Cautare

10650 de rezultate pentru "declaratie politica moga tineret" (3.92 secunde)
Permiteti-mi, Stimate domnule vicepresedinte, ca din adancul inimii sa transmit Parlamentului din Muntenegru recunostinta si multumirile noastre pentru tot ceea ce ati facut pentru ajutorarea conationalilor nostri. Cu sinceritate al dumneavoastra, Senator Nicolae MOGA Vicepresedinte al Senatului Romaniei
In ziua de 17 mai 2014, domnul senator Nicolae Moga, membru al Grupului parlamentar PSD, chestor al Senatului Romaniei, a participat la manifestarea organizata in orasul bulgar Silistra, in calitate de invitat al domnului Serghei Stanisev, presedintele Partidului Socialist Bulgar, liderul socialistilor din Parlamentul European.
Filmarile videoclipului "Alerg printre stele" au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Iulian Moga, si au durat o zi si-o noapte. ... Marius Moga (octombrie 2012) si "Noaptea de Craciun" (decembrie 2012).
Saptamana trecuta, piesa "Sus pe toc" a hip-hopper-ului Shift in colaborare cu Marius Moga, a ocupat locul 1 in topurile radiourilor din tara, conform Media Forest, si continua sa se mentina pe pozitii si in aceasta saptamana.
Videoclipul a fost filmat in regia lui SAN (Anton Sandu), producator Iancu Moraru, concept creativ Anton Sandu, Andra Moga, Fabian Tatomirescu si Yanka.Este a doua mea colaborare cu regizorul Anton Sandu aka SAN si asta tocmai pentru ca reuseste sa se conecteze puternic la Universul meu interior si sa materializeze ceea ce simt prin imagini.
In cadrul aceluiasi eveniment avea loc si lansarile albumelor solistilor Carmen Radulescu - Cant pentru voi si Aurel Moga - Fata Morgana - Casa de Discuri EUROSTAR.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Si daca tot veni vorba de prefect, barfa aia veche, cum ca Moga ii vrea scaunul, s-a insinuat din nou prin targ. ... Ca inima lui Moga, de liberal, maine-poimaine isi face loc pe unde trebuie - nu se stie niciodata!
Elena Basescu i-a convins sambat, pe tinerii democrati din Botosani ca este cea mai potrivita persoana care sa ocupe functia de secretar general al organizatiei de tineret PD.
Mihai Sturzu, care a devenit membru al organzatiei de tineret a social-democratilor, a fost desemnat purtator de cuvant la sedinta conducerii organizatiei de Tineret a PSD, potrivit MEDIAFAX. Organizatia de Tineret a PSD si-a ales, sambata, conducerea centrala,actualul presedinte, Nicolae Banicioiu, castigand un nou mandat, de doi ani.
Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Mangalia si-a ales duminica, 19 februarie, noua conducere. ... Marea majoritate a celor care au fost prezenti la sediul partidului la alegerile pentru tineret a fost chemata in acelasi stil al lui Dutu - pe ascuns si numai cine este loial conducerii.
De aproximativ o jumatate de an, de cand au fost dati afara din sediu, actorii Teatrului de Copii si Tineret "Colibri" isi desfasoara activitatea intr-o locatie improprie. ... 29 de angajati ai Teatrului de Copii si Tineret "Colibri" din Craiova isi desfasoara activitatea la etajul patru al fostei cladiri Proiect.
Vineri, in aproximativ 27 resedinte de judet, organizatiile de tineret ale PD au sustinut o conferinta de presa pentru sustinerea votului uninominal.
Daca miercuri si-au sustinut proiectele candidatii pentru posturile de directori coordonatori si directori coordonatori adjuncti din institutiile subordonate Ministerului Muncii, ieri a venit randul celor din Directia Judeteana de Tineret si Directia pentru Sport.
Organele statului au confirmat distrugerea nelegala a taberei pentru tineret de la Calafat, sesizata de Gazeta de Sud.
Penny Market devine primul sponsor al nationalelor de juniori, junioare si tineret prin extinderea parteneriatului cu Federatia Romana de Fotbal. ... Suportul acopera, in premiera, reprezentativele de juniori si junioare, precum si de tineret, dar si primele ligi din futsal si fotbalul feminin.
"Chiriches a fost un jucator important pentru noi, dar ii avem pe linia de fund pe Rada si Tataru, ambii de la echipa de tineret, primul - component la nationala de tineret, la care Emil Sandoi a renuntat, neavand nici o posibilitate sa joace.
Pentru CSM Craiova, medaliile de aur au fost obtinute de Dragos Berendei (tineret, 20 de kilometri), iar Georgiana Enache a urcat de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului, la tineret individual (20 km) si cu echipa, alaturi de Melania Ruican si Gabriela Manolache.
NU vorbim despre traficul de persoane si sclavia moderna, astazi ne-am făcut mesajul auzit prin sport, organizand stafeta si crosul de tineret RUN4FREEDOM alaturi de partenerii noștri, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane (ANITP), ADPARE si eLiberare", a declarat dl.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret. ... A reprezentat 20 de ani sectia literaturii pentru copii si tineret in biroul de conducere al Uniunii Scriitorilor, potrivit site-ului USR.
google-analytics.com