Cautare

2470 de rezultate pentru "declaratie" (3.83 secunde)
Daca am trai intr-o tara saraca, nu ar trebui sa dam declaratie de avere, ci declaratie de saracie. ... Sa-i treceti in declaratie (n.r.
D 220 "Declaratie privind venitul estimat", care trebuia depusa de persoanele fizice care la sfarsitul anului 2007 au realizat venituri din cedarea folosintei bunurilor, din derularea unui numar mai mare de cinci contracte de inchiriere sau subinchiriere, venituri care in conformitate cu prevederile OMEF 2371/2007 vor fi incluse in categoria veniturilor din activitati independente;
Deputatul Liviu Codarla a semnat ultima declaratie de avere acum doua saptamani.
nu au depus nicio declaratie la doua termene de declarare consecutive; ... formularul 100 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat"; formularul 102 - "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale"; formularul 103 "Declaratie privind accizele";
Am sa te fut Am sa te fut, Nu este o amenintare, este o promisiune E o declaratie de dragoste pe romaneste Care la inceput te revolta, apoi te incita, Nici macar faptul de a iti spune ca te iubesc Nu iti provoaca asemenea stari Cand te ia cu frig, cand iti e cald si iti tremura genunchii.
Parlamentul a adoptat miercuri, cu majoritate de voturi, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, o DECLARATIE prin care Legislativul se angajeaza cu fermitate sa serveasca exclusiv natiunea pe care o reprezinta, opinia structurata si legala a societatii romanesti fiind exprimata in mod legitim si cu exclusivitate de Parlament.
Nu, mergeti dumneavoastra, sa dati declaratie si sa va dea dovada pentru acte.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata: ... 18.02.2015 - Declaratie politica nr. ... 15.12.2014 - Declaratie politica nr. ... 01.04.2014 - Declaratie politica nr. ... 11.03.2014 - Declaratie politica nr.
Declaratie - protest a Parlamentului privind blocarea aderarii Romaniei la Schengen Guvernul olandez a anuntat inca de vineri seara ca, la reuniunea ministrilor de Interne (JAI) din 22 septembrie, se va opune aderarii, chiar si partiale, a Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen.
Senatorul Sorin-Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Aceasta nu este nici o declaratie interpretata. Nu este nici o declaratie facuta de catre Opozitie pentru a pune bete in rotile Puterii. Nu este nici o declaratie facuta de un neica nimeni.
PDL va cere Parlamentului o pozitie oficiala fata de arborarea in Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc PDL va cere Parlamentului sa elaboreze o declaratie de presa prin care sa exprime pozitia oficiala fata de arborarea in Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc, a anuntat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda.
100 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat", 102 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale", 103 "Declaratie privind accizele";
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a aruncat in aer scena politica, printr-o declaratie care i-a uimit si i-a lasat… aproape fara cuvinte pe membrii PUR.
Se determina prin aplicarea cotei prevazute la punctul 9 din prezenta declaratie asupra bazei de calcul prevazute la punctul 8 din prezenta declaratie.
De remarcat este faptul ca situatia pe care am relatat-o la finele lunii decembrie, cand spuneam ca unii parlamentari au fost prevazatori in privinta completarii declaratiilor de avere si le-au dus la bun sfarsit, iar altii au uitat sa completeze o astfel de declaratie de prin 2006, nu prea s-a schimbat, desi timpul se scurge.
Deci, declaratia din seara aceasta este o declaratie de duminica seara, la restaurant. Nu este nimic adevarat in aceasta declaratie. ... Intr-o declaratie data publicitatii pe siteul personal, Victor Ponta mai face o serie de precizari legate de declaratia presedintelui Basescu:
Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a prezentat joi, in Biroul permanent al Senatului, textul unui proiect de declaratie in urma afirmatiilor nevenite facute de ambasadorul SUA la Chisinau, James Pettit. ... Biroul permanent al Senatului a decis sa trimita Comisiei pentru politica externa proiectul de Declaratie. ... DECLARATIE Declaratiile E.S.
Noua declaratie a lui Sorin Ovidiu Vantu vine dupa ce omul de afaceri declarase duminica, pentru MEDIAFAX, ca un partener "mai neserios" ca Sebastian Ghita "nu poate sa existe", precizand ca ia in calcul convocarea Adunarii generale a actionarilor Realitatea Media pentru rezilierea contractului cu Asesoft.
Ei au semnat o declaratie care prevedea ca R.
Aceasta declaratie reprezinta punctul de vedere al majoritatii cetatenilor americani de origine romana care locuiesc in prezent in Statele Unite. ... Aceasta declaratie reprezinta punctul de vedere al majoritatii cetatenilor americani de origine romana care locuiesc in prezent in Statele Unite.
google-analytics.com