Cautare

1542 de rezultate pentru "declaratia papei" (2.73 secunde)
Asta dupa ce Emmanuel Macron, presedintele Frantei, i-a cerut Papei Francisc sa discute cu presedintele Rusiei, cu Patriarhul Bisericii Ruse si cu presedintele SUA, Joe Biden, pentru a impulsiona un proces de pace in Ucraina.
Papa Benedict al XVI-lea va fi ingropat alaturi de 90 de Papi in cripta bazilicii Sf. Petru. Aproape 200.000 de oameni au venit inca de luni la Vatican.
Papa Francisc sustine ca regula celibatului este una temporara. Celibatul le-a fost impus preotilor catolici in secolul al XI-lea. Biserica din Germania i-a cerut Papei anularea casatoriei.
Papa Francisc isi incheie, astazi, vizita istorica in Mongolia. In discursurile sale, de ieri, Suveranul Pontif a salutat puterea religiei de a rezolva conflictele si de a promova pacea, cu referire la atitudinea Moscovei.
Adrian Nastase, candidatul la Presedintie al Uniunii Nationale PSD+PUR, a mai strans ceva bani de la declaratia din mai 2004, astfel ca sumele din conturile sale s-au modificat.
Declaratia lui Günter Verheugen, potrivit careia Romania va incheia negocierile de aderare la 24 noiembrie i-a suparat pe liberal-democratii europeni. Ei sustin ca declaratia este menita sa aduca puncte PSD in campania electorala.
O chestie interesanta, geniala, a fost declaratia lui Basescu - "Romanii sunt urmariti de blestem: ... Declaratia lui Basescu am auzit-o interpretata in fel si chip.
Fostul primar al Tecuciului, Gheorghe Lazar, consilier municipal independent, nu-si poate misca mana dreapta din cauza unui accident vascular suferit in cursul lui iulie, fiind nevoit sa semneze declaratia de apartenenta politica cu amprenta aratatorului mainii stangi, transmite NewsIn.
Prin urmare, Oana Marinescu, purtatorul de cuvint al Guvernului, a precizat ca premierul este intrutotul de acord cu declaratia facuta de Traian Basescu. ... cu PUR, in timp ce in altele majoritatea este axata pe colaborarea dintre PSD si PUR ", se arata in declaratia de presa a premierului.
Valorile pe care aceasta le apara si de care se simte foarte atasata sunt exprimate in Declaratia Drepturilor Omului si Cetateanului. ... Acest episod naste in primul rand Declaratia drepturilor omului si ale cetateanului si duce la promovarea idealurilor de libertate, egalitate si fraternitate.
Astazi este termenul-limita pentru depunerea dosarelor de candidaturi, acestea urmand sa contina declaratia de avere, CV-ul, declaratia de acceptare a candidaturii si declaratia referitoare la faptul ca nu a colaborat cu fosta Securitate.
Unele state spun sa vedem raportul din luna decembrie Jurnalistii ii pun intrebari presedintelui, dupa declaratia de presa Digi24 "Atentie la Oltchim si Mechel", le-a transmis seful statului guvernantilor, adaugand ca au facut multe promisiuni la Oltchim si trebuie sa asigure locuri de munca.
Comitetul romano-american pentru Basarabia si Biserica Ortodoxa Romana "Sfinta Cruce" au trimis o scrisoare presedintelui SUA George Bush, in care i-au supus atentiei declaratia intocmita de acest comitet, denumita "Statele Unite, Romania si Moldova", care a fost prezentata in cadrul Congresului Statelor Unite de congresmanul Jim Gibbons, care reprezinta Nevada, la data de 26 martie 2004, si inregistrata in Raportul tiparit al Congresului Statelor Unite.
Parlamentari, prefecti, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, directori de agentii de dezvoltare regionala, agentii de mediu si regii din Bihor, Arad, Cluj, Satu Mare, Salaj, Alba, Hunedoara si Mures au semnat la sfarsitul saptamanii trecute, la Oradea, Declaratia de principii intitulata „Ardealul –
Din punctul meu de vedere, declaratia premierul a pus Guvernul si partidul intr-o pozitie delicata. ... Declaratia facuta miercuri seara reprezinta dorinta unui grup restrins de politicieni din Biroul permanent", ne-a spus deputatul liberal galatean.
Optiunile tactice ale PSD pentru perioada imediat urmatoare au fost sintetizate in declaratia politica numita „PSD impotriva guvernarii prin crize“. ... In declaratia politica, PSD propune realizarea unui „pact politic proeuropean, o actiune comuna si un dialog de fond pe indeplinirea urgenta a criteriilor aderarii“.
In declaratia de la inceputul acestui an, Basescu a specificat ca aceleasi bunuri imobile au fost achizitionate in 2003.
In presa au aparut in ultima perioada mai multe articole conform carora averea senatorului PD Radu Berceanu ar fi mai mare decat ceea ce a declarat acesta in declaratia de avere, potrivit careia detine trei apartamente, doua autoturisme si peste 80 la suta din actiunile societatii comerciale AVI SRL din Craiova.
Ministrul de Externe, Razvan Ungureanu, a declarat ca nu stia nimic despre declaratia sefului statului pe tema aderarii la UE a Romanie alaturi de Republica Moldova.
Din declaratia de avere depusa de Nicolae Dicu, pe 9 mai 2005, reiese ca acesta are trei terenuri, unul in suprafata de 1.000 de metri patrati, cumparat in anul 1990, si celelalte doua, in suprafata de 1.650 de metri patrati, respectiv 2.500 de metri patrati, ambele obtinute in anul 2001.
google-analytics.com