Cautare

378 de rezultate pentru "dann dumitrescu" (6.23 secunde)
Ilie Dumitrescu (53 de ani) este pe punctul de a reveni in cadrul unui club din Liga 1, dupa aproape 12 in care a fost analist Digi Sport.
Ilie Dumitrescu si Gabi Balint au analizat o faza scandaloasa de la meciul U Craiova 1948 - UTA, scor 1-0, cand oltenii au cerut un penalty jenant.
La scurt timp, Ilie Dumitrescu a reactionat, la Digi Sport Special, si a transmis ca Ovidiu Popescu nu ar trebui sa joace niciodata fundas central, unde a mai fost folosit de FCSB.
Specialistul Digi Sport, Ilie Dumitrescu, considera ca situatia echipei nationale a Romaniei se poate schimba radical daca tricolorii lui Edi Iordanescu vor invinge Finlanda la Bucuresti.
Fostul international Ilie Dumitrescu este de parere ca singura optiune din lotul FCSB-ului pentru pozitia de purtator al banderolei de capitan este Florinel Coman.
Nicolae Dica este extrem de suparat pentru ca nu stie cine va ocupa locul lui Olaru la meciul din cea de-a doua mansa, insa specialistul Digi Sport, Ilie Dumitrescu, i-a dat o sugestie antrenorului de la FCSB.
Ilie Dumitrescu (53 de ani) a facut o analiza "la cald" dupa FCSB - FC Voluntari, scor 1-1, si a spus lucrurilor pe nume despre jocul ros-albastrilor.
In presa internationala, se vehiculeaza ca Kylian Mbappe nu mai este multumit la PSG si ar fi cerut conducerii sa il lase sa plece in urmatoarea fereastra de transferuri. Ilie Dumitrescu, specialistul Digi Sport, a analizat situatia atacantului francez.
Dupa 0-5 in Danemarca, vicecampioana Romaniei a fost "demolata" cu acelasi scor si pe teren propriu de catre Silkeborg, in etapa a patra din faza grupelor Conference League. Expertul Digi Sport Ilie Dumitrescu a analizat jocul de pe Arena Nationala.
Toto Dumitrescu a avut probleme grave cu legea in urma cu un an, atunci cand a fost prins drogat la volan.
Ilie Dumitrescu, expertul Digi Sport, este de parere ca Andrei Cordea este cel mai bun jucator din lotul FCSB-ului, insa considera ca acesta ar trebui sa faca pasul in strainatate.
FCSB a infruntat-o in al doilea meci amical din Antalya pe Rakow, fosta formatie a lui Deian Sorescu (25 de ani). Concluziile trase de Ilie Dumitrescu.
FCSB a castigat derby-ul etapei cu numarul 24, 1-0 pe terenul celor de la CFR Cluj, si s-a apropiat la sase puncte de gruparea din Gruia. Ilie Dumitrescu este de parere ca Gigi Becali a avut un cuvant greu de spus pentru victoria ros-albastrilor.
Toto Dumitrescu se declara un fashionist convins. Mai mult, alege sa se imbrace singur, exact asa cum ii dicteaza intuitia:
Ilie Dumitrescu, specialistul Digi Sport, este de parere ca ros-albastrii au facut o prima repriza foarte buna, insa, in opinia sa, diferenta s-a facut la schimbarile efectuate de cele doua formatii.
Ilie Dumitrescu (54 de ani), expertul Digi Sport, nu a ratat ocazia de a-l ironiza din nou pe patronul FCSB-ului, Gigi Becali (64 de ani).
Ilie Dumitrescu a analizat cursa pentru trofeul de campioana. In opinia specialistului Digi Sport, se prefigureaza un play-off extrem de interesant, cu multe intorsaturi de situatie.
La finalul jocului, Ilie Dumitrescu a avut un sfat pentru Gigi Becali:
In cursul zilei de joi, Kyros Vassaras, presedintele CCA, a sustinut o conferinta de presa in cadrul careia a analizat mai multe decizii controversate de arbitraj. Reactiile lui Ilie Dumitrescu si Bogdan Stelea de la emisiunea Fotbal Club.
Iulian Dumitrescu, presedintele Consiliului Judetean Prahova, a facut prima declaratie dupa ce procurorii DNA au facut mai multe perchezitii intr-un dosar in care acesta este suspect de luare de mita in forma continuata.
google-analytics.com