Cautare

191 de rezultate pentru "dancu" (3.18 secunde)
PSD vrea sa ii trimita la Bruxelles pe deputatii Titus Corlatean, Adrian Severin, Ioan Mircea Pascu, Gabriela Cretu, Cristian Dumitrescu, Dan Mihalache, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu si pe senatorii Vasile Dancu, Adriana Ticau, Corina Cretu si Alexandru Athanasiu.
In prezent, o comisie coordonata de Vasile Dancu centralizeaza datele din chestionarele completate in organizatiile PSD din toata tara, rezultatele acestor analize urmand sa creeze practic ordinea de zi a congresului.
Vasile Dancu, Adriana Antipa (PSD Sector 1), Anne Juganaru, Liliana Naum si Gabriel Ispas (fost consilier al ex-premierului PSD Adrian Nastase) vor candida pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Analiza politica si comunicare.
Aceleasi surse au sustinut ca cei sase "revolutionari" au fost Vasile Dancu, Victor Ponta, Ioan Rus, Liviu Dragnea, Mihai Tanasescu si Cristian Diaconescu.
Aceleasi surse au sustinut ca cei sase "revolutionari" au fost Vasile Dancu, Victor Ponta, Ioan Rus, Liviu Dragnea, Mihai Tanasescu si Cristian Diaconescu.
Inainte insa ca avocata primarului sa aiba ocazia sa puna intrebarile, Ioan Dancu, aparatorul fostului ministru a solicitat ca sedinta sa fie tinuta la secret.
Ca si Boc, Calian s-a referit la actuala situatie politica actuala din PSD, vicepresedintele Vasile Dancu, membru al grupului de la Cluj, si-a dat demisia.
Acesta este urmat de avocatul Catalin Dancu, deputatul Vlad Hogea, lectorul universitar Teodor Godeanu, istoricul Stefania Stroe si fostul fotbalist Helmut Duckadam.
Primul este cazul social-democratului Vasile Dancu, cel care a fost reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru ca in iulie, in plina disputa interna cu liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, afirma ca "este o mare diferenta intre tiganie si social-democratie", CNCD nu a comunicat inca nici o decizie.
Liderul PSD a afirmat ca "la masa mare a familie social-democrate, sub cortul PSD", are loc toata lumea, "si Ion Iliescu, si Nicu Banicioiu, si Adrian Nastase si Vasile Dancu".
Varianta organizarii simultane a localelor cu parlamentarele, in vara, a fost agreata si de presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, in timp ce vicepresedintele Vasile Dancu a prezentat o analiza cu argumente pro si contra acestui scenariu.
Surse din PSD au relatat ca aprecierii lui Iliescu, potrivit careia social-democratii nu sunt pregatiti sa faca fata alegerilor parlamentare daca acestea vor avea loc inainte de termen, i-au fost oferite contraargumente de catre mai multi vicepresedinti, printre care Ilie Sarbu, Dan Nica si Vasile Dancu.
El s-a referit indirect la Vasile Dancu, invocand o mai veche afirmatie a acestuia, cand a folosit sintagma "produs expirat" la adresa lui.
Liderii PSD i-au mandatat, luni, intr-o sedinta informala, pe Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Liviu Dragnea si Vasile Dancu sa realizeze o analiza a unui posibil calendar al alegerilor anticipate si a consecintelor unui asemenea demers.
Vasile Dancu, Ecaterina Andronescu, Ana Birchall de la PSD, Emil Boc, Vasile Blaga si Gheorghe Flutur de la PDL, Cristian Adomnitei si Puiu Hasotti de la PNL, Gavrila Vasilescu si Irinel Popescu de la PC si Marko Bela de la UDMR.
Ceilalti contracandidati se afla la o distanta uriasa, sondajul PD-L creditandu-l pe avocatul Catalin Dancu cu 6,3% si pe liberalul Victor Manea cu...
Vicepresedintele PSD va participa, vineri seara, la lansarea candidatului PSD, Nicolae Moldovan, la Primaria Beclean, pe cei doi legandu-i o veche prietenie. Alaturi de Ponta, la eveniment vor mai participa Ioan Rus si Vasile Dancu.
Asta gratie rezultatelor, in timp ce faimosul "grup de la Cluj" al PSD a apus, evident datorita rezultatelor dezastruoase obtinute de liderii de aici - Vasile Dancu, Ioan Rus, Ovidiu Natea etc., adica foste "glorii" social-democrate intr-ale procentelor si influentei in partid.
Exceptie de la aceasta decizie fac judetele Harghita si Covasna, cu pondere mare a populatiei maghiare.Vicepresedintii PSD Vasile Dancu si Constantin Nita sunt demisi din fruntea filialelor Cluj si, respectiv, Brasov ale partidului, alaturi de ceilalti membri ai birourilor permanente judetene, urmare a deciziei CEx de dizolvare a conducerilor filialelor care au obtinut in alegerile locale sub 20%.
Vasile Dancu din PSD Cluj a fost cel mai vehement, refuzand numirea unui presedinte interimar. Ba, mai mult, acesta a sustinut ca presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, ar trebui "dizolvat" pentru rezultatele proaste pe care le-a avut mereu in Ardeal.
google-analytics.com