Cautare

40934 de rezultate pentru "dr" (2.12 secunde)
Declaratiile de avere ale candidatilor la Cotroceni nu au fost inca publicate ca atare pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Totusi, cei care candideaza si pe listele pentru Parlament au deja aceste declaratii pe site-urile forului legislativ.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Cele mai importante forte politice se intrec in a depune plangeri una impotriva alteia privind incalcarea legislatiei referitoare la campania electorala.
Liderii UDMR si ai Uniunii Civice Maghiare (UCM) par hotarati sa traga foloase electorale maxime din referendumul privind dubla cetatenie care va fi organizat la 5 decembrie in Ungaria.
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului.
In ciuda neregulilor semnalate pana in prezent de Asociatia Pro Democratia (APD), care a monitorizat prima jumatate a campaniei electorale, directorul Adrian Sorescu a remarcat faptul ca politicienii romani "incep sa respecte partea formala a lucrurilor", fapt ce denota o "civilizare" a clasei politice.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
Curtea Constitutionala a respins toate contestatiile formulate impotriva candidatilor la Presedintie, astfel incat pe buletinele de vot se vor regasi toti cei 12 candidati validati de Biroul Electoral Central.
Maghiarii din Romania cred ca prin dobandirea dublei cetatenii - romana si ungara - se face un pas catre refacerea Ungariei mari.
Inaugurari de conducte de apa, taieri de panglici de drumuri comunale, deschiderea de centre sociale, nimic nu este imposibil pentru un candidat care vrea sa convinga electoratul sa-l voteze.
Odata votat bugetul pentru 2005, PSD a revenit asupra "proiectelor socialeā€ - in fapt, mitei electorale - anuntate de Guvern in ultimul timp.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintie, sustine ca imaginea de "tip arogant" care i se atribuie este gresita.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ieri ca nu aproba criticile referitoare la participarea sa in campania electorala. "Nu inteleg aceasta nervozitate a unora in legatura cu participarea mea la campanii electorale.
Initialele denumirilor celor doua aliante participante la alegeri, prima de factura electorala, Uniunea Nationala PSD+PUR, iar cealalta politica - Alianta "Dreptate si Adevar" PNL-PD, au devenit surse de inspiratie pentru liderii acestora, care inventeaza tot felul de cuvinte batjocoritoare unii la adresa celorlalti.
O mare parte a sefilor de institutii care au participat ieri la videodonferinta au primit fluturase electorale cu sigla "PSD^PUR " si chipul premierului Adrian Nastase.
Traian Basescu, candidatul la Presedintie al Aliantei D.A., considera ca doar o confruntare intre el si Adrian Nastase este utila electoratului, dar ca acest lucru nu-i convine acestuia.
Referendumul programat sa se desfasoare la 5 decembrie in Ungaria in privinta acordarii dublei cetatenii etnicilor maghiari din tarile vecine starneste controverse aprinse chiar la Budapesta.
Adrian Nastase a facut de la inceputul campaniei electorale o adevarata cura de slabire. El sustine ca a slabit aproape 5 kilograme.
Vioi ca un tanar UTC-ist proaspat insarcinat de partid cu o functie de raspundere, presedintele Ion Iliescu opinteste din greu la campania electorala a partidului de guvernamant.
google-analytics.com