Cautare

1542 de rezultate pentru "declaratia papei" (2.70 secunde)
Ministrul Economiei Adriean Videanu sustine ca toata averea sa este trecuta in declaratia de avere si ca nu are nimic de ascuns. ... "Toata averea mea este in declaratia de avere. ... nu am nimic altceva decat ceea ce este scris in declaratia de avere.
Calitatea luarilor de cuvant a involuat dupa ce senatorul PSD Serban Nicolae a intrebat daca o poza cu autograful Papei are valoare de piata si trebuie declarata.
Declaratia sa completa revendica responsabilitatea pentru 28 de atacuri sau comploturi separate. El a mai spus ca a fost implicat si in alte trei comploturi, inclusiv unul pentru asasinarea Papei Ioan Paul in Filipine si unul pentru uciderea presedintelui pakistanez Pervez Musharraf.
“Sunt de acord cu declaratia de avere.
“Sunt de acord cu declaratia de avere.
Principala modificare adusa ordonantei guvernamentale consta in eliminarea obligativitatii ca declaratia sa constituie act public. ... La randul sau, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a apreciat ca, intr-adevar, desi eliminata precizarea din textul prezentului proiect, declaratia de avere ramane publica, potrivit legii initiale.
Declaratia incepe cu Domnule Capitan si se continua cu mergand, simtind, spunand etc. ... n-as putea sa las declaratia aici si sa o trimiteti dvs mai departe?. ... Ii intind declaratia gata facuta si trebuie sa ii explic ce rost are ea.
Din acel moment, procurorii si ANI ar fi trebuit sa reia cercetarile fata de Alina Gorghiu, caci declaratia sa reprezinta o minciuna cat casa, care poate fi dovedita chiar cu Declaratia de avere si Declaratia de interese, pe care, sub semnatura proprie, Alina Gorghiu le-a depus la Parlament in calitate de deputat!
Daca viceprimarul nu si-a depus declaratia de apartenenta, nimic nu e sigur. ... Ieri am aflat insa, din surse foarte sigure, ca in cursul zilei de astazi viceprimarul isi va depune la Primarie declaratia din care reiese ca a devenit membru PD.
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, a cistigat, dupa cum se arata in declaratia de avere depusa pe 28 decembrie 2006, 97.169 de lei din vinzarea unui teren, 10.000 de lei din vinzarea unei Dacii, si 6.200 de euro din vinzarea unor actiuni.
Mari Jean si Matusa - actionari convinsi Deputatul liberal-democrat Horatiu Buzatu a trecut in declaratia de avere completata in ianuarie 2006 ca detine peste 300 de metri patrati de teren intravilan, o casa de locuit si actiuni la patru societati comerciale.
Senatul a adoptat declaratia in conditiile in care numarul reprezentantilor corpului diplomatic era mai mare decat cel al parlamentarilor. ... Declaratia Senatului pledeaza pentru mentinerea politicii "usilor deschise", cu scopul de a derula sincronizat si corelat procesele de aprofundare si extindere.
Declaratia de la Berlin, menita sa dea un nou impuls Uniunii Europene si sa puna capat crizei din reforma institutionala, va fi prezentata intr-un cadru solemn.
un cont curent deschis la BCR, in anul 2005, a carui valoare la zi este de 5.690 de lei, care in luna decembrie 2007 era de 82.000 de lei, un depozit bancar deschis la CEC, in 1997, in valoare de 11.664 de lei, un cont deschis, in 1999, la BCR, pe numele sotiei, Mihaela Geoana, in valoare de 5.780 USD, sumele fiind identice cu cele din declaratia postata in ianuarie 2008.
Conferinta de presa de ieri de la sediul PSD Bihor a avut ca subiect si declaratia facuta de liderul UDMR, Markó Béla, cu privire la obligativitatea invatarii limbii maghiare de catre romanii din Transilvania.
Declaratia de sustinere a lui Klaus Iohannis pentru functia de prim-ministru a fost adoptata de parlamentari, cu 252 de voturi pentru si doar doua impotriva. Era nevoie de 236 de parlamentari pentru ca declaratia sa treaca, iar votul nu ar fi fost valabil daca nu se constata cvorumul.
"Camera Deputatilor din Romania ia act cu ingrijorare si dezaproba categoric deciziile luate in Parlamentele si Guvernele nationale ale unor state partenere din UE privind blocarea aderarii tarii noastre la acordul Schengen", se precizeaza in declaratia adoptata.
Parlamentul de la Bucuresti a adoptat Declaratia pentru celebrarea Unirii Basarabiei cu Tara Mama, Romania Parlamentul de la Bucuresti a adoptat marti Declaratia pentru celebrarea Unirii Basarabiei cu Tara Mama, Romania. ... Declaratia a fost votata cu o larga majoritate.
Doar azi bihorenii mai pot depune la Directia Generala a Finantelor Publice declaratii fiscale privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit si declaratia privind veniturile din activitati agricole - impunere pe norme de venit.
Prima care a completat declaratia de avere in 2007 este Diana Busoi, sefa Inspectoratului Scolar Judetean. ... Seful CJ a declarat ca in curand isi va modifica declaratia de avere pentru ca are de gand sa vanda casa pe care o detine in comuna Carcea.
google-analytics.com