Cautare

534 de rezultate pentru "dragnea" (3.34 secunde)
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Ce declara Dragnea?
Vanghelie pomeneste ceva despre niste anchete pornite de la Bruxelles pe urma afacerilor Teldrum si Asesoft - adica ale lui Dragnea si Ghita - A plouat cu avansari in grad ale militarilor de tot soiul.
Magda Marincovici) Presedintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca fosta conducere a Ministerului Sanatatii intentiona inchiderea a 100 de spitale.
Daca Dragnea desfiinteaza Gestapoul=DNA si-i rupe coltii mutantului, in fata mea se spala de toate pacatele.
Liviu Dragnea anunta REFERENDUM: ... Cristi Selaru) Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca un referendum privind redefinirea familiei va fi organizat cat de repede.
Toate fortele care-l vor mort pe Dragnea, sau macar arestat, au pus un umar la rasturnarea lui. ... Sunt canale si publicatii online care au dat ca sigura disparitia dictatorului Dragnea.
In aceste conditii n-ar avea nici un rost proiectata sesizare pentru conflict interinstitutional despre care Dragnea a spus ca va fi depusa la CCR - Nu e normal ca presedintele sa nu ii revoace pe ministrii propusi sa fie schimbati - a luat-o iar limba pe dinainte pe doamna Dancila - Cu atat mai mult cu cat Sova si Stanescu au catadicsit sa isi dea demisiile, din proprie initiativa - Legea pensiilor a fost votata in Senat.
demonstrand ca contribuie la bugetele statelor fumatoare cu importante procente din PIB - Bineinteles cu Iohannis nu a ratat ocazia de a ataca din nou PSD pe care l-a facut raspunzator de decesele provocate de fumat in randul electoratului - Anuntul facut la Washington de Dancila a fost temperat la Bucuresti de Dragnea care a afirmat, prudent, ca chestiunea ambasadei trebuie discutata in CSAT, in timp ce Iohannis a reiterat ideea ca oricat s-ar da peste cap PSD sa le faca pe plac evreilor, tot el are ultimul cuvant.
- Consiliera onorifica pe care Dragnea i-a plasat-o Vioricai Dancila la preluarea mandatului a disparut peste noapte de la Guvern. ... - Asteptat la Inalta Curte de traditionala trupa de #rezistenti violenti, dar si de suporteri, Dragnea a obtinut o noua amanare a dosarului Bombonica pana pe 20 mai.
- In timp ce liberalii, talonati de Iohannis in calitate de sustinator (ca membru nu poate fi ) s-au intrecut in mitinguri triumfaliste cu angajamente greu (daca nu imposibil) de tinut, PSD a preferat vizitele de lucru ale liderilor Dragnea si Dancila, insotiti de cei mai merituosi ministri, in cursul carora s-au evocat viitoarele masuri guvernamentale menite sa intareasca pozitia Executivului.
Seara, Liviu Dragnea si-a condus partidul la esec. Dimineata, Liviu Dragnea era trimis la puscarie, petrecut pe drum de grupuri de cetateni nu atat curiosi cat curajosi, veniti sa urle din buciumul cu laturi. ... Vina lui Dragnea nu e in dubiu.
Vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut vineri ca schimbarea sefilor deconcentratelor este "o miscare politica" prin care noua guvernare sa poata lucra in teritoriu cu propriii oameni, el recunoscand ca pana acum unele concursuri pentru ocuparea acestor functii erau aranjate.
Crin Antonescu, presedintele PNL, este rezervat in a accepta o alianta cu PSD asa cum isi doreste Liviu Dragnea, secretarul general al PSD.
Potrivit secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, in Kiseleff au ajuns rezultatele din 30 de organizatii judetene.
Prin vocea presedintelui Liviu Dragnea, PSD respinge categoric nemajorarea salariului minim pe economie. - Asteptam de la Guvern studiul de impact si argumente serioase pentru care aceasta majorare sa fie intarziata, declara Liviu Dragnea.
Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, marti, ca se va intalni cu premierul Ungariei Viktor Orban, in calitate de sefi de partide.
Presedintele acestui „front“, pesedistul Liviu Dragnea, din Teleorman, a emis recent un comunicat in care critica actuala Coalitie de Guvernare si, indeosebi, Alianta D.A. ... Mai mult decat atat, ceea ce se doreste de fapt e schimbarea rezultatului alegerilor democratice desfasurate anul trecut“, acuza Dragnea.
Intentia Puterii de a schimba legea in cauza a fost contestata de liderul UNCJR, social-democratul Liviu Dragnea, pe temeiul ca proiectul nu stabileste criteriile de schimbare din functie a presedintilor si a vicepresedintilor de consilii judetene, ci doar introduce posibilitatea revocarii lor cu jumatate plus unu din voturi.
Guvernul Dragnea/Grindeanu promite multe, in special majorari salariale si scaderi de taxe. ... Solutiile anuntate de liderul PSD, Liviu Dragnea, de in-fiintare a unui fond suveran si a unor companii de proiect care sa realizeze autostrazile, spitalele si proiectele de irigatii nu pot fi implementate peste noapte.
Liviu Dragnea este politicianul anului 2018 Site-ul DC News gazduieste un sondaj de opinie online cu o singura intrebare: ... Liviu Dragnea - 43,33% (2.506 voturi) 2.
google-analytics.com