Cautare

1542 de rezultate pentru "declaratia papei" (2.57 secunde)
Declaratia liderului de Grup PSD din Senat, senatorul Mihai Fifor, referitoare la declaratia domnului Catalin Boboc, presedintele Comisiei juridice din Senat, din partea PNL, potrivit careia in Biroul Permanent al Senatului nu s-a intrunit numarul necesar de voturi pentru varianta liberalilor, aceea de a se programa pentru plenul de maine subiectul Dan Sova” / Sursa:
Declaratia de la Chisinau si poza de la Sfantul Gheorghe (Autor: ... Pe acest fundal, declaratia de la Chisinau a ambasadorului american in Republica Moldova si fotografia de la Sfantul Gheorghe a ambasadorului american in Romania, capata sens si coerenta.
Declaratia mea de avere trebuie sa fie pe site-ul ASP", a declarat Cristina Calangiu, directoarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova. ... O sa depun declaratia de avere la ASP", a spus, la randul sau, Tudor Udristoiu, directorul Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova.
declaratia privind obligatiile de plata la bugetul general consolidat, cod 14.13.01.01/a; declaratia rectificativa, cod 14.13. ... declaratia privind impozitul pe profit, cod 14.13.01.04;
Companiile mici si mijlocii vor avea posibilitatea sa transmita prin Internet declaratia privind obligatiile de plata la bugetul general consolidat, declaratia rectificativa, decontul de taxa pe valoarea adaugata, declaratia privind impozitul pe profit, decontul special de taxa pe valoarea adaugata, decontul privind accizele.
"2008 este primul an in care strainii care au venit in Romania in 2004 sau inainte ar putea fi obligati sa depuna declaratia de venit mondial in Romania.
Smaranda Scridon, directorul executiv al DGFP Bihor, informeaza ca, potrivit prevederilor din Codul de procedura fiscala, Declaratia de inregistrare fiscala/Declaratia de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica - formularul 010, se depune in termen de 30 de zile de la data producerii modificarilor ulterioare ale datelor din declaratia de inregistrare fiscala.
Recomandam contribuabililor ca, inainte sa completeze Declaratia de venit (formularul 200), sa consulte ghidul de completare primit.
Reprezentantii DACL Craiova spun ca oltenii nu vor depasi cota de livrari, deci nu vor plati penalitati de depasire a cotei (în eventualitatea unei depasiri de cota, taxa este de 27,83 de euro pentru fiecare 100 kg de lapte vândute în plus).  Atentie cum completati declaratia anuala Declaratia anuala este de doua tipuri:
Este vorba despre impunerea de catre banca creditoare a justificarii veniturilor de catre solcitantii de credite pentru persoane fizice prin declaratia de venituri pe anul anterior depusa la Fisc.
Reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta au precizat ca asocierile fara personalitate juridica, constituite intre persoane fizice sau intre persoane fizice si persoane juridice romane cu statut de microintreprindere, trebuie sa depuna "Declaratia anuala de venit pentru asocierile fara personalitate juridica" (formularul 204) pana la data de 16 martie 2009.
"Este important de mentionat ca producatorii detinatori de cota de lapte pentru vanzari directe au obligatia de a depune declaratia anuala de cota chiar daca nu au comercializat, respectiv achizitionat lapte sau produse lactate", a atentionat Georgeta Ionica.
Le-am dus factura si toate documentele pe care mi le-au cerut, au completat declaratia vamala, unde au trecut atat valoarea din factura, de 45.000 de euro, cat si tariful din grila pe care l-au luat in calcul, de 11.000 de euro.
Un ordin al presedintelui ANAF obliga firmele sa depuna lunar Declaratia 394, incepand de la 1 februarie 2012, in cazul in care cifra de afaceri a companiilor pe anul trecut a fost de peste 100.000 de euro, echivalent in lei.
Sute de mii de romani trebuie sa depuna la ANAF declaratia 600, pana la 31 ianuarie 2018. Mai precis, ANAF a calculat ca sunt aproximativ 200.000 de romani care trebuie sa depuna declaratia 600.
Declaratia presedintelui a starnit o furtuna de reactii. ... Basescu are antecedente Declaratia despre femeia roma de acum doua zile nu este prima iesire de acest gen a lui Traian Basescu.
Inculpatul afirma in declaratia sa: ... In declaratia inculpatului se afirma: ... daca in declaratia sub semnatura proprie admite existenta faptelor referitoare la Facere, nu ofera nicio explicatie asupra fondurilor din care au fost realizate obiectivele Raiul, respectiv Iadul.
La 10 Decembrie 1948, la Paris, Adunarea Generala a Natiunilor Unite a adoptat Declaratia Universala a Drepturilor Omului, prin Rezolutia nr. ... Declaratia stipuleaza ca toti oamenii s-au nascut cu drepturi egale si inalienabile, precum si cu libertati fundamentale. Ulterior, Declaratia a fost completata cu:
Dar votul oficial a avut loc cu doua zile inainte, Declaratia fiind publicata in ziare pe 4 iulie. De asemenea, atunci cand votul a fost oficiat, toti delegatii au semnat Declaratia in aceeasi zi, moment ilustrat adesea in picturile populare.
Acum o sa vedem impreuna ce se intimpla daca cineva nu isi scrie toate cele in declaratia de avere.
google-analytics.com