Cautare

534 de rezultate pentru "dragnea" (2.64 secunde)
KO-ul lui Dragnea (Autor: Octavian ANDRONIC) Dupa ce a ascultat - ridicand doar din sprancene - numele pronuntat de Dragnea ca premier propus de alianta, Iohannis ar fi avut de facut un singur lucru: ... Ca a fost colaboratoarea lui Dragnea?
El are si o explicatie a conflictului dintre premierul Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, pe care a publicat-o pe Facebook: ... PSD egal Dragnea. ... cine nu e de acord cu Dragnea este automat impotriva PSD. ... Unii considera ca rezolvarea problemei ii apartine lui Dragnea.
Mihaela Raileanu publica pe Facebook o analiza in care explica raporturile dintre actuala putere condusa de Dragnea si Opozitie. ... E naspa Dragnea. ... Dragnea e ala care are toate bubele pamintului, si la fel le avea si Ponta. ... Da, Dragnea e naspa.
Victor Ponta si Liviu Dragnea trebuie sa ajunga rapid la putere aici", a spus Cordery, citat de Agerpres, aflat intr-o vizita in comuna Saelele, judetul Teleorman, la invitatia secretarului general al PSD, Liviu Dragnea.
Solutia lui Dragnea pentru construirea unui tunel prin Carpati Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a solicitat, sambata, vicepremierului Liviu Dragnea sa fie luata in calcul construirea unui tunel rutier prin Carpati, ideea care i-a venit pe cand era "cocotat" pe drumul care traverseaza Oituzul, iar Dragnea i-a spus ca este posibil daca "ne ajuta Dumnezeu".
AmosNews - Dragnea: Educatia trebuie restructurata Reprezentantii Ministerului Educatiei ar trebui sa se gandeasca serios la reintroducerea admiterii la liceu și facultate, a declarat, joi, vicepremierul Liviu Dragnea.
In campanie, Liviu Dragnea declara ca problemele din justitie se rezuma la infrastructura. ... Dincolo de modul evident in care Sistemul si-a aranjat oameni pe toate listele, astfel incat sa detina controlul real asupra viitorului Parlament, mai exista si situatia particulara a lui Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea REACTIONEAZA:
Anunt de ultima ora al lui Liviu Dragnea pentru pensionari si salariati: ... Cornel Dumitrescu) Anunt de ultima ora al liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru pensionari, dar si pentru salariati. ... Ne intereseaza ca pensiile care sunt mici si foarte mici sa inceapa sa creasca, a anuntat Dragnea.
In judet au ajuns premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, eurodeputati, reprezentanti de seama ai PSD si PC. ... Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Dragnea:
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu (foto), a afirmat ieri ca in PDL si in coalitia de guvernamant nu exista probleme, doar in PSD, si spune ca lui Liviu Dragnea care, in sedinta CExN al PSD de vineri, l-a numit "tampit", ii "este greu" sa il jigneasca.
PSD si PD-L au convenit asumarea raspunderii pe legile salarizarii, eficientizarii cheltuielilor si restructurarii agentiilor, a declarat, luni, inaintea BPN, vicepresedintele Liviu Dragnea, insa Emil Boc a anuntat, dupa sedinta coalitiei, ca si legile educatiei vor fi adoptate prin aceeasi procedura.
Prezent vineri dupa amiaza la Buzau la conferinta judeteana a filialei locale a PSD, vicepresedintele partidului Liviu Dragnea a raspuns la atacurile ministrului turismului Elena Udrea, despre care a spus ca este un fel de "Mama Omida", a inceput sa se priceapa si la servicii secrete.
Aprecieri sarcastice din partea vicepresedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa partenerilor de coalitie si a Elenei Udrea.
Un astfel de lider ar fi secretarul general al partidului, Liviu Dragnea.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la RFI Romania, ca discutia despre remaniere este "un teatru ieftin", un simplu joc politic, "plin de cinism", el sustinand ca dupa 1 septembrie Cabinetul Boc trebuie sa cada.
Dragnea: ... Secretarul general al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca pana in 5 martie se vor finaliza discutiile privind crearea unor aliante locale intre PSD si Alianta de Centru Dreapta (ACD) in toate judetele.
de ce i-a scos din minti Geoana pe Ponta & Crin Ceea ce se vehicula neoficial prin mediile de presa in ultimele saptamini a devenit realitate, prin gura lui Liviu Dragnea, secretarul general al PSD: ... Dragnea a dezvaluit, azi, pentru Europa FM, cum i-a sabotat Geoana pe liderii USL.
de ce i-a scos din minti Geoana pe Ponta & Crin Ceea ce se vehicula neoficial prin mediile de presa in ultimele saptamini a devenit realitate, prin gura lui Liviu Dragnea, secretarul general al PSD: ... Dragnea a dezvaluit, azi, pentru Europa FM, cum i-a sabotat Geoana pe liderii USL.
google-analytics.com