Cautare

191 de rezultate pentru "dancu" (2.70 secunde)
Romanii asteapta ca Basescu sa-l gratieze pe Becali Justitia din Romania este corupta pana in maduva oaselor, Gigi Becali este un om bun si nevinovat, iar presedintele Traian Basescu ar trebui sa-l gratieze pe latifundiarul din Pipera, sunt concluziile unui sondaj IRES, pe care sociologul clujean Vasile Dancu pe posteaza pe blog.
Cazul Dancu si cazul Nastase sunt definitorii pentru ea. ... Ca si cum ar fi dat in mintea copiilor, Dancu isi ia jucariile si pleaca.
Intr-un recent interviu, domnul Vasile Dancu, exasperat de puterea pe care "javrele batrane" o detin in PSD, si-a varsat naduful, fara a da numele cunoscute de toti si care fac ca partidul care ar trebui sa reprezinte stanga in Romania sa se afle tot mai jos in preferintele electoratului.
Intentia de modificare a Legii Sportului pentru ca CSA Steaua sa aiba drept de promovare in Superliga a starnit o intreaga controversa. Vasile Dancu, politicianul PSD care a fost initiatorul acestui proiect, a oferit explicatii.
Printre responsabilii "aranjamentelor oculte” care "au viciat” rezultatul Congresului, Iliescu s-a multumit sa-i nominalizeze pe Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc si Vasile Dancu - situatie in care Adrian Nastase (si nu numai) a rasuflat usurat.
La intalnirea parlamentarilor PSD, care nu se finalizase la inchiderea editiei, nu au participat “reformatorii“ de la Cluj, Ioan Rus si Vasile Dancu, desi ultimul este senator.
Sa nu uitam ca alti binecunoscuti lideri - printre care Ioan Rus si Vasile Dancu - au la randul lor propriile lor idei si variante de iesire din criza si de restructurare a PSD, variante in care Iliescu are insa numai rolul celui care duce tava.
Radu Mazare adunase pana aseara aproximativ 68% din optiunile constantenilor care au iesit la vot (86.357 voturi), fiind urmat de Victor Manea (PNL), cu 11,5% (14.114 voturi), Dorel Onaca (PD-L)- 11% (13.162 voturi), Catalin Dancu (PNG-CD)- 3%, Eugen Radulescu (PRM)- 1,3%, Constantin Fratila (FD)- 1,3% si Romulus Minca (0,8%).
Leonard Cazan, la Departamentul pentru management, Dan Mihalache - Departamentul pentru analiza politica, Vasile Dancu - Departamentul pentru imagine, sondaje si marketing politic, Titus Corlatean - Departamentul de relatii cu mass-media, Victor Bostinaru - Departamentul pentru relatii internationale, Tudor Mohora - Departamentul pentru resurse umane, Ion Moraru - Departamentul pentru logistica si bunuri materiale, Aristide Roibu - Trezoreria partidului.
Bricegele daruite de presedintele Traian Basescu militarilor romani din Irak si Afganistan au fost livrate de firma oradeana care a executat si cele 23.000 de insigne pentru Ziua Nationala, printr-un contract din noiembrie 2004 cu Agentia pentru Strategii Guvernamentale, condusa de Vasile Dancu.
INTERPELARE CATRE -DOMNUL DACIAN CIOLOS,PRIM-MINISTRU AL GUVERNULUI ROMANIEI -DOMNUL VASILE DANCU,VICEPRIM-MINISTRU, MINISTRUL DEZVOLTARII REGIONALE SI ADMINISTRATIEI PUBLICE SALVATI O CLADIRE ETALON DIN SUD-ESTUL ROMANIEI!
Departamentele vor fi conduse in urmatoarea perioada de Mihai Tanasescu (politici financiare), Iulian Iancu (industrie, comert), Marian Sarbu (munca), Ecaterina Andronescu (educatie), Ioan Mircea Pascu (aparare), Vasile Dancu (cultura), Ovidiu Natea (agricultura), Sorin Oprescu (sanatate), Ion Neagu (justitie), Adrian Severin (externe), Vasile Puscas (integrare), Rovana Plumb (mediu), Ioan Rus (interne), Dan Nica (transporturi).
Dintre senatori vor pleca observatori Alexandru Athanasiu, Corina Cretu, Vasile Dancu si Serban Nicolae, supleant urmand sa fie Adriana Ticau, iar dintre deputati Titus Corlatean, Cristian Dumitrescu, Ioan Mircea Pascu, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu, Adrian Severin, Valeriu Zgonea, Gabriela Cretu, iar ca supleant Doina Dretcanu.
"Alti membri sunt amenintati cu excluderea din PSD si trimiterea la canal, ca tot ii place domnului Dancu expresia, pentru simplul motiv ca isi permit luxul de a avea alte pareri", precizeaza cel exclus.
Blogul lui Vasile Dancu: REGIONALIZARE. ASTEPTARI, FRICI SI ILUZII De la debutul acestui an, reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei este una din temele care revine cu regularitate in discursurile politice si in dezbaterea publica.
Mai multi lideri din conducerea centrala a PSD, printre care Mircea Geoana, Ilie Sarbu, Vasile Dancu si Cristian Diaconescu, au mers ieri la Satu Mare, pentru a analiza situatia creata la nivelul organizatiei municipale a partidului, unde 30 de membri din consiliul de conducere al organizatiei au demisionat.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu (foto), a declarat ieri, referitor la posibila alianta cu PD, ca, in acest moment, social-democratii exclud orice fel de alianta sau fuziune cu alte partide, desi senatorul Vasile Dancu anunta acum doua zile ca formatiunea ar putea sa se alieze electoral cu partidul lui Cozmin Gusa.
"Institutul care a facut sondajul, CURS, este condus de pesedistul Vasile Dancu. De aceea nu am ce sa comentez".
La randul sau, senatorul PSD Vasile Dancu a spus ca, in opinia sa, desi "Generatia 2008" este un proiect foarte bun pentru viitorul politic si social a tarii, a fost primit fara mare entuziasm de marea masa a partidului, iar acest lucru consituie o prima piedica in reusita acestui proiect.
In momentul in care cel care da sfaturi politice, cel care isi face doctoratul cu profil politic in PSD si cel care ii ia locul lui Dancu in ceea ce priveste strategiile politice este Vanghelie, incepem sa avem o problema", a declarat Adrian Nastase.
google-analytics.com