Cautare

42 de rezultate pentru "festivitate" (3.23 secunde)
vasiledancu.blogspot.ro / DESPRE CRIZELE SPIRITULUI SI UNIVERSITATEA Inalt Prea Sfintia Voastra, Prea Sfintia Voastra, Domnilor Deputati, Domnilor Senatori, Domnule Primar, Domnule Prefect, Dragi prieteni, Asa cum ati vazut din datele cronologice legate de onoarea care mi se face astazi, am ezitat aproape o jumatate de an sa colaborez cu prietenii mei de la Universitatea Babes Bolyai pentru aceasta festivitate.
Prima festivitate de felicitare a locuitorilor cu "state vechi de plata" intr-ale mariajului a avut loc chiar in cursul zilei de ieri, iar cel care a inmanat cele 18 plicurile cu cei 300 de RON a fost primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu.
La festivitate au fost prezenti contraamiralii de flotila Dorin Danila, seful Statului Major al Fortelor Navale Romane si Mircea Rusmanica, comandantul Flotei, Valentin Serbanescu, directorul general al Autoritatii Navale Romane, Ionel Tutunaru, comisar sef in cadrul Directiei Generale a Politiei de Frontiera, comandorul Dan Haulica, comandantul si rectorul Academiei Navale, comandorul Marian Bardan, comandantul Scolii de Maistri a Fortelor Navale, veterani ai Marinei Romane, studentii si elevii absolventi alaturi de rudele si de prietenii lor.
O suma colosala, pe care britanicii au cheltuit-o pentru a organiza o festivitate grandioasa. ... • 120 de sefi de stat si de guvern au asistat din tribunele stadionului olimpic la aceasta festivitate.
Romania se numara si ea printre tarile care sarbatoresc aceasta festivitate marcand importanta apei pentru toti romanii. ... Aceasta festivitate mondiala este un bun prilej de a reaminti cat de periculoasa este absenta sau poluarea apei.
La festivitate vor participa ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, consilierul prezidential Claudiu Saftoiu, secretarul de stat in MAE Valentin Naumescu, alte oficialitati.
Este vorba de esuarea semnarii protocolului de colaborare intre PSD+PUR si UDMR, festivitate anuntata cu surle si trambite in jurul pranzului si anulata cu doar un sfert de ora inainte de ora stabilita din cauza refuzului UDMR de a mai parafa intelegerea.
La aceasta festivitate organizata chiar la cheul unde se afla acostata fregata "Ferdinand” a asistat un numar extrem de redus de oficialitati militare si civile printre care s-au numarat Teodor Atanasiu, ministrul Apararii Nationale, prefectul Dan Culetu, subprefectul Adrian Nicolaescu, Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, Nicolae Nemrischi, viceprimarul Constantei, parlamentarii Andrian Mihei, Gheorghe Dragomir si Laurentiu Mironescu, alaturi de ofiteri de rang inalt din conducerea Fortelor Navale si Terestre ale Romaniei.
Cei doi si-au strans mainile si s-au imbratisat, in aplauzele multimii prezente la festivitate. Liderul liberal Calin Popescu-Tariceanu a folosit ocazia pentru a puncta ca, o data cu castigarea puterii, Alianta nu s-a dezbinat, ci, dimpotriva, este mai unita ca niciodata.
Pe langa ca a folosit un avion militar, ministrul Oprea a convocat pentru aceasta festivitate expeditiva 7 generali, zeci de ofiteri superiori si circa 200 de soldati de la Divizia 4 de Infanterie Gemina din Cluj-Napoca, care s-au deplasat cale de aproape 200 de kilometri, folosind zeci de autovehicule, pentru a-i da onorul ministrului apararii timp de cateva minute, desi in acest scop ar fi putut fi folositi militarii Batalionului 52 Geniu Tisa din Satu Mare.
La festivitate au participat toate oficialitatile judetului si orasului. Semnat de oficialitatile prezente, scris pe piele de vitel, inchis in sul de sticla, s-a asezat in temelia cladirii urmatorul document:
Raportul de tara de la sfirsitul acestui an este esential“, a afirmat Traian Basescu, in fata a aproximativ 200 de magistrati, prezenti la festivitate.
Ufologul canadian Grant Cameron a incercat chiar, fara succes, sa obtina, ca dovada, din Biblioteca Clinton, inregistrarea pregatirilor pentru aceasta festivitate.
"Iata cum am transformat o onoare acordata Romaniei intr-un scandal european, cum am reusit sa facem dintr-o festivitate de investire un circ", a comentat sarcastic deputatul.
Radiind de fericire, deputatul Stelian Dutu a multumit celor prezenti pentru ca au onorat invitatiile si a transmis un mesaj de unitate colegilor liberali de Alianta, prezenti si ei la festivitate.
Astfel, Marius Stan va fi "aruncat" oficial in cursa pentru fotoliul de primar, maine seara, in cadrul Galei premiilor PNL, festivitate ce se va derula sub cupola Teatrului Muzical "Fani Tardini".
In afara parintilor si rudele celor doi miri, la festivitate au fost prezenti si cativa colegi de partid ai lui Cristian Adomnitei, printre care fostul viceprimar al Iasilor, Camelia Gavrila, consilierul local Radu Botez, directorul Autoritatii de Sanatate Publica, Mihnea Hurmuzache, dar si subprefectul Iatilor, Vasile Etcu.
Mircea Geoana a dat mana cu zeci de persoane din zona, din cele cateva sute prezente la festivitate, iar la un moment dat o femeie i-a spus ca arata mai bine decat atunci cand l-a vazut ultima data.
La festivitate au luat parte premierul Emil Boc, presedintele Senatului, Mircea Geoana, presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, liderii partidelor politice, dar si presedintele Romaniei.
• Este o realitate ca in timpul presedintiei lui Iliescu Regele Mihai a venit in tara, si-a capatat resedinta, si-a capatat o parte din avere, a fost invitat la Palatul Cotroceni, au participat la ceremonii si la diverse alte activitati impreuna, si la Academia Romana a fost o festivitate, si la Palatul Cotroceni, si la Targoviste, am participat si eu la asemenea activitati, intr-o maniera civilizata si fireasca in relatiile dintre cei doi sefi de stat.
google-analytics.com