Cautare

1542 de rezultate pentru "declaratia papei" (4.10 secunde)
Limba latina culta se trage din limba romana straveche, nu invers Miceal Ledwith, confident al Papei Ioan Paul al II-lea si omul care a avut acces la toate documentele secrete din biblioteca Vaticanului, a facut recent o afirmatie care a socat lumea academica si nu numai.
Miceal Ledwith, confident al Papei Ioan Paul al II-lea si omul care a avut acces la toate documentele secrete din biblioteca Vaticanului, a facut recent o afirmatie care a socat lumea academica si nu numai.
Am putea sa vedem legatura care exista intre vizita Papei si beatificarea episcopilor greco-catolici, pentru ca nu stim cand va veni Sfantul Parinte, dar credem ca va fi de acord Suveranul Pontif sa faca aceasta beatificare odata cu vizita in Romania.
Astazi, dupa 20 de ani, avem mare nevoie de vizita Papei Francisc. Este, foarte clar, meritul patriarhului Daniel si al presedintelui Klaus Iohannis.
Pentru ziaristii romani inca retinuti in Irak, in acea faimoasa rapire care a tinut prima pagina a ziarelor si a fost subiect fierbinte la TV cateva zile, dar si pentru moartea Papei.
Apropierea dintre lumea ortodoxa si cea catolica a fost una dintre cele mai arzatoare dorinti ale Papei Wojtila, polonezul catolic nascut intr-o lume slava.
Plecarea la cele vesnice a Papei Ioan Paul al doilea si instalarea in scaunul pontifical a Papei Benedict al II-lea se pare ca au trimis la congelator relatiile Vaticanului cu Biserica Ortodoxa Romana.
In 2006, Vacaroiu a achizitionat doua tablouri - "Vas cu trandafiri" de Nicolae Savopol si "Vas cu flori de camp" pictat de Nicolae Blei - pe care le-a adaugat celor peste 60 de picturi pe care liderul Senatului le detine, dupa cum arata in declaratia de avere.
Radu Berceanu In decembrie 2008, ministrul transporturilor trecea in declaratia de avere trei apartamente, unul in Craiova, unul in Valcea si unul in Spania; ... La capitolul venituri din investitii, declaratia de avere indica un venit de 256.000 de lei in urma actionariatului la AVI SRL Craiova.
Ministrul Mediului Nicolae Nemirschi si-a publicat declaratia de avere rectificata, mentionand ca a receptionat casa de vacanta din Topalu in 22 iunie, dupa ce in declaratia anterioara, datata 15 iunie, anuntase ca aceasta este inca in construire, potrivit datelor publicate pe site-ul Guvernului.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Prin aceasta metoda, se pot depune declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat, declaratia privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale, declaratia privind accizele, declaratia rectificativa, declaratia privind impozitul pe profit, decontul de taxa pe valoarea adaugata, decontul special de taxa pe valoarea adaugata, decontul privind accizele si decontul privind impozitul la titeiul din productia interna.
Au dat si o declaratie pe care au botezat-o Declaratia de la Sibiu. ... Ca n-aveau cum sa-i zica declaratia de la Tbilisi. Daca se intampla la Bortanesti, ii ziceau declaratia de la Bortanesti.
O singura actualizare Senatorul PSD Adriana Ticau este singurul parlamentar de Galati care si-a publicat declaratia de avere actualizata.
Spre deosebire de ceilalti colegi ai sai, senatorul a iesit pe plus anul trecut, in declaratia sa figurand aproape 140.000 de lei in fonduri de investitii sau de pensii. ... Deputatul liberal Ionut Stroe si-a uimit colegii trecandu-si in declaratia de avere banii obtinuti din nunta din 2009.
declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat, cod 14.13.01.99/bs; declaratia privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale, cod 14.13.01.40; declaratia privind accizele, cod 14.13.01.03/a; declaratia rectificativa, cod 14.13.01.00/r;
Potrivit declaratiei de avere pe anul 2007, Tariceanu detine 85 la suta din actiunile Automotive Trading Services (ATS) - importator al automobilelor Citroen - desi in declaratia de avere pe anul 2006 figura cu 90%.
In privinta depunerii si completarii declaratiilor 208 "Declaratia informativa privind impozitul pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal" si declaratia 209 "Declaratia privind veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal", un comunicat de presa al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta face unele precizari.
google-analytics.com