Cautare

10377 de rezultate pentru "declaratie politica moga" (3.01 secunde)
In ziua de 17 mai 2014, domnul senator Nicolae Moga, membru al Grupului parlamentar PSD, chestor al Senatului Romaniei, a participat la manifestarea organizata in orasul bulgar Silistra, in calitate de invitat al domnului Serghei Stanisev, presedintele Partidului Socialist Bulgar, liderul socialistilor din Parlamentul European.
Filmarile videoclipului "Alerg printre stele" au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Iulian Moga, si au durat o zi si-o noapte. ... Marius Moga (octombrie 2012) si "Noaptea de Craciun" (decembrie 2012).
Saptamana trecuta, piesa "Sus pe toc" a hip-hopper-ului Shift in colaborare cu Marius Moga, a ocupat locul 1 in topurile radiourilor din tara, conform Media Forest, si continua sa se mentina pe pozitii si in aceasta saptamana.
Videoclipul a fost filmat in regia lui SAN (Anton Sandu), producator Iancu Moraru, concept creativ Anton Sandu, Andra Moga, Fabian Tatomirescu si Yanka.Este a doua mea colaborare cu regizorul Anton Sandu aka SAN si asta tocmai pentru ca reuseste sa se conecteze puternic la Universul meu interior si sa materializeze ceea ce simt prin imagini.
In cadrul aceluiasi eveniment avea loc si lansarile albumelor solistilor Carmen Radulescu - Cant pentru voi si Aurel Moga - Fata Morgana - Casa de Discuri EUROSTAR.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Si daca tot veni vorba de prefect, barfa aia veche, cum ca Moga ii vrea scaunul, s-a insinuat din nou prin targ. ... Ca inima lui Moga, de liberal, maine-poimaine isi face loc pe unde trebuie - nu se stie niciodata!
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "O mai buna coordonare pe obiectivele de politica externa.Afirmarea statului roman printr-o politica externa proactiva.", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata:
D 220 "Declaratie privind venitul estimat", care trebuia depusa de persoanele fizice care la sfarsitul anului 2007 au realizat venituri din cedarea folosintei bunurilor, din derularea unui numar mai mare de cinci contracte de inchiriere sau subinchiriere, venituri care in conformitate cu prevederile OMEF 2371/2007 vor fi incluse in categoria veniturilor din activitati independente;
Parlamentul a adoptat miercuri, cu majoritate de voturi, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, o DECLARATIE prin care Legislativul se angajeaza cu fermitate sa serveasca exclusiv natiunea pe care o reprezinta, opinia structurata si legala a societatii romanesti fiind exprimata in mod legitim si cu exclusivitate de Parlament.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Prezenta declaratie constituie, acum, in procesul de definitivare a bugetului, un element in favoarea sustinerii problemei ce preocupa un larg segment de parinti si anume:
Este o obligatie morala si politica a Romaniei si a romanilor sa lupte pentru ca familiile noastre de la est de Prut sa revina acasa in Europa", spune Basescu.
Deputatul Liviu Codarla a semnat ultima declaratie de avere acum doua saptamani.
nu au depus nicio declaratie la doua termene de declarare consecutive; ... formularul 100 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat"; formularul 102 - "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale"; formularul 103 "Declaratie privind accizele";
Am sa te fut Am sa te fut, Nu este o amenintare, este o promisiune E o declaratie de dragoste pe romaneste Care la inceput te revolta, apoi te incita, Nici macar faptul de a iti spune ca te iubesc Nu iti provoaca asemenea stari Cand te ia cu frig, cand iti e cald si iti tremura genunchii.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata "Mineriada prin cuvinte", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata "ADERAREA LA SPATIUL SCHENGEN , PRIORITATE A AGENDEI PARLAMENTARE ", pe care o puteti citi in continuare. ... Este un efort care surmonteaza culoare politica, deoarece conditia de partener egal este un lucru important pentru Romania, pentru reputatia si pentru cetatenii ei.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: Romania are nevoie de continuarea bunei guvernari, nu de o criza politica.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata "Stop comportamentului agresiv fata de jurnalisti si atacului asupra libertatii de exprimare!" , pe care o puteti citi in continuare. ... In urma cu ceva timp, prezentam in fata dumneavoastra declaratia politica "Atentat grav asupra jurnalistilor din jud.
google-analytics.com