Cautare

32137 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu s a terminat da sau ba" (5.40 secunde)
Edilul-sef, Antonie Draghici, si viceprimarul Iulian Cristescu s-au acuzat reciproc ca au primit ilegal terenuri folosindu-se de Legile retrocedarii si au fost la un pas sa se ia la bataie in fata redactorilor GdS Cel care a dat tonul acuzatiilor a fost viceprimarul PSD Iulian Cristescu.
Coalitia pe care partidul de guvernamint a facut-o cu PUR a atras cele mai multe dintre voturile locuitorilor judetului, victoria Uniunii fiind una zdrobitoare.
Pentru a se evita astfel de consecinte, se poate opta pentru sistemul majoritar preferential sau alternativ, cu un singur tur, in care alegatorul indicand un candidat, in acelasi timp, isi exprima preferinta si pentru un al doilea, al treilea etc., pana la epuizarea listei.
La Senat s-a inregistrat o demisie rasunatoare: viceliderul Grupului senatorilor democrat-liberali, Iulian Badescu, a demisionat din PD-L.
In primele sase luni ale acestui an Electrica Galati a obtinut un profit de 16,816 milioane de lei din activitatea de exploatare, conform bilantului intocmit recent de catre conducerea societatii.
Strategiile de dezvoltare urbanistica a Zonei Metropolitane Constanta precum si noile reglementari cu privire la intocmirea documentelor cadastrale au fost principalele subiecte abordate in prima parte a Forumului Imobiliar organizat ieri la Hotelul Ibis din municipiul resedinta de judet de Patronatul Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Constanta.
Cazimir Ionescu, purtatorul de cuvant al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), a anuntat ieri ca organigrama institutiei va fi extinsa cu 92 de posturi si ca se lucreaza la un sistem electronic care sa permita postarea pe siteul institutiei a dosarelor detinute de aceasta.
Acesta este obiectivul Comisiei Europene, care intentioneaza sa modifice Directiva Parlamentului European si a Consiliului Europei din aprilie 2006 privind deseurile pentru a introduce, incepand cu 2015, obligativitatea selectarii gunoaielor inainte de a fi aruncate. Aceasta sarcina va reveni si Romaniei, ca stat membru al Uniunii Europene.
'In urmatoarele doua decenii, China va devansa Statele Unite si va deveni cea mai mare putere economica a lumii. Din pacate, Romania nu a gasit solutia pentru a atrage investitiile chineze si nici pentru a-si vinde marfa pe cea mai mare piata din Asia.
Petronela Ionescu a participat recent la targul de cadouri de Martisor si de Ziua Femeii, organizat la Sala Dalles.
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu. Regele Cioaba si imparatul Iulian sunt primii pe listele Aliantei pentru Unitatea Rromilor (AURR).
Secretarul general al Ligii Alesilor Locali ai PNL, Iulian Chirita, a declarat ieri ca nu se pune problema schimbarii lui Ludovic Orban din functia de presedinte al Ligii, desi acesta si-a pierdut calitatea de ales local prin numirea la conducerea Ministerului Transporturilor.
Tensiune maxima in comuna Ciobanu acolo unde unul dintre consilierii PSD si-a dat demisia. Din cate sustin gurile rele el ar fi fost fortat sa plece chiar de catre colegul sau de partid primarul Ioan Suciu.
Senatorul PD-L Iulian Urban a anuntat ca cererea a fost semnata de 48 de senatori ai PD-L, doi ai UDMR si sapte ai grupului independentilor. ... De la PSD nu a semnat nimeni deocamdata, dar stenograma din 10 martie va arata dinamica votului", a declarat Urban.
Urban ar fi dat explicatii, daca era in PSD Adrian Nastase l-ar fi chemat la explicatii pe senatorul PDL, Iulian Urban, daca acesta ar fi fost membru PSD, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, la Radio France International, referitor la afirmatiile senatorului PDL Iulian Urban.
Declaratiile precum cele ale lui Urban, suparatoare si periculoase Ion Iliescu a spus astazi ca declaratiile precum cele ale senatorului Iulian Urban sunt "suparatoare", dar si periculoase prin efectul pe care il pot avea in viata politica, relateaza NewsIn.
De ce tac presedintele si guvernul? Crezi ca PDL ar trebui sa se delimiteze de declaratiile iresponsabile ale senatorilor Urban si Placinta si sa-i excluda din partid? Masacrul din Norvegia ar fi trebuit sa fie, pentru politicienii romani, un prilej de a fi solidari cu un popor greu incercat.
Ponta sa spuna public de ce am fost sters de pe lista Presedintele Comisiei de Industrie din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a vorbit despre decizia premierului Victor Ponta de a-l sterge de pe lista ministrilor si a-l numi pe Constantin Nita la Energie, in schimb.
Electrica Galati a inregistrat anul trecut un profit net de 28.756 de mii de lei, mai mult cu 24% decit cel estimat, a declarat directorul general al societatii, Iulian Arama.
Ivan Iulian sustine ca majoritatea fabricilor chinezesti folosesc in proportie de 60% materiale reciclabile si doar 40% alte tipuri de materiale. "Folia si plasticele exportate se intorc apoi pe piata europeana sub forma de sacouri si articole de imbracaminte, jucarii si alte produse", ne-a spus managerul companiei de reciclare.
google-analytics.com