Cautare

279 de rezultate pentru "eforie slatineanu" (3.05 secunde)
Tot in week-end, pe litoral s-a aflat si blonda ex-consilier prezidential Elena Udrea. A stat o zi, cazata in statiunea Mamaia , si a vizitat o casa de copii de la Eforie.
De mentionat ca la seminar fusesera invitati reprezentantii organizatiilor de tineret din Constanta, Agigea, Techirghiol si Eforie, slaba prezenta fiind pusa, de catre deputatul Laurentiu Mironescu, pe seama modalitatii de lucru defectuoasa de pana acum in cadrul Organizatiei Judetene de Tineret.
Presedintele CJC se va mai alege cu o alta plangere penala din partea lui Dutu in cazul Pavilionului Expozitional, a carui finalizare a fost refuzata de Consiliu, plus o actionare in instanta pentru demersurile intreprinse de Constantinescu in cazul proiectului statiei de epurare de la Eforie, care a pierdut fondurile europene ISPA, actiune despre care Dutu crede ca a fost "o prostie ordinara in capul unui tip care e vai de capul lui si nici nu stie ce vorbeste".
Ne considera niste naivi, nestiutori si nu ne lua niciodata in seama punctele de vedere", a comentat Stan Dobrescu, fostul lider al conservatorilor din Eforie.
Inainte de executia publica a primarului din Eforie, liderul social-democrat a dat exemplul pozitiv a catorva primari PSD de comune, felicitandu-i pentru scorurile foarte bune pe care le-au inregistrat in sondajul lui Papari.
doi consilieri de la Eforie, care si-au dat demisia din PNL in urma cu cateva luni, un fost director de la Mangalia, un tanar pe nume Cristian Tanase, despre care ne aducem aminte, vag, cum a urcat el al o tribuna si a rostit:
Imaginea sustinatorilor lui Stolojan in judetul Constanta este intregita de doi consilieri de la Eforie. Doi consilieri care in urma cu cateva luni au demisionat din PNL, iar unul dintre ei este cercetat pentru luare de mita.
Si asta pentru ca, desi a obtinut pana acum astfel de planuri urbanistice pentru Costinesti, Eforie si Navodari, nu a putut obtine PUZ-ul cel mai important de pe litoralul romanesc, cel de la Mamaia.
Birourile Permanente Locale si militantii Partidului Democrat din judetul Constanta s-au intalnit cu conducerea organizatiei judetene in cadrul a patru intalniri zonale ce s-au desfasurat in localitatile Eforie, Mangalia, Navodari si Deleni.
Din Zona Metropolitana fac parte localitatile Constanta, Navodari, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Techirghiol, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu si Poarta Alba.
Dis de dimineata va pleca in Eforie Nord la Hotel Europa, in Costinesti la vilele Vox Amiral, in Neptun la apartamentele de vacanta si la hotelul Decebal, respectiv in Jupiter, Venus si Saturn la hotelurile Tismana, Delta, Dana, Plaja Esplanada, Hotel Balada si la hotel Hora.
In plus, exista la acest moment patru studii de fezabilitate pentru refacerea falezelor din Tuzla, Eforie, Costinesti si Constanta, Babu aratand ca suprafata plajelor a crescut de la 77 hectare la 129 hectare.
La fel, potrivit lui Stelian Dutu, in orasul Eforie PD ar obtine in caz de alegeri 60% din voturi, in timp ce candidatul PD, Gigi Chiru, a iesit in sondaje ca avand 49%.
Drept pentru care, peremistii isi vor pregati campaniile electorale din 16 localitati, respectiv Basarabi, Poarta Alba, Vulturu, Eforie, Mangalia, Medgidia, Ovidiu, Pecineaga, etc.
acesta este tatal lui Alexandru Radu, singurul suspect in cazul omorului produs in 2002, la Eforie, cand fiica viceprimarului Udrea a fost ucisa in mod bestial.
Potrivit presedintelui PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, incepand de pe 4-5 iulie si pana in prezent, au fost comandate si primite rezultatele mai multor barometre de opinie pentru localitatile Mangalia, Eforie, Cumpana, Lumina, Mihail Kogalniceanu, Ovidiu, Basarabi, Cernavoda, Cerchezu, Negru Voda, Rasova, Adamclisi, Cogealac, Nicolae Balcescu.
Pe de alta parte, presedintele PLD Constanta, deputatul Mircea Iustian (fost liberal si el, dar fara perspective de a mai prinde un post eligibil pe viitoarele liste pentru Parlament sau orice alt fel de lista), declara la acea data ca nu stie de existenta demisiilor, dar isi dadea cu presupusul ca ar fi vorba de o actiune a unui grup PLD din Eforie.
Constanta, Mangalia, Medgidia, Cernavoda, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Ostrov, Baneasa, Negru Voda, Adamclisi, Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Cobadin, Cumpana, Cogealac, Crucea, Harsova, Independenta, Lumina, Mihail Kogalniceanu, Mircea Voda, Nicolae Balcescu, Poarta Alba si Rasova.
Alianta PNL-PD nu si-a dat duhul in orasul Eforie, dovada in acest sens fiind si un proiect de hotarare pe care consilierii democrati si liberali doresc sa il promoveze cu ocazia primei sedinte de consiliu din aceasta luna.
Ar fi vorba, din cate spun gurile rele, de consilierii democrati de la Eforie Gigi Chiru si Constantin Avatavului, care incearca - zice-se - sa se puna "la cald" indiferent de "regim", eventual sa preia chiar ei sefia organizatiei constantene.
google-analytics.com