Cautare

1542 de rezultate pentru "declaratia papei" (3.54 secunde)
Acestia si-au depus declaratia o data la noi (PSD - n. ... Au cedat psihic si au depus declaratia", a afirmat Calin. Un alt caz se inregistreaza la Radovan (Dolj), acolo unde un consilier local al Partidului Conservator contesta declaratia de apartenenta politica la PNL inregistrata la 13 iulie.
"M-a suprins extraordinar de mult declaratia UDMR. ... In schimb, Ioan Oltean a spus ca nu l-a surprins deloc declaratia PNL ca va incepe o campanie activa pentru demiterea presedintelui, intrucat era o atitudine previzibila.
Dupa cum era de asteptat, majoritatea colegilor sai de partid s-au impotrivit propunerii de iesire de la guvernare, punand declaratia lui Orban pe seama fondului emotional cauzat de pierderea severa a referendumului. ... Normal ca imi mentin declaratia.
Europarlamentarii PD-L Sebastian Bodu si Marian Zlotea vor lansa luni campania "Taxa rea!" in PE pentru a-i convige pe colegii din legislativului european sa semneze declaratia initiata de cei doi avand ca finalitate restituirea, de catre Guvernul roman, a taxei de prima inmatriculare.
Fie ca si-au depus declaratia de venit in a doua jumatate a anului trecut sau abia in urma cu cateva zile, trebuie sa remarcam faptul ca cei mai multi parlamentari galateni au reusit intr-un final sa-si completeze declaratiile de avere pentru anul fiscal 2007.
Desi nu exista o diferenta foarte mare intre declaratia de avere din acest an si cea de anul trecut, in formularul completat de deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca, printre cateva proprietati, masina si conturi, gasim o serie de masti africane, statuete cubaneze, dar si cateva masti aduse din Indonezia, iar din acest an se poate lauda si cu un venit suplimentar din activitatea de lector universitar la Universitatea "Danubius".
Declaratia acesteia se numara printre cele ale parlamentarilor, care au trezit suspiciuni asupra modului in care si-au dobandit averile. ... In plus, ea precizat ca nu s-a imbogatit de la Declaratia de avere anterioara ci, dimpotriva, a saracit.
Astfel, candidatul a depus declaratia de avere, declaratia de interese, declaratia privind neapartenenta la securitate ca politie politica, precum si dovada constituirii depozitului in contul Autoritatii Electorale Permanente, mai mentioneaza procesul verbal al BEM.
Nu este inscrisa in evidenta Directiei de Taxe si Impozite - dar apare in declaratia de avere - o locuinta cu patru camere si hol, cumparata pe 3 martie 2006 si intabulata in Cartea Funciara a localitatii Topalu.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor este verificat de Agentia Nationala de Integritate deoarece din declaratia de interese depusa la Parlamentul European ar lipsi un contract.
Ministrul Economiei anunta inca din declaratia de avere din decembrie 2009 ca are o casa in constructie care, iata, acum este gata. In declaratia de avere figureaza si un teren intravilan concesionat de 5.400 de metri patrati in Snagov, pe care a fost construita locuinta.
'Ministerul rus al Afacerilor Externe a reactionat la declaratia lui Traian Basescu potrivit careia interesul Bucurestiului este de a ajuta Republica Moldova sa-si redobandeasca integritatea teritoriala, acuzandu-l ca "in felul acesta, se poate sa-ti versi naduful din cauza confuziei spionului roman, care si-a esuat misiunea de a culege informatii secrete la Moscova".
Declaratia sa are doua elemente foarte importante, o sa revin asupra celui de-al doilea. ... Revin la declaratia lui Ion Iliescu. ... Dar mai era o chestiune in declaratia lui Iliescu, nu stiu daca ati urmarit-o cu atentie.
Declaratia domniei sale, potrivit careia este important ca partidul din care face parte, PDL, sa fie "sustinut de Romania care lucreaza, nu de Romania care cerseste", este de un cinism care ne-a lasat, pe multi, fara replica.
Parlamentul a adoptat declaratia privind reprezentarea de catre premier la Consiliul European din 28 iunie Plenul Parlamentului a adoptat marti, cu 249 de voturi pentru, 30 impotriva si o abtinere, o declaratie prin care recomanda reprezentarea Romaniei de catre premierul Victor Ponta la reuniunea Consiliului European din 28 iunie.
Cat despre declaratia de marti a Parlamentului, care il mandateaza pe premierul Victor Ponta sa reprezinte Romania la Consiliul European de la Bruxelles, din 28 iunie, senatorul UDMR a explicat ca nu poate fi atacata la Curtea Constitutionala:
Scarpinatul se numeste "declaratia pe proprie raspundere", ceruta lui Hasotti, sa fie el sigur ca nu si-a plagiat lucrarea de doctorat. ... Pe langa ca nu e cuprinsa nici in Constitutie, nici in alte legi, declaratia devine si o incalcare a drepturilor politice ale respectivului.
In decizia sa, Curtea a aratat ca "Declaratia de Independenta, fiind parte integranta a Preambulului Constitutiei, are valoare de text constitutional si face corp comun cu Constitutia, fiind textul constitutional primar si imuabil al blocului de constitutionalitate".
Puteti citi, in continuare, declaratia senatorului Ilie Sarbu. ... Declaratia dumneavoastra de astazi nu doar ca este penibila, ci extrem de periculoasa si ilogica! ... Tocmai declaratia deplasata de astazi ma face sa cred ca veti folosi informatii impotriva adversarilor politici, asa cum ati procedat de nenumarate ori!
Azi ar fi cel putin oportun o declaratie oficiala ferma a PNL care sa intareasca declaratia Alinei Gorghiu de mai jos. ... Iata si declaratia despre care aminteam : ... Declaratia Alinei Gorghiu ar trebui intarita de una oficiala a PNL, ca document de partid.
google-analytics.com