Cautare

307 de rezultate pentru "eforie slatineanu policlinica" (2.66 secunde)
De asemenea, Aposol a mentionat ca Romsilva intentioneaza sa realizeze noi investitii pentru dezvoltarea silvoturismului."Exista cateva proiecte, cum ar fi modernizarea cabanei de la Sfantul Gheorghe sau construirea unui hotel la Eforie Sud.
Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, 23 August si Techirghiol. Comandamentul Delta Dunarii, va functiona in locatiile: *Tulcea - sediul OJPC Tulcea - tel :
Doar 2 stelute au primit sectoare de plaja din Eforie Nord, Eforie Sud si Venus Nord. Urmatoare redistributie a numarului de stelute va avea loc peste doua saptamani.
La convingerea pescarilor a contribuit si primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu - fara a cunoaste insa detaliile viitorului ansamblu rezidential: "Portiunea pe care isi desfasoara activitatea pescarii este intre Tuzla si Eforie.
SC Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra (THR) SA Eforie, condus de Linia Stan (foto) estimeaza pentru anul in curs un profit net de 5,77 milioane lei, de doua ori mai mic decat cel obtinut in 2008, potrivit unui comunicat transmis vineri Bursei.
Patronul terasei "Mitu" din Eforie Nord a primit, ieri, din partea Ispectoratului Teritorial de Munca Constanta un "cadou" de toata frumusetea, adica o amenda in valoare de 9.
"La alte doua terase din statiunea Eforie Nord am gasit persoane care munceau fara acte legale de munca. ... O alta societate din Eforie Nord s-a ales, ieri, cu o amenda de 5.
Societatea THR Marea Neagra administreaza 34 de hoteluri in cinci statiuni aflate pe tarmul Marii Negre, respectiv Eforie Nord, Eforie Sud, Venus, Saturn si Neptun si se afla printre cele mai mari societati de gen din sud-estul Europei.
Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus, Jupiter, Saturn, 2 Mai, Vama Veche, Gura Portitei. Zona vizata este situata intr-un areal cu pronuntat caracter turistic, pe malul marii, intre statiunile Costinesti si Olimp, potrivit directorului Cancelariei Prefectului, Corina Cusa.
Cea de-a doisprezecea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est va avea loc in perioada 29 septembrie - 8 octombrie 2017 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat Halele Carol si Apollo111.
Scurtmetraje animate premiate cu Palme d'Or Publicul este invitat incepand cu ora 18:30 la Cinemateca Eforie, unde vor rula Scurtmetraje animate premiate cu Palme d'Or, cu ocazia aniversarii a 60 de ani de la Palme d'Or-ul primit de Ion Popescu Gopo la Festivalul de film de la Cannes.
La un hotel de 3 stele, la Eforie Sud sau Mangalia, preturile de persoana pentru o noapte de cazare variaza intre 60 si 150 de lei. In Eforie Nord, o noapte costa in jur de 100 - 120 de lei pe noapte.
Navodari, Eforie-Sud, Costinesti si Mamaia. Ne-am dori sa mergem si la Eforie-Nord! Noi nu facem numai comercializare, ci si schimburi de moneda si fotografii vechi!
Eforie Nord, Neptun si Jupiter. ... Inspectorate Scolare Judetene, Primaria Municipiului Mangalia, Hotel Europa (Eforie Nord) si Hotel Cocor (Neptun).
O echipa de scafandri de lupta din cadrul Fortelor Navale Romane, specializati in dezamorsarea si distrugerea dispozitivelor explozive, a intervenit, duminica dupa-amiaza, pentru distrugerea unei mine marine care se afla in deriva si care a fost descoperita la o distanta de aproximativ 2 mile marine (3,6 km) in largul tarmului romanesc, in dreptul coastelor de la Eforie.
Un salvamar a murit in timp ce incerca sa salveze un turist care a ignorat steagul rosu arborat pe plaja din Eforie Nord.
O tanara din Bucuresti, turista la Eforie Nord, a fost atacata si injunghiata chiar de sotul ei, intr-o toaleta publica, dupa ce barbatul ar fi baut doi litri de tuica.
El a explicat ca mama fetei, fost medic civil la policlinica militara din Bucuresti, a anuntat Securitatea cu privire la faptul ca fiica sa are o relatie de dragoste cu un tanar "rebel", care ar fi vrut sa fuga din tara si sa devina "un hippie".
Cel putin la nivel declarativ, el a precizat ca CJ va moderniza mai multe obiective de la Spitalul Judetean de Urgenta, cum ar fi lifturile, parcul din zona sau policlinica.
Saptamana viitoare l-am rugat pe un alt membru al cabinetului, un om pe care-l respect foarte mult, domnul ministru Arafat, sa vina la Targu-Jiu sa putem sa discutam despre lucrurile de care Targu-Jiul are nevoie, acel heliport pentru SMURD, redeschiderea spitalului de la Bumbesti-Jiu, policlinica ce trebuie inaugurata, Spitalul Judetean.
google-analytics.com