Cautare

191 de rezultate pentru "dancu" (4.26 secunde)
Mai bine la nunta decat la o sedinta de partid Presedintele PSD Cluj, Ioan Rus, si senatorul PSD de Cluj Vasile Dancu au lipsit de la intalnirea conducerii partidului cu liderii de organizatii judetene, care a avut loc sambata la Bucuresti, intrucat au fost la nunta unui prieten.
Partidul Initiativa Nationala a cerut ieri RA-APPS si Secretariatului General al Guvernului sa dea publicitatii lista tuturor politicienilor care locuiesc in mod ilegal in locuinte de protocol si sa rezilieze aceste contracte, amintind cazurile lui Mircea Geoana si Vasile Dancu.
Potrivit surselor, doritorii de schimbare au fost Vasile Dancu, Ioan Rus, Victor Ponta si Mihai Tanasescu, insa propunerea lor a fost respinsa de liderul PSD, Mircea Geoana.
Iar Grupul de la Cluj, a spus si Ioan Rus, a spus si Vasile Dancu, am spus-o si eu in repetate randuri, nu mai exista", a declarat ieri Sarbu, dupa sedinta Biroului Permanent National al partidului.
Un alt contracandidat care a reactionat negativ fata de sondajul prezentat de candidatul PDL este candidatul PNG-CD, avocatul Catalin Radu Dancu. ... Dorel Onaca, cat si a celorlalti candidati", sustine, prin intermediul unui comunicat de presa, Catalin Dancu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat marti ca demisiile anuntate de Vasile Dancu, Ioan Rus si Vasile Puscas reprezinta o reactie normala, pertinenta, care decurge din asumarea raspunderii pentru o performanta slaba a organizatiei pe care au coordonat-o.
Boc a negat, marti, ca ar avea loc discutii privind eventuala trecere a lui Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas la PDL. ... Vicepresedintii PSD Ioan Rus si Vasile Dancu au demisionat, marti, din toate functiile detinute A®n cadrul PSD, mai putin din partid.
"Dorim sa prezentam echipa cea mai buna si, in aceasta echipa a judetului Cluj, pentru PSD, si Ioan Rus si Vasile Dancu si Vasile Puscas sunt forte care pot determina un rezultat bun", a afirmat Soporan, fara sa faca alte precizari.
Avocatul lui Gigi Becali, Catalin Dancu, a declarat ca decizia Judecatoriei Sectorului 1 este corecta, tinand cont de actele existente pana in acest moment la dosar, avocatul sustinand ca instanta nu a avut documentele care sa ateste calitatea de europarlamentar a patronului Steaua.
Pe de alta parte, seful Politiei Rutiere Constanta, Constantin Dancu, asteapta sa primeasca ordin de la IPJ pentru ca agentii de politie sa fie repusi in functie. ... - astazi)", a specificat Dancu.
Victor Ponta 63% Cristian Diaconescu 43% Crin Antonescu 42% Traian Basescu 37% Ion Iliescu 36% Liviu Dragnea 35% Adrian Nastase 35% Emil Boc 33% Mircea Geoana 23% Marian Vanghelie 7% Corina Dragotescu noteaza ca sondajul a fost facut de un institut din Cluj, altul decat cel al lui Dancu, dar zilele acestea ar putea sa apara si un sondaj mai amplu facut de Vasile Dancu imediat dupa Congresul PSD, care sa arate tendintele politice post Geoana.
Credibilitatea Guvernului Boc se afla intr-o continua scadere in sondajele de opinie din pricina noilor solicitari ale FMI, dar si datorita framantarilor din cadrul PD-L, care produc seisme in arcul guvernamental, explica fostul ideolog al PSD, sociologul Vasile Dancu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
• Vasile Puscas si Vasile Dancu, negociatorul-sef, respectiv ministrul Informatiilor, au disparut, si ei, de mult din liga intai a politicii pesediste, in prezent doar despre Dancu mai existand unele relatari de presa, gratie strict activitatii sale de sociolog.
Cele mai recente sondaje de opinie, realizate dupa remanierea Cabinetului Boc, arata ca schimbarea la fata a Executivului nu a relansat absolut deloc arcul guvernamental, ci, din contra, increderea romanilor in putere este la fel de subreda, sustine sociologul clujean Vasile Dancu, pentru Inpolitics.
Dintre propagandistii de scena ai PDL, i-am selectat azi pe Sebastian Lazaroiu si pe Vasile Dancu. ... Un alt lucrator al PDL deghizat in sociolog, Vasile Dancu, se alatura celor care mor de grija altora:
Vasile Dancu:
Vasile Dancu:
Trebuie sa fie totusi o varianta de lucru la Cotroceni din moment ce domnul Dancu este preocupat de imaginea sa. Pentru cei (putini) care nu stiu precizez ca Vasile Dancu, prieten al lui Ioan Rus, este cel care conduce IRES" se intreaba Culcer, pe blog.
Si pe Dancu cred ca l-am intalnit o data, de doua ori. ... Eu ii spuneam Monicai despre stele si ea imi istorisea cat de destept e Dancu, incat m-a bagat la banuieli.
Ionel Dancu) Jurnalistul Ion Cristoiu a apreciat, duminica, la Antena 3, ca daca PSD va alinia la alegerile prezidentiale un candidat care spune ca nu vrem crize, atunci va pierde scrutinul.
google-analytics.com