Cautare

534 de rezultate pentru "dragnea" (2.99 secunde)
Nunta fiului lui Liviu Dragnea a fost evenimentul politico-monden al anului. ... Manelistul Florin Salam a cantat spre dimineata, fiind cel care a inchis petrecerea la nunta fiului lui Liviu Dragnea.
Victor Ponta a publicat un text pe Facebook, in urma condamnarii lui Liviu Dragnea la 2 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului: ... cred ca Liviu Dragnea NU trebuie sa isi dea demisia din functia de Presedinte al PSD!
Sociologul a afirmat ca din acest motiv exista o tentatie mai vizibila la Liviu Dragnea decat la Alina Gorghiu de a se promova, de a emite mesaje care sa mobilizeze.
O mermeleste Dragnea ca de obicei ca nu e momentul, sa mai vedem, poate altadata.
Liviu Dragnea: "Calitatea de membru PSD a devenit o vina" Cu ocazia aceleiasi intalniri, presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR), Liviu Dragnea a declarat ca PSD sustine descentralizarea pentru ca resursele financiare trebuie sa ajunga acolo unde este intr-adevar nevoie de ele.
Biroul Permanent National al PSD a stabilit luni ca Diaconescu, Dragnea, Mitrea, Corlatean, Gheorghe Nichita si Ecaterina Andronescu sa coordoneze activitatea din cele opt filiale ale partidului unde conducerea a fost demisa sau si-a dat demisia, au declarat surse din partid.
Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea l-a facut tampit pe ministrul Transporturilor, Radu Berceanu (PDL) si iar presedintele Mircea Geoana le-a vorbit colegilor despre puterea in stat, care inseamna mai mult decat presedintia si Guvernul. ... Nici nu e comparatie", a afirmat Dragnea.
Vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, afirma ca in cazul in care Ministerul de Finante va reusi sa gaseasca resurse financiare pentru functionarea administratiei locale, in toamna nu se vor inchide primarii si nu vor fi oprite lucrari de infrastructura.
Un alt lider PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca partidul sau este solidar cu PD-L la guvernare dar nu poate fi solidar in cursa pentru presedintie. ... Nu suntem solidari cu indeplinirea unor deziderate prezidentiale", a declarat Dragnea.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu a participat la intalnirea informala organizata de presedintele PSD, Mircea Geoana, la Snagov. "Nu, eu am fost in alta padure, dar nu acolo", a raspuns Dragnea. Referitor la lipsa lui de la Poiana Brasov, Dragnea a raspuns:
In ciuda opozitiei puternice a lui Nastase si a sustinatorilor sai, pesedistii grupati in jurul lui Geoana au reusit sa valideze numarul de 1703 delegati, stabiliti de secretarul general al partidului, Liviu Dragnea.
La fel si liderul de la Teleorman, Liviu Dragnea, care a declarat ca nu este de acord cu votul pe liste inchise. In spatele usilor inchise, Dragnea a fost ofertat de Ponta pentru functia de prim-vicepresedinte.
Despre secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, independentii spun ca ar fi intrat in politica "pentru a-si spori averea, ceea ce a si reusit".
Scretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la congresul TSD, ca fostul ministru al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, "si-a luat-o" de la presedintele Traian Basescu, iar ministrii Finantelor si Muncii sunt Stan si Bran.
Dragnea: ... PSD inca mai asteapta de la UDMR o decizie inteleapta in ceea ce priveste iesirea de la guvernare, a afirmat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, azi, la Oradea.
in conditiile in care Liviu Dragnea e pe faras, cazut in dizgratia lui Ponta, locul de secretar general va ramane, probabil, liber nu peste multa vreme.
2 alesi de Congresele PSD (Miron Mitrea si Titus Corlatean) si 2 interimari (Valeriu Zgonea si Liviu Dragnea). ... Liviu Dragnea a condus europarlamentarele din 2007, Miron Mitrea localele si parlamentarele din 2008, iar Viorel Hrebenciuc prezidentialele din 2009.
2 alesi de Congresele PSD (Miron Mitrea si Titus Corlatean) si 2 interimari (Valeriu Zgonea si Liviu Dragnea). ... Liviu Dragnea a condus europarlamentarele din 2007, Miron Mitrea localele si parlamentarele din 2008, iar Viorel Hrebenciuc prezidentialele din 2009.
Pesedistii in frunte cu Liviu Dragnea, autorul sesizarii indreptate impotriva prefectului Teodor Nitulescu, au primul motiv sa planga dupa Mircea Geoana. ... Prefect reclamat de Liviu Dragnea, presedintele CJ Teleorman, inca de pe vremea cand Senatul era prezidat de colegul Geoana.
De asemenea, liderul social-democrat a mai spus ca "paharul s-a umplut" dupa ce Oana Niculescu-Mizil l-a sfidat pe secretarului general al partidului, Liviu Dragnea. "Paharul eu zic ca s-a umplut in urma sfidarii secretarului general, domnul Dragnea.
google-analytics.com