Cautare

10652 de rezultate pentru "declaratie politica moga tineret" (4.43 secunde)
Organizatia de Tineret a Partidului Democrat-Liberal a organizat sambata marsul "Go to vote", la care au participat 150 de tineri pe biciclete, role, si motociclete.
daca va esua, cariera sa politica se sfarseste aici, pe malurile Marii Negre. In ceea ce-l priveste pe Popescu, imaginea lui de avocat aventurat in politica va ramane sifonata, indiferent ce se va decide de la "centru".
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
Scoala Nationala de Comunicare Politica a Organizatiei de Tineret PD-L a ajuns la malul marii.
Declaratiile precum cele ale lui Urban, suparatoare si periculoase Ion Iliescu a spus astazi ca declaratiile precum cele ale senatorului Iulian Urban sunt "suparatoare", dar si periculoase prin efectul pe care il pot avea in viata politica, relateaza NewsIn.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata "Mineriada prin cuvinte", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata "ADERAREA LA SPATIUL SCHENGEN , PRIORITATE A AGENDEI PARLAMENTARE ", pe care o puteti citi in continuare. ... Este un efort care surmonteaza culoare politica, deoarece conditia de partener egal este un lucru important pentru Romania, pentru reputatia si pentru cetatenii ei.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: Romania are nevoie de continuarea bunei guvernari, nu de o criza politica.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata "Stop comportamentului agresiv fata de jurnalisti si atacului asupra libertatii de exprimare!" , pe care o puteti citi in continuare. ... In urma cu ceva timp, prezentam in fata dumneavoastra declaratia politica "Atentat grav asupra jurnalistilor din jud.
Nicolae Moga, senator Constanta, a sustinut o declaratie politica intitulata "Gandeste. ... An de an a evoluat pentru a deveni unul din principalele mijloace prin care Natiunile Unite stimuleaza sensibilizarea in favoarea protejarii mediului si incurajarea actiunilor de atentionare politica.
Senatorul Sorin-Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Aceasta nu este nici o declaratie interpretata. Nu este nici o declaratie facuta de catre Opozitie pentru a pune bete in rotile Puterii. Nu este nici o declaratie facuta de un neica nimeni.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata " Politica ramaneasca:
Si-a descoperit acum identitatea politica si nu se mai regaseste in PDL? ... Or, Miscarea Populara, ca formatiune politica exista, din 2000 parca, a fost constituita pe scheletul PNT.
Liderul PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, a prezentat ieri un program pregatit special pentru tineri prin care sa incurajeze participarea lor in proiecte ale comunitatii din care fac parte.
Lor li s-au alaturat si organizatia de tineret si cea de femei.
Noua strategie cere implicarea mai accentuata a organizatiilor de femei si tineret in activitatile politice si sociale, tema discutata la Constanta in prezenta senatorului Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al P.S.D., si a Iasminei Parvulescu, vicepresedintele la nivel central al organizatiei de femei al fostului partid de guvernamant.
Peste 60 de membri fondatori si lideri ai organizatiilor de tineret ale PNL din 16 judete ale Transilvaniei s-au reunit ieri, la Cluj-Napoca, pentru a adopta o rezolutie privind actuala criza din partid.
Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, sambata, la scoala de pregatire politica a TSD, ca ministrul Turismului, Elena Udrea, pe care a numit-o "Regina salvamarilor" a intreprins o singura mare actiune din postura de ministru, stand "cu fluierul in gura" si "numarand chilotii salvamarilor".
Este singura organizatie de tineret, nu doar din Romania, si din multe alte tari, care pana acum a dat un prim-ministru, multi ministri, presedinti de Consilii Judetene, parlamentari, europarlamentari.
Asa ca e de preferat cred eu o imagine botita, dar reala, decit cea de partid strins unit in jurul conducatorului si unde presedintele organizatiei de tineret bate spre 34 de ani.
google-analytics.com