Cautare

279 de rezultate pentru "eforie slatineanu" (7.44 secunde)
Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus, Jupiter, Saturn, 2 Mai, Vama Veche, Gura Portitei. Zona vizata este situata intr-un areal cu pronuntat caracter turistic, pe malul marii, intre statiunile Costinesti si Olimp, potrivit directorului Cancelariei Prefectului, Corina Cusa.
Cea de-a doisprezecea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est va avea loc in perioada 29 septembrie - 8 octombrie 2017 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat Halele Carol si Apollo111.
Scurtmetraje animate premiate cu Palme d'Or Publicul este invitat incepand cu ora 18:30 la Cinemateca Eforie, unde vor rula Scurtmetraje animate premiate cu Palme d'Or, cu ocazia aniversarii a 60 de ani de la Palme d'Or-ul primit de Ion Popescu Gopo la Festivalul de film de la Cannes.
La un hotel de 3 stele, la Eforie Sud sau Mangalia, preturile de persoana pentru o noapte de cazare variaza intre 60 si 150 de lei. In Eforie Nord, o noapte costa in jur de 100 - 120 de lei pe noapte.
Navodari, Eforie-Sud, Costinesti si Mamaia. Ne-am dori sa mergem si la Eforie-Nord! Noi nu facem numai comercializare, ci si schimburi de moneda si fotografii vechi!
Eforie Nord, Neptun si Jupiter. ... Inspectorate Scolare Judetene, Primaria Municipiului Mangalia, Hotel Europa (Eforie Nord) si Hotel Cocor (Neptun).
O echipa de scafandri de lupta din cadrul Fortelor Navale Romane, specializati in dezamorsarea si distrugerea dispozitivelor explozive, a intervenit, duminica dupa-amiaza, pentru distrugerea unei mine marine care se afla in deriva si care a fost descoperita la o distanta de aproximativ 2 mile marine (3,6 km) in largul tarmului romanesc, in dreptul coastelor de la Eforie.
Un salvamar a murit in timp ce incerca sa salveze un turist care a ignorat steagul rosu arborat pe plaja din Eforie Nord.
O tanara din Bucuresti, turista la Eforie Nord, a fost atacata si injunghiata chiar de sotul ei, intr-o toaleta publica, dupa ce barbatul ar fi baut doi litri de tuica.
Reprezentantii BEJ Constanta au decis ca acestea sa functioneze in liceele teoretice din orasele Baneasa si Basarabi si casele de cultura din Harsova si Ovidiu, la doua scoli generale din Negru Voda si Cernavoda, la hotelul Traian din Eforie si Casa Casatoriilor din Navodari.
Da, am mutat nisipul si acum plaja este undeva catre Eforie Nord, aproape de iesirea din localitate, vizavi de Minerva.
Tot anul acesta au fost derulate trei proiecte principale - refacerea falezelor de la Constanta, zona Eforie si zona Costinesti.
Si la Eforie situatia este pe muchie de cutit: primarul social-democrat se bate in turul 2 cu democrat-liberalul Gigi Chiru, hotaratoare fiind in acest moment voturile liberalilor care au facut o figura frumoasa prin Nicolae Ciocanel.
Cat despre tarifele practicate de blocurile, vilele si pensiunile de pe litoral care au un regim mai apropiat de cel al hotelurilor, dar care nu pot fi asimilate unitatilor de cazare clasice, acestea au practicat in vara aceasta tarife cuprinse intre 35 de euro in Eforie si 120 de euro pe zi la noile blocuri de apartamente de vacanta, care in ultimii ani au impanzit malul lacului Siutghiol.
Si aceasta pentru ca, la initiativa consilierului social-democrat Cristian Carjaliu, pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local Eforie se afla un proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii nr.31 din 14.11.2003, prin care fusesera stabilite criteriile suplimentare fata de Legea 15/2003.
doua Loganuri, doua vile - una a intrare in localitatea Eforie -, apartamente pentru fiice... Cel putin asa sustin cu nervozitate in glas locuitorii din Basarabi care, de multe, multe saptamani incearca sa intre in audienta la domn' primar.
Asa se face ca, pe langa vizita ambasadorului la Eforie, la o expozitie, sau la Prefectura judetului, Jaap Werner a decis sa vada si cum se munceste in fabrica Plusfood - ca, de, capitalul societatii este olandez.
Inca de la cateva luni de la concesionarea taberelor "Luminita" de la Eforie Nord si "Schitu" de la Costinesti, reprezentantii Directiei Judetene a Taberelor Constanta atrageau atentia asupra modului suspect in care au fost incheiate contractele de inchiriere.
Sau pentru plimbare prin alte statiuni decat in orasul pe care il conduce, cum este de exemplu primarul din Eforie, Ovidiu Brailoiu.
21 august 2006, dupa ora 6 dimineata, doamna Virginia Anghel, 60 de ani, din Bucuresti, analist programator fotografia rasaritul soarelui de pe balconul situat la etajul 7 al hotelului Europa din Eforie Nord.
google-analytics.com