Cautare

268 de rezultate pentru "examen" (2.54 secunde)
47,7% dintre cazurile de expozitie la aceste radiatii, cazurile de avorturi spontanee au loc inainte de prima saptamana de sarcina. Iar nivelul de radiatie care afecteaza femeile luate in examen pleaca de la 5 microwatt pe centimetru patrat.
47,7% dintre cazurile de expunere la aceste radiatii, cazurile de avorturi spontanee au loc inainte de prima saptamana de sarcina. Iar nivelul de radiatie care afecteaza femeile luate in examen pleaca de la 5 microwatt pe centimetru patrat.
Tot discutand, n-am auzit cand am fost chemat sa intru la examen si am fost dat absent. Noroc ca tatal meu, prezent acolo si mai atent decat mine, m-a gasit urgent si i-a convins pe examinatori sa ma scuze.
Este necesara si o audiograma sau chiar un examen videoendoscopic. Tratamentul otitei externe Otita externa usoara poate avea o evolutie autolimitata, asfel incit renuntarea pentru citeva zile la inot sau spalatul parului, la folosirea de betigase auriculare poate duce la vindecare.
Al treilea lucru este ca in momentul in care stabiliti o relatie cu o persoana de sex opus - in general, de sex opus - e bine sa va faceti amandoi un examen de bilant.
Romania si Bulgaria mai au de asteptat pana la toamna pentru a afla daca adera la Uniunea Europeana in 2007 sau 2008.
"Sentimentul de panica poate fi ameliorat cu Gelsemium CH 15 daca apare in ajunul unui examen sau al unui concurs.
Nu avem voie decat un singur lucru si anume acela de a face tot ceea ce depinde de noi pentru a reusi la acest examen al istoriei" a mai declarat in incheiere deputatul liberal.
Dr. Youssef Chawi, medic specialist chirurgie estetica, este in prezent unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni din Bucuresti, activitatea sa profesionala desfasurandu-se actualmente in cadrul clinicii de Chirurgie Estetica ArcaLife, Sanador, Medlife si, de asemenea, in experimentatul colectiv al Spitalului de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti.
Centrul European de Control si Prevenire a Bolilor a stabilit criteriile minime care sunt necesare pentru a putea diagnostica pe baza unui examen:
Urografia reprezinta un examen radiografic efectuat la nivelul rinichilor, capabil sa evidentieze structura cavitatilor renale si a cailor extrarenale in urma injectarii unei substante de contrast.
In situatia in care cineva a primit o veste foarte buna (a reusit la un examen, a castigat o suma mare de bani, s.a.m.d.) se recomandã ca el sã fie speriat pentru a opri efectul bucuriei excesive.
Cornelia, care lucreaza la comunicatiile directiei, cea care a facut si intrebarile pentru calculator". Atmosfera acestui examen a fost de-a dreptul halucinanta, daca e sa dam crezare semnatarilor acestei delatiuni:
Exista si varianta ca acestia sa faca un rezidentiat mai lung, de exemplu, in Irlanda, durata rezidentiatului pe post prin admitere fara examen este dubla fata de durata unui rezidentiat obisnuit in centrul universitar obtinut prin concurs.
Paloma Petrescu a explicat, pentru cotidianul nostru, de ce nu se considera vinovata din cauza incidentului provocat de ziaristul sau ziaristii care, dandu-se drept reprezentant al comisiei de examen din Dambovita, au intrat in posesia subiectelor pentru testele nationale.
- Dezlipirea de retina este diagnosticata, de obicei, prin examen oftalmoscopic (examinarea fundului ochiului), si scanarii cu ultrasunet atunci cind pacientul merge la doctor cu plingerile descrise.
IN 2015, CÂND ERA IN SHEFFIELD, IN URMA UNUI EXAMEN, DEVINE FELLOW IN COLEGIUL REGAL BRITANIC - Dupa ce am devenit fellow, eram mai responsabilizat.
Peste FRCS (Fellow of The Royal College of Surgeons) nu mai este alt examen de dat. Dupa ce devii fellow in Colegiul Regal, se considera ca deja ai cunostintele necesare pentru orice proiect vrei sa faci in spital.
"Am trait pe pielea mea ce inseamna lustratia", a spus fostul presedinte si a dat ca exemplu faptul ca la terminarea clasei a IV-a nu a putut sa dea examen mai departe pentru ca nu a avut adeverinta de buna purtare, "cum cerea dictatura carlista", deoarece tatal lui era detinut politic.
L-am chemat si i-am spus caa si eu cind am un examen imi fac sute de cruci si maa rog saa-l iau, dar nu in salaa.
google-analytics.com