Cautare

4881 de rezultate pentru "dorin popa 2006" (6.79 secunde)
Conducerea PC a fost mandatata de Consiliul National sa negocieze cu PSD o alianta preelectorala pentru alegerile parlamentare, optiunile in ceea ce priveste PNL ramanand deschise, a anuntat presedintele PC, Daniela Popa.
Vuscan sustine ca unul dintre prietenii lui Calin Popa, fiul deputatului Cornel Popa, i-a aplicat o corectie constand in doi pumni in gura si ca bonus si un picior in cap, miercuri seara, pe terasa unui restaurant.
Conducerea PNTCD a decis excluderea din partid a presedintelui filialei Alba, Alin Ioan Popa. Decizia s-a bazat pe informatiile furnizate de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, potrivit carora Popa ar fi fost un colaborator al Securitatii.
Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte PDL Senatoarea Mihaela Popa a declarat ca si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al PDL, ea precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid. ... Voi ramane simplu membru de partid", a declarat Mihaela Popa.
BNR intentioneaza sa mentina flotarea controlata a leului Banca Nationala a Romaniei (BNR) va mentine regimul de flotare controlata pentru moneda nationala inca pentru citiva ani, dupa ce a trecut, in aceasta luna, la un regim de tintire directa a inflatiei, a declarat viceguvernatorul BNR, Cristian Popa, citat de Reuters.
In acest context, adoptarea euro potrivit calendarului stabilit, in conditiile "neprielnice" din plan global, va fi marele test pentru Romania, a declarat viceguvernatorul BNR Cristian Popa. ... daca in aceste conditii neprielnice reusim sa adoptam euro dupa calendarul stabilit", a spus Popa.
Steaua a castigat cu 3-0 finala Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce Adi Popa a reusit o dubla si o pasa de gol pentru Rusescu. ... - Adi Popa in min 9 si min 53 - Raul Rusescu in min 48.
Record dupa record pentru Dorian Popa:
Adrian Popa (85) deschisese scorul, dar oaspetii au egalat imediat prin Stevan Jovetic (87). ... 85, prin noul-intrat Adrian Popa, care a fructificat mingea trimisa inapoi de Stanciu. ... Adrian Popa (85), respectiv Stevan Jovetic (87). ... Adrian Popa, 76), 19. ... Dorin Rotariu, 20.
De trei ori mai bogat Ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, si-a marit, in anul 2006, de trei ori contul din banca, detinind suma de 356.000 de lei la Alpha Bank, potrivit declaratiei de avere completate la sfirsitul lunii decembrie.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
Liderul sindicatului din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, Dorin Micle, ne-a declarat deunazi ca salariile lucratorilor din Finante sunt cuprinse intre 500 si 18.500 de lei, acest din urma salariu apartinand directorului executiv.
Victor Grigore, Jimmy Stanescu , Florian Vilsan, Cornel Ursu Dobrogea, Dorin Manea, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Otilia Anastase, Mihaela Melehat, actorul Sorin Tofan si alti invitati, in general tinere talente din Calarasi.
In prezent, liberalii raporteaza trei primari in plus pe liste, toti fiind primiti in partid in 2006.
Desi pentru anul 2006 previziunile sunt preponderent optimiste in ceea ce priveste cifra de afaceri, vanzarile, numarul de angajati, nivelul de investitii si climatul de afaceri, procentual increderea companiilor romanesti a scazut fata de anul 2004.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
Romania se numara in 2006 printre tarile europene cu cele mai mici cheltuieli pentru protectia sociala.
In cadrul lucrarilor Congresului, la care au participat 2.300 de revolutionari, s-au dezbatut, potrivit presedintelui BNR, Dorin Lazar Maior, aspecte vizand adevarul istoric din decembrie 1989 si obtinerea unor functii in administratia centrala pentru reprezentantii BNR.
Dupa ce saptamina trecuta consilierul judetean Gheorghe Ciubotaru a prezentat fragmente dintr-un raport al Camerei de Conturi potrivit caruia firmele controlate de liderul social-democrat sint principalele beneficiare ale lucrarilor de la drumurile judetene, ieri prefectul Cristian Roman i-a cerut atit acestuia cit si vicepresedintelui PPRM Dorin Ciustea sa renunte ori la functiile din fruntea CJ, ori la atributiile pe care le are in cadrul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP).
La masa ni s-a alaturat Dorin, un domn inalt cu par alb si mustata tunsa regulamentar. ... La fel ca si Cristi, Dorin e tot artilerist. ... Aici, Dorin joaca importantul rol de "diplomat" al clanului :
google-analytics.com