Cautare

279 de rezultate pentru "eforie slatineanu" (5.07 secunde)
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a participat, la sfarsitul saptamanii, la o intrunire a Agentiei de Dezvoltare Regionala 2 Sud-Est, desfasurata la Buzau.
Totodata, pe agenda ministrului se inscrie si vizitarea Portului Agigea, verificarea stadiului lucrarilor de reabilitare a drumului dintre Eforie Nord si Eforie Sud si a Podului IPMC, respectiv vizite la Universitatea Maritima, la Primarie si Consiliul Judetean Constanta.
Cat priveste activitatea de pana acum a liberalului Jean-Paul Tucan, ministrul s-a aratat extrem de multumit, un exemplu care sa ii sustina increderea pe care o manifesta fata de directorul de la Drumuri si Poduri fiind acela al drumului dintre Eforie Nord si Eforie Sud, finalizat cu 10 zile mai devreme decat se estimase initial.
Intre filialele mentionate ca fruntase la capitolul voturi stranse in "palmaresul" PD - Constanta, Mangalia, Medgidia, Eforie, Techirghiol, Negru-Voda, Cernavoda, Ovidiu, Navodari, toate fiefuri PSD si PNL, a spus conducerea PD, cu exceptia Medgidiei si a Navodariului, unde primarii sunt democrati.
Mangalia este, alaturi de Eforie, organizatia cea mai puternica din tot judetul", a declarat Dutu, care a dat ca sigur castigatoare in 2008, 36 de primarii din 70.
Primaria orasului Eforie, sprijinita de Clubul Sportiv Aktiv Bucuresti si Clubul Sportiv Aikido Constanta, a organizat ieri, 4 mai a.c., prima competitie sportiva intitulata "Tir cu arcul".
Viorel Pana a stat de vorba cu oamenii din Agigea si Eforie, alegerea sa de a discuta atat cu cetatenii din mediul urban, cat mai ales cu cei din mediul rural, dovedind disponibilitatea de a pune in practica programul stabilit in cadrul organizatiei judetene.
Profit urias din intermedierea vanzarii a doua hoteluri din Mamaia si Eforie Insa nu acesta este marele secret al senatorului social-democrat.
Parca neversosimil, in orasul Cernavoda se prefigureaza turul doi, la fel si in orasele Eforie, Navodari
un alt colegiu este reprezentat de sudul litoralului, cu localitatile Eforie-Mangalia;
20 din centrul orasului, respectiv localitatile Cumpana, Agigea, Eforie, Topraisar, Baraganu, Valu lui Traian), mai ramane de aflat cine va fi, pe aceasta zona, candidatul PD-L pentru Senat, caci de la PNL se stie ca va fi Max Badin.
Ieri, la 2 ani de la infiintare, a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei Litoral, la Hotel Europa din Eforie Nord. ... Din componenta Consiliului Director mai fac parte - TUI Romania, Asociatia Patronala Mamaia, Patronatul Hotelier Costinesti si Primariile Constanta, Eforie si Mangalia.
Imi pare rau de angajatii ADS care vor ramane fara locuri de munca, dar le recomand sa ne inainteze CV-urile, caci poate le vom gasi un loc de munca la primarie", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Ovidiu Brailoiu (foto), primarul orasului Eforie.
La finele conferintei de presa, echipa sefului CRPC de la malul marii a controlat cateva terase din statiunea Eforie Nord.
Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca din Constanta au verificat, sambata, trei hotelui si cinci terase din statiunile Mamaia, Eforie, Neptun si Jupiter, unde au "impartit" cu generozitate un sir de masuri pentru deficientele constatate.
, un control inopinant la Complexul de copii si tineret din Navodari cat si la Tabara Morgana din Eforie Sud, unde au fost gasite o serie de nereguli. ... Iar la Eforie peretii erau plini de igrasie", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, dr.
"Vom discuta la BPN situatia posturilor pe care inca nu ne-am numit oamenii, ca de exemplu sanatoriile de la Mangalia si Eforie, Inspectoratul in Constructii, Filiala Constanta a Loteriei si asa mai departe", a declarat Mircea Banias, care a marturisit ca, pana atunci, este preocupat sa-si trateze problemele de sanatate, de data aceasta in Austria, dupa ce, in primavara, a beneficiat de cateva runde de tratament la Sanatoriul din Eforie.
Dovada ca inspectorii ANSVSA "calaresc" societatile de pe litoral, de parca ar fi "morti" de foame activitatea comandamentului aferenta unei singure zile, postata pe site-ul institutiei, potrivit careia, in doar cateva ore, inspectorii au controlat 47 de unitati de alimentatie publica, din statiunile Vama Veche, Jupiter, Neptun Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud si Constanta, aplicand un numar de 31 de amenzi, in valoare de 217.
Mai precis, este vorba despre un furt "pe fata” de combustibil, care se comite pe ferry boat-ul "Eforie", din Portul Constanta Agigea Sud, in dana 120.
Tarifele de contractare a plajelor variaza in functie de zona, cele mai mici (4.900 de lei pe metrul patrat) fiind practicate in taberele de copii din Navodari, Eforie, Olimpus si 2 Mai, iar cele mai mari (35.000 de lei pe metrul patrat) in Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Olimp.
google-analytics.com