Cautare

276 de rezultate pentru "eforie" (2.64 secunde)
Eforie Nord si Eforie Sud se confrunta, asa cum arata cotidianul nostru si saptamana trecuta, cu probleme extrem de grave in ceea ce priveste malurile si falezele, care au intrat intr-un avansat proces de eroziune.
Ieri, 28 noiembrie, in sala de conferinte a hotelului "Petrolul" din Eforie Nord a avut loc o dezbatere publica pe tema strategiei de dezvoltare a orasului in perioada 2007-2017.
Firma "Royal Vermont Romania" SRL nu renunta la ceea ce sustine ca ii apartine - portul turistic din zona Belona din Eforie, in prezent administrat si folosit de fostul vicepremier George Copos, prin "Ana Hotels".
Ei bine, da, este vorba despre o noua sedinta de Consiliu Local Eforie, la care, ca de obicei (ca dupa aceea au grija unii sau altii sa dea raportul unde trebuie), din partea mass-media constantene a participat doar reprezentantul cotidianului "Replica" de Constanta.
Pentru liderii organizatiei judetene Constanta a Partidului Democrat- Liberal este aproape o certitudine faptul ca vor castiga primariile din orasele Ovidiu, respectiv Eforie.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a mers ieri, alaturi de reprezentantii Serviciului Tehnic din cadrul primariei, in zona afectata de inundatiile de acum o luna, in incercarea de a gasi o solutie viabila pentru ca situatia sa nu se repete.
Marea Neagra SA se pregateste sa vanda prin licitatie publica activele unor unitati turistice situate in Eforie Nord, Eforie Sud si Saturn, unde actionar majoritar este "SIF Transilvania".
Acum mai bine de o luna de zile, cotidianul "Replica" de Constanta anunta ca fostul vicepremier George Copos este pe cale sa piarda portul turistic pe care l-a amenajat si inaugurat cu fast in 2004, in statiunea Eforie Nord.
Societatea Utilserv SRL a fost infiintata in urma cu cativa ani de Consiliul Local Eforie, asociatul unic al acestei intreprinderi fiind, de altfel, Consiliul Local Eforie.
Partidul Democrat se pregateste ca la sfarsitul acestei saptamani sa-si inaugureze sediul de la Eforie, a anuntat, de data recenta, presedintele PD Constantanta, Stelian Dutu.
Organizatia locala a PRM din Eforie si-a definitivat lista de candidati pentru Consiliul Local, pe care o va trimite spre avizare Biroului Executiv Judetean Constanta al acestei formatiuni politice. Aceasta va fi una preponderent feminina, a preciziat presedintele filialei din Eforie, Ionel Crivat.
Primaria Eforie anunta finalizarea lucrarilor pe strada 23 August. Contractul privind reabilitarea integrala a tramei stradale din orasul Eforie a debutat luna trecuta odata cu inceperea lucrarilor de asfaltare pe strada Dr.
In orasul Eforie, buna colaborare dintre PSD si PD-L are cateva limite: ... Desi vremurile in care pedelistii boicotau sistematic aprobarea, in Consiliul Local Eforie, a proiectelor initiate de primarul Ovidiu Brailoiu par a fi apuse, exista anumite lucruri peste care nu se poate trece nici acum cu vederea.
Compania THR Marea Neagra a pus la dispozitie camere de hotel pentru 35 de politisti care vor actiona in Eforie Nord si Eforie Sud, dand astfel curs solicitarii primarului Ovidiu Brailoiu (foto).
THR Marea Neagra a relansat doua hoteluri de patru stele in statiunile Eforie Nord si Saturn. ... Bran-Brad-Bega din Eforie Nord si Cleopatra din Saturn. ... La complexul Bran-Brad-Bega 4* din Eforie Nord, fiecare din cele trei hoteluri care il compun are acum cate 62 de camere si 11 apartamente.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, intentioneaza ca pana in 2010 sa rezolve, in proportie de 99%, problema locativa a urbei pe care o conduce.
Primaria orasului Eforie a intocmit raportul privitor la situatia spatiilor verzi din localitate, solicitat de Agentia pentru Protectia Mediului Constanta. ... In urma masuratorilor efectuate in teren, orasul Eforie se aliniaza normelor europene de mediu, suprafata de spatiu verde pe cap de locuitor depasind 26 mp.
Ba chiar s-ar putea spune ca, daca la Mangalia nu ar mai avea loc din cauza actualului primar, Claudiu Tusac, nu-i nici o problema, Iorgus a avut grija sa-si mute "pravaliile" si in alte localitati, ca de exemplu Eforie.
din Eforie Nord, la orele 11.00, va avea loc prima parte a licitatiei publice cu strigare pentru cea mai mare parte a activelor societatii. ... se va derula tot la sediul societatii din Eforie Nord, pe 17 aprilie.
Si asta spre stupoarea turistei, care se afla la hotelul "Lira" din Eforie din data de 2 august a.c., interval in care nu a parasit localitatea.
google-analytics.com