Cautare

4878 de rezultate pentru "dorin popa 2006" (3.06 secunde)
PRM a obtinut, de altfel, un numar insemnat de voturi la Motru, Dorin Hanu fiind chiar sef al organizatiei locale a acestui partid multi ani la rand.
Presedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, a declarat ca noul lider al partidului trebuie sa fie "consistent, onest, cu o cota de incredere ridicata" si care sa reziste presiunii actuale.
Vicepresedintele "Europa 2002", Dorin Pop, a spus ca romanii conduc in topul soferilor de tir amendati pe teritoriul Ungariei, cu 35 la suta din totalul sanctiunilor aplicate in acest an.
Astfel, dupa mai multe termene de finalizare depasite, constructorii au promis ca, in maxim 30 de zile, lucrarea va fi gata, ne-a precizat seful Diviziei de Infrastructura din cadrul Regionalei CFR Constanta, inginerul Dorin Maer.
Disputata pe arena Ion Oblemenco, partida cu nordicii a fost una modesta din toate punctele de vedere, iar singura sclipire i-a apartinut lui Dorin Rotariu, cel care a punctat in minutul 57, cu un sut viclean trimis din interiorul careului.
Dorin Pirciog, director general Biogenis. ... Dorin Pirciog: ... Dorin Pirciog, director general Biogenis. Printre invitati s-a numarat si artista de pop opera Ianna Novac, care a venit insotita de fiica si sotul sau, Octavian Dobrota.
Dorin Pirciog, director general Biogenis. ... Dorin Pirciog: ... Dorin Pirciog, director general Biogenis.
şefi cu nume ca Dan Nica sau Dorin Otrocol. Dorin Meran, unul dintre cei care au indrăznit să ... 5 milioane de euro in instanţă, drept despăgubiri, de la vicepreşedintele Dorin Otrocol (pentru insultă
DORIN de 18 ani si C. ... DORIN si C. ... DORIN, C. DUMITRU, in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si cu N.
Dorin de 32 de ani, din Bucuresti, i-a aplicat fratelui sau, P. ... Dorin la locuinta concubinei sale. ... Dorin in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor calificat.
Deputatul Cornel Popa a castigat duminica cel de-al doilea mandat de presedinte al filialei PNL Bihor, el fiind singurul care si-a depus candidatura pentru aceasta functie.
Academicianul Constantin Popa: ... Magda Marincovici) 24 aprilie este ziua de nastere a domnului academician Constantin Popa. ... Dar mai cu seama, am aflat care este reteta de viata lunga a domnului academician Constantin Popa, salvator de vieti, creator de institut, aducator de tehnologii revolutionare in tara.
Consilierul local independent Marian Popa a intrat in greva japoneza. ... Motivul este reprezentat de faptul ca Popa il considera pe presedintele acestei comisii, conservatorul Eugen Gavan, responsabil de eliminarea unor oameni cinstiti dintr-o afacere de milioane de euro.
Marian Popa continua razboiul pe care l-a inceput in Consiliul Local. ... Consilierul local independent Marian Popa le cere liderilor formatiunilor politice care au reprezentanti in Consiliul Local sa ia initiativa in ceea ce priveste scandalul aparut in jurul comisiei de urbanism si al presedintelui acesteia, Eugen Gavan.
Curtea de Apel Galati a respins vineri recursul formulat de filiala galateana a Partidului Conservator (PC) impotriva deciziei Tribunalului Galati privind mentinerea in functie a consilierului local Marian Popa, hotarirea fiind definitiva si irevocabila.
Deputatul Nicolae Popa, vicepresedintele PNL Alba, considera ca presedintele Traian Basescu nu doreste sa promulge legea de majorare a pensiilor pentru "a da o lectie" pensionarilor.
Presedintele Partidului Conservator, Daniela Popa, a declarat, joi, la Arad, ca formatiunea pe care o conduce nu va face aliante cu alte partide la alegerile locale din acest an.
Tocmai de aceea Telegan a precizat ca i-a exclus deja din partid pe cei care il ajutau la conducerea partidului, printre care si prim-vicepresedintele Marian Popa, pe care il acuza ca s-ar fi unit cu social-democratii in campania electorala si i-ar fi creat probleme cu Partidul Democrat Liberal din cauza contestatiei la candidatura lui Andrei Lisinschi, iar toate au pornit de la stampila partidului aflata sub cheia presedintelui.
Presedintele PC, Daniela Popa, s-a adresat vineri presedintelui PSD Mircea Geoana cu titularura de viitor prim-ministru. "Doamnelor si domnilor, si de ce nu domnule viitor prim-ministru Mircea Geoana", a spus Daniela Popa in debutul discursului sau sustinut la reuniunea Consiliilor Nationale ale PSD si PC.
Ulterior, cei doi au mers la Palatul Victoria, unde a avut loc o alta sedinta, la care a participat si Liviu Popa, cel care il va inlocui in functie pe Petre Toba.
google-analytics.com