Cautare

10652 de rezultate pentru "declaratie politica moga tineret" (3.74 secunde)
PD-L trebuie sa exploreze orice fel de posibilitate in masura sa poata oferi o guvernare stabila", a declarat marti secretarul general al PPE, Antonio Lopez, in timpul unei intalniri, la Bruxelles, cu liderii Organizatiei de tineret a PD-L.
Consiliul Judetean Constanta coordoneaza actiunile de colectare bunurilor pentru sinistratii din zona Moldovei la nivelul intregului judet Constanta si vine in sprijinul administratiei locale din Mangalia prin amplasarea unui cort in fata Fundatiei pentru Tineret Mangalia - zona sens giratoriu.
Printre pesedistii lejer imbracati, au putut fi vazuti atat deputatul Claudiu Pop, cat si presedintele organizatiei municipale de tineret, Bogdan Hossu, sau proaspatul membru Felix Cozma, alaturi de alte cateva zeci de membri, majoritatea tineri.
Experienta Tanara liberala Simona Balan activeaza din octombrie 2007 ca director al Directiei Judetene pentru Tineret, iar la alegerile din iunie 2008 a fost aleasa pentru prima data in functia de consilier judetean din partea Partidului National Liberal.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
Liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna, Dan Suciu, considera ca toti candidatii la alegerile parlamentare ar fi trebuit sa fie supusi unui control psihiatric, pentru ca un Parlament trebuie sa fie compus din oameni sanatosi din toate punctele de vedere.
Secretarul general al Organizatiei de Tineret a PD-L, Elena Basescu (foto), a anuntat, ieri, ca va demisiona din partid si ca va candida ca independent la alegerile europarlamentare pentru ca tatal ei sa nu fie acuzat de nepotism, iar PD-L sa nu "aleaga" intre ea si intelectuali, urmand sa revina in PD-L dupa alegerile din 7 iunie.
Natalia Andrei a luat concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj. Fosta atleta a promovat proba scrisa, apoi a sustinut proba orala, ambele desfasurandu-se la Bucuresti, la sediul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret (ANST).
Organigrama Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj a suferit modificari zilele trecute. ... Inainte cu o zi ca ambii sa primeasca decizia de numire de la Agentia Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) a avut loc un concurs la Bucuresti pentru postul vacant de director executiv.
Pachetele de actiuni detinute de stat la Societatea Comerciala "Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) - S.A. ... Societatea Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) - S.A.
Totusi, hotelurile clasificate (cu exceptia hotelurilor pentru tineret) aveau rampa de acces pentru persoane cu handicap. ... Nu au rampe de acces hotelurile pentru tineret, vilele, pensiunile si hostelurile", a spus Cornel Bunget.
Terenul in litigiu este cel pe care se afla tabara pentru elevi si tineret din localitate.
Teatrul Liric "Elena Teodorini" - zece posturi, Ansamblul Folcloric "Maria Tanase" - trei posturi, Teatrul pentru Copii si Tineret "Colibri" - patru, Sport Club Municipal - trei, Casa de Cultura "Traian Demetrescu" - un post.
Nationalele de tineret si seniori ale Romaniei si-au programat, in aceasta iarna, stagii de pregatire in Antalya, suprapunandu-se cu programul echipelor de club din Liga 1.
Handbalistii de la Energia Targu Jiu sunt mai putini la antrenamente, deoarece unii dintre ei au fost convocati la loturile nationale Energia Pandurii Targu Jiu se pregateste in efectiv redus in aceasta saptamana, patru dintre componentii echipei de handbal fiind convocati la loturile nationale, Mihai Paius la lotul "A", Darius Apolzan si Alexandru Asoltanei la lotul "B", iar Razvan Mledenciu la nationala de tineret.
la atletism (seniori, tineret, juniori 1, 2, 3) in memoria fostului antrenor de la CSM Craiova. ... La seniori si tineret, castigatorii fiecarei probe vor primi 200 de lei, iar cei clasati pe locul doi - 150 de lei.
si cei doi castigatori, dar si doi juniori au primit premii suplimentare din partea organizatorilor, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj si Asociatia Judeteana de Atletism Dolj.
Horatiu Gorun, seful DTS Gorj, a declarat ca Autoritatea Nationala pentru Tineret a inceput deja demersurile pentru vizita la Targu Jiu a celor doi sportivi celebri. ... Am cerut si o suplimentare de buget de la Autoritatea Nationala pentru Tineret.
Toate golurile s-au inscris dupa minutul 75 La Campionatul European de tineret Under 21, Romania a trecut de Anglia, dupa un meci nerecomandat persoanelor cu probleme cardiace, si este aproape calificata in semifinalele competitiei.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
google-analytics.com