noua criza.
Flutur opteaza pentru separarea functiei de premier de cea de presedinte de partid Liderul PDL Gheorghe Flutur a declarat duminica, ca separarea functiei de premier de cea de presedinte al PDL ar fi utila pentru partid in acest moment.
Flutur e de acord cu implicarea Vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, cel mai apreciat ministru de catre premierul Tariceanu, a declarat ieri ca Theodor Stolojan, a fost un foarte bun premier si lider de partid si ca trebuie implicat in proiectele viitoare ale acestei formatiuni politice.
Deputatul PD de Timis, Valeriu Tabara, vicepresedinte al Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor si fost ministru al Agriculturii in Guvernul Vacaroiu, a criticat ieri politica agricola sustinuta de actualul ministru de resort, liberalul Gheorghe Flutur.
Gheorghe Flutur, vicepresedinte al PNL, crede ca exista riscul ca PNL sa scada in sondaje la 7%, daca nu se mobilizeaza si nu realizeaza proiecte politice mari cu marca liberalilor.
Discutii bilaterale Un lider al liberalilor, vicepresedintele Gheorghe Flutur, considera ca solutia pentru stingerea conflictelor dintre filialele PNL si PD in teritoriu este intalnirea regulata a liderilor democrati si liberali in cadrul consiliilor locale si judetene ale Aliantei D.A.
In situatia in care Coalitia da semne repetate ca are probleme in a-si pastra statutul de a fi una "de guvernare", propunerea facuta de liderul PNL, Gheorghe Flutur, este de a-si mentine macar "minimul rol de coalitie de integrare".
In cursul zilei de vineri, 21 aprilie a.c., a fost inchis ultimul focar de gripa aviara, din comuna Deleni, judetul Constanta, eveniment la care a participat si ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
De la bun inceput trebuie spus ca, desi PSD, dar si anumite voci democrate cer si schimbarea ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, PNL ramane pe pozitii: "Flutur este unul dintre cei mai buni ministri liberali si il sustinem", a declarat, asemenea premierului Calin Popescu Tariceanu, deputatul PNL George Dragomir.
google-analytics.com