Cautare

4881 de rezultate pentru "dorin popa 2006" (3.44 secunde)
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. ... Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", spune anticarul Dorin Marcu. ... "Mergem prin satele romanesti din Sibiu, Suceava, Botosani si Valcea, de unde achizitionam aceste obiecte vechi si apoi le reconditionam pe unele dintre ele!", ne-a spus Dorin Marcu.
Scriitoarea Corina Ozon ne-a impartasit secrete din ultima ei carte, Tentatii, savurate la o bere rece Redds cu gust de merisor si de lamaie, iar momentul culminant al serii a fost colectia Chic Transilvania pentru femeia eleganta, nonconformista, dar care se mandreste cu portul popular, semnatura distinctiva a designerului Dorin Negrau.
Top 3 motive ale divortului dintre Elena Udrea si Dorin Cocos Dragi prieteni, pana la urma inevitabilul s-a produs.
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
Dupa ce Marian Popa a spus ca va reveni in PNTCD pe o functie de conducere doar daca va primi o oferta de la nivel central, se pare ca centrul il vrea sef peste taranistii galateni.
In acelasi timp, Nicolaescu a precizat ca "relatia de colaborare cu PD Mures s-a deteriorat in ultima vreme" (facand referire la inlocuirea conducerii filialei cu echipa primarului Targu Muresului, Dorin Florea - n.r.) si a apreciat ca la nivelul judetului Mures situatia prezenta este de "nefunctionare totala a Aliantei".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca se asteapta ca PNL sa nu isi desemneze candidat la alegerile partiale pentru colegiul de deputat din in Sectorul 4, in locul lasat vacant de Daniela Popa, pentru a respecta astfel o intelegere explicita parafata de PSD si PNL la nivelul Bucurestiului.
Radu Popa sustine ca liderii partidului l-au trimis sa negocieze cu PSD Radu Popa, deputat si prim-vicepresedinte PP-DD, afost exclus din partid de catre membrii Biroul National de Coordonare al PP - DD, dupa ce a fost acuzat ca a intreprins actiuni in nume propriu impotriva partidului.
Adrian Manolache, Sebastian-Ionut Cazacu si Corneliu-Vasile Popa lanseaza casa de avocatura Cazacu Manolache Popa. ... Cazacu Manolache Popa se diferentiaza de firmele de avocatura conventionale, rigid compartimentate si guvernate de ranguri si statistici, aplicand un model de business progresiv, care incurajeaza inovatia, transparenta si sinergia cu clientul.
Sora mea, Luciana Popa, actrita (a avut o emisiune de shopping si a terminat Stiinte Politice), a plecat definitiv in America in 2012. ... Romancele sunt fashioniste", ne-a spus Ioana Popa.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. ... Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", isi incepe povestea Dorin Marcu.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990 si vine de sase ani la targurile mestesugarilor de la Muzeul Taranului Roman.
Olivia Micula, fiica cea mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta. ... Olivia Micula, fiica mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta.
In anul 2006 Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii a acordat garantii in valoare de peste 122 milioane euro, pentru credite totale de peste 250 milioane euro.
Dorian Popa continua ULive Session, cel mai amplu proiect live din Romania cu o varianta personala a hitului Love Yourself, piesa lansata de Justin Bieber.
Filmul incepe in 2004, cand frumoasa si proaspata sotie a omului de afaceri Dorin Cocos este pusa cap de lista intre candidatii Aliantei PNL - PD-L la Primaria Capitalei.
Inscrisa prima pe ordinea de zi, validarea mandatului de consilier judetean al lui Ion Mocanu a fost posibila in urma cistigarii procesului deschis de Dorin Meran prin care acesta a cerut sa i se recunoasca apartenenta la PSD.
Consilierul local independent Marian Popa se afla in pericol de a-si pierde locul din legislativul local. Dupa cum se stie Popa a fost ales consilier pe listele PUR, transformat in PC.
Curtea de Apel Galati a hotarat ieri ca mandatul de consilier local al independentului Marian Popa a incetat ca rezultat al plecarii acestuia din Partidul Conservator, filiala Galati, formatiunea avand acum posibilitatea legala de a numi o alta persoana in locul sau Rasturnare de situatie in procesul deschis de conservatorii galateni pentru incetarea mandatului de consilier local al lui Marian Popa.
google-analytics.com