Cautare

534 de rezultate pentru "dragnea" (2.59 secunde)
Dragnea explica de ce Iohannis refuza o dezbatere cu Ponta Joi seara, in emisiunea "Romania alege presedintele", de la Romania TV, a fost invitat Liviu Dragnea care a spus de ce crede ca liderul PNL, Klaus Iohannis, refuza o dezbatere electorala cu Victor Ponta.
Sa nu va inchipuiti insa ca i-ar fi trecut prin cap sa se retraga si el de la primaria Sectorului 3 - Dragnea nu e de aceeasi parere: ... Sova ii cere demisia lui Dragnea!
Liviu Dragnea:
Adrian Nastase, in conflictul dintre Dragnea si Ponta Adrian Nastase a explicat ca disensiunile dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea ar trebui sa ia sfarsit in curand, daca cei doi au planuri serioase in continuare, in contextul in care urmeaza si alegerile parlamentare.
Dragnea, mesaj despre noul dosar al lui Ponta (Autor: ... Presedintele Liviu Dragnea le-a transmis colegilor din conducerea PSD un mesaj despre situatia lui Victor Ponta, urmarit penal de DNA intr-un nou dosar.
Dacian Ciolos va prezenta situatia economica in fata Parlamentului la ora 14:30 Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, la ora 14:30, in fata plenului reunit al Parlamentului, situatia economica a tarii, in urma unei solicitari a presedintelui PSD, Liviu Dragnea.
Dupa clipul Alinei Gorghiu cu copilul amenintat ca vine Dragnea si-i fura sendvisurile sau ca Ponta ii va copia temele, a aparut un afis PNL cu CIOLOS ZERO national.ro informeaza:
Liviu Dragnea, reacție FULGER la decizia CCR de a elimina cele 102 taxe (Autor: ... Initiatorul legii, Liviu Dragnea, are o reactie foarte rapida si saluta decizia judecatorilor CCR.
- acceptate doar separat, cele doua partide vor avea, totusi, o propunere comuna de premier, care poate fi sau nu Liviu Dragnea; ... 1.Daca PSD si ALDE il vor propune pe Liviu Dragnea, misiunea lui Iohannis de a desemna pe altcineva e mult usurata:
Dragnea si Grindeanu, la ceremonia de inaugurare a lui Trump Administratia republicana a lui Donald Trump i-a invitat pe Liviu Dragnea, presedinte PSD, si Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, la ceremonia de inaugurare din 20 ianuarie.
Liviu Dragnea si premierul desemnat Sorin Grindeanu au anuntat componenta noului guvern: Sevil Shhaideh - vicepremier Liviu Dragnea a anuntat cine sunt ministrii propusi sa faca parte din Guvernul pentru care premierul desemnat Sorin Grindeanu va cere votul de investitura in Parlament. Sinteza declaratiilor lui Liviu Dragnea:
Dragnea si Grindeanu merg in SUA: ... Florin Puscas ) Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat in SUA, la ceremonia de inaugurare a mandatului de presedinte a lui Donald Trump, al 45-lea presedinte american. Alaturi de Liviu Dragnea, la eveniment va participa si premierul Sorin Grindeanu.
SURSE Ce a discutat Liviu Dragnea cu Hans Klemm (Autor: Cristi Selaru) Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost vizitat, la Palatul Parlamentului, de ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm.
Aparent, presedintele a intrat pe front deschis si, totusi, s-a oprit la jumatatea drumului, dand sentimentul unor decizii arbitrare si intrand in capcana lui Liviu Dragnea.
La randul sau, liderul Liviu Dragnea doreste eliminarea oricarui criteriu politic sau orice putere discretionara a unui ministru in impartirea banilor pentru teritoriu.
Asa a fost si cazul majorarilor de salarii (in sectorul de stat si pe ansamblu prin salariul minim), decise de guvernarile PSD pe vremea lui Dragnea, dar facute comestibile pentru capitalul strain, care intre timp preluase cu totul Romania, prin costisitoare si complet nejustificate cadouri acordate acestuia (relaxari fiscale si mutarea contributiilor sociale integral in sarcina angajatului).
Dl Dragnea, place-nu place, este eroul ultimelor date ale Eurostat - statistica UE (Autor:
Constantin Gheorghe noteaza pe pagina sa de Facebook, legat de disputa din Parlament Ciolos - Dragnea:
Ii doreste MOARTEA lui Liviu Dragnea (Autor: ... Regizoare de profesie, Lia Bugnar isi doreste ca seful PSD, Liviu Dragnea, sa moara. ... Ma gandeam ca ne-ai putea face un pustiu de bine sa scrii ceva si pentru Dragnea, a scris Lia Bugnar pe facebook.
Bineinteles, fostul politician si senator in Parlamentul Romaniei a analizat si viata politica de astazi dar mai ales realitatile locale, in frunte cu pozitiile publice ale actualul primar Mihai Chirica si gesturile sale fata de actualul lider al Partidul Social Democrat - PSD, Liviu Dragnea.
google-analytics.com