Cautare

1542 de rezultate pentru "declaratia papei" (3.88 secunde)
In acest sens, trebuie stiut ca pragurile statistice, incluse in declaratii, reprezinta limitele valorice ale schimburilor comerciale incepand cu care operatorii economici trebuie sa transmita declaratia Intrastat. ... Firmele care in anul anterior au depasit pragurile valorice stabilite pentru 2007 vor transmite declaratia Intrastat in fiecare luna.
Companiile mici si mijlocii vor avea posibilitatea sa transmita prin internet declaratia privind obligatiile de plata la bugetul general consolidat, declaratia rectificativa, decontul de taxa pe valoarea adaugata, declaratia privind impozitul pe profit, decontul special de taxa pe valoarea adaugata, declaratia recapitulativa, decontul privind accizele, decontul privind impozitul la titeiul si la gazele naturale din productia interna si situatia privind indicatorii economico-financiari realizati din activitati de exploatare a jocurilor de noroc.
declaratia privind obligatiile de plata la bugetul general consolidat, decontul de taxa pe valoarea adaugata, declaratia privind impozitul pe profit, declaratia rectificativa, decontul privind accizele si decontul privind impozitul la titeiul si la gazele naturale din productia interna.
Producatorii care nu depun declaratia risca sa piarda cota Producatorii detinatori de cota pentru vanzari directe trebuie sa completeze declaratia anuala pe baza datelor din Caietul Fermierului.
Producatorii care nu depun declaratia risca sa piarda cota Producatorii detinatori de cota pentru vanzari directe trebuie sa completeze declaratia anuala pe baza datelor din Caietul Fermierului.
Contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independente, din cedarea folosintei bunurilor, din activitati agricole determinate in sistem real au obligatia de a depune Declaratia privind venitul realizat - formular 200 - pana pe data de 15 mai a.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca este disponibila aplicatia IPA on line prin care fermierii care intentioneaza sa solicite sprijin pe suprafata pot completa electronic declaratia de suprafata, ceea ce duce la scaderea timpului alocat depunerii cererii de plata.
Fiscul verifica mai intai neconcordantele din Declaratia 394, privind clientii si furnizorii din interiorul tarii (declaratia arata daca facturile emise de unii si primite de altii sunt declarate de ambele parti la Fisc). Se ia in calcul si Declaratia 390, pentru cei care fac achizitii si/sau livrari intracomunitare.
"Precizam ca producatorilor de lapte care nu au depus in termenul legal stabilit declaratia anuala privind cantitatile comercializate li se aplica penalitatea de retragere a cotei individuale de lapte la rezerva nationala.
Potrivit lui Parvulescu ar mai putea fi si o alta explicatie, legata de evenimentele din ultima vreme - rapirea celor trei jurnalisti romani la Bagdad, agonia si moartea Papei Ioan Paul al II-lea -, care au facut ca acoperirea mediatica a campaniei sa treaca in plan secund.
Regizorul Mel Gibson intentioneaza sa faca un film despre viata Papei Ioan Paul al II-lea si surse apropiate lui au declarat ca acesta ar fi filmat deja sfarsitul filmului.
Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca ii va acorda Sanctitatii Sale Papa Benedict al XVI-lea titlul de Doctor Honoris Causa. Ceremonia de acordare a distinctiei va avea loc la 4 noiembrie a.c., in Aula Magna a Universitatii.
FARCAS) Monsignorul Corrado Balducci (1923-2008) a fost unul dintre cei mai cunoscuti si mai respectati teologi italieni, membru al Curiei ("guvernului") de la Vatican, membru al Congregatiei pentru Evanghelizarea Popoarelor ("Propaganda Fide") si prieten personal al Papei Ioan Paul II.
Mai intai pentru catolici cu alegerea Papei Francisc care, de atunci, a avut un cuvant de fraternitate ce a atins inima compatriotilor nostrii, si nu numai a celor catolici.
Monseniorul Corrado Balducci (1923-2008) a fost exorcist oficial pentru Roma, diplomat la Nuntiatura Papala din Washington, DC, membru al Curiei Sfantului Scaun din Vatican si prieten personal al Papei Ioan Paul al II-lea.
Anterior lui Nastase, premiul fusese acordat, printre altii, presedintelui Egiptului, Anwar El-Sadat, presedintelui Africii de Sud, Frederique de Klerk, iar in anii urmatori regelui Spaniei Juan Carlos, in 2003, Papei Paul al II-lea, in 2004, si Iuliei Timosenko, in 2007.
Inca de la vizita presedintelui Klaus Iohanis la Vatican, in 2015, a fost anuntat ca un moment potrivit pentru vizita Papei Francisc la Bucuresti ar fi anul 2018, anul centenarului Marii Uniri.
Istorie In trecut, somelierii erau cei care aduceau papei vinurile din Franta. Pentru a preveni orice tentativa de otravire, ei erau obligati sa guste o picatura de vin din cel pe care il adusesera, de pe medalionul episcopal de argint.
AGERPRES informeaza:
cometa ISON din septembrie 2012 si numirea Papei Francisc in martie 2013. Apoi au scanat pe motoare de cautare si site-uri pentru a gasi conversatii sau referiri la aceste evenimente in perioada ianuarie 2006 - septembrie 2013.
google-analytics.com